Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dpet

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem volt vita egy percig sem. Nem is lehetett volna, hiszen a képeket először megpillantva azonnal tudtam, hogy kiomlott belekben térdig gázolok, ha kell, de ez az autó ott lesz a standunkon. Nem volt rá szükség, akit kérdeztem, az csak bólintott. Winkler a V8 miatt, Bende az…..
dpet 2010.03.21 08:44:49
@Gyurma73:
Maybachból tényleg csak egy van, viszont a Stola megvette a terveket és egyedi darabokat gyárt megrendelésre, kisebb módosításokkal (pl egy idióta solyóm vagy sas van az autó orrán ami elég gagyi ebben a kategóriában...), de ettől függetlenül a hírdetés sztem kamu :)
Belsőség Audi? Ford? Opel? 2009.05.28 10:18:00
Elhihetik, nem volt egyszerű dolga Zolinak. De - szerencsére - nem vagyunk egyformák, így ha más véleményen vannak, netán mást tapasztaltak, ide vele, eljött a vita ideje...
dpet 2009.05.28 12:58:05
@www.totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=83059:
ahogy anno karotta mondta az F-355 tesztben a légbeömlőkre, "... de hát aki komolyan azt gondolja, hogy neki ez a fontos amikor egy ferrari vagy egy másik autó között dönt, annak azt tudom tiszta szívből őszintén javasolni, hogy kezeltesse magát!"
Na a mondeo kihúzása a motorháztető teleszkóp hiánya miatt kb ua eset.
dpet 2009.05.28 13:27:59
@megint:
nem a régi audi automatával keverem, a mostaniról beszélek, nem a DSG-ről ez igaz, de az Audi sima automatái finoman szólva se túl jók a többihez képest. Például a Fordhoz képest se, a Mercikről meg BMW-kről ne is beszéljünk, mert azok vitathatatlanul jobbak.
Arról beszélek, hogy szerintem az Audi bizonyos dolgokban még nem érte el azt a premium szintet mint egy Merci vagy BMW. Presztizsben több mint egy Ford vagy Opel bőven, de szerintem minőségben nincs annyival előrébb mint az ára. Ott a négy kis karika, ami a legtöbb emberben megvetést/tiszteletet/elismerést stb (megfelelő aláhuzandó) kelt, de amúgy annyi.
Nem kell félre érteni, az A4 jó autó, manuális váltóval meg quatro hajtással, minőségileg is jól összerakott stb, sőt szerintem a legelegánsabb is e közül a 3 autó közül. A gond csak az, hogy ez a kevés különbség ami van, nem indokolja azt az ár diferenciát, szerintem.
Szegény, öreg Kawám kiégett, üszkös belekkel érte meg a krisztusi kort. Holott amióta nálam van (ha jól emlékszem, lassan öt éve), mindig próbáltam gondját viselni, jó olajat kapott, szezon előtti felkészítést, ápolást, szeretetet.De a legegészségesebbeket is leveri olykor a…..
Belsőség Halálos jótanács 2008.12.22 09:48:00
Ártatlan angol nyugdíjas halálát okozta a BBC népszerű autós tévéműsorában, a Top Gearben elhangzott vezetéstechnikai tanács.Autóbaleset következtében elhunyt Angliában az a 85 éves férfi, akit elgázolt egy, a Top Gear című tévéműsorban elhangzott tanácsokat követő…..