Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puncilover

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HR, PR, Marketing ez mind olyan terület, ahol valódi szakmai tudás nélkül is simán el lehet evickélni. Éppen ezért tipikusan olyan állások, ahova be lehet tenni valakinek a rokonát, macáját, fiát, lányát. Ugyanis ezeken a területeken nem lehet túl nagyot hibázni!  Az, hogy…..
no emisszió Kocsmaszint 2010.12.29 09:35:34
Vannak hagyományai a magyar közlekedéstörténetben annak, hogy kocsmákban kell jegyet venni tömegközlekedési eszközökre. Gondoljunk csak a postakocsi-állomásokkal egybenőtt csárdákra, vagy a régi evezős, vitorlás balatoni révkompok kikötőiben üzemelő becsületsüllyesztőkre,…..
A Sláger rádión a nap legjobb párbeszéde az volt, amikor a műsorvezető bókolni próbált a promóciós igazgatónak, "és te mindig olyan vidám vagy, ezért szeretünk", mire a promóciós igazgató csaj visszanyesegette a föltoluló érzelmeket: "erre azért rásegít a…..
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
Meghökkentően ötletes, szórakoztató és profin kidolgozott kisfilmmel állt elő a tévészpotjaival nem túlságosan sziporkázó Pannon a YouTube-on a múlt héten. Az új videóban egy Ian "Karmarobot" Cox nevű skót zenész vezeti körbe a meseszép luxusházában a nézőt,…..
Puncilover 2009.07.16 10:40:07
Érdekes, figyelemkeltő spotnak elmegy, bár túl hosszú. Van, aki röhög rajta, van aki nem érti. A Pannontól mindenesetre szokatlan, de azért nem nagy durranás. Nekem unalmas, és nem is vicces, de lehet, hogy nincs humorérzékem. Ha ez valamiféle kommunikációs irányváltást jelez, annak örülök, mert az bizonyos, hogy a Pannon teljesen elqrta a székház kommunikációt, meg úgy általában harmatgyengék nemcsak a reklámfilmjei, de vaskalapos, ósdi a vállalti kommunikációja, ami megrekedt a "bevezettünk egy új díjcsomagot, nosza küldjünk ki egy sajtóközleményt" meg a "támogassuk ezt is, azt is, amazt is, milyen rohadt lekiismeretesek vagyunk" szinten. Mondjuk ez is elmegy, mert ügyfél még maradt elég, és egy kis pénz is akad markkomra, tehát amíg házon belül nem akarnak ezen változtatni, eldöcög a szekér. (Sok cégnél van ez így, elég csak a K&H borzalmas, szellemileg pusztító kommunikációjára gondolni, vagy a Matáv (ó, bocsánat, T-kom) végtelenül sablonos dolgaira) Visszatérve a székházra, a Pannon képtelen volt túllépni azokon a lózungokon, hogy ez milyen zöld, milyen innovatív, milyen építészeti csoda, milyen qrva jo. Ez egyszer talán érdekes, egy építész klubban meg esetleg kétszer is, de hol a túróban van az ügyfél? Mi lett volna, ha megmozgatják őket is? Nem lehet felhúzni egy szabadtéri színpadot abban a qrva nagy kertben ideiglenesen? Nem lehet az egyik falat ügyfelekkel lefestetni? Nem lehet beizzítani az őrültebbeket, hogy ők készítsenek viral videót? Hamár virál, akkor az is megtörténhet, hogy az amatőrökből több jön ki. Itt van például ez, ami azért egy kicsit ütősebb, és kb. 0 forintból készült:
www.youtube.com/watch?v=zMvdpfN8utw
A világ arra való, hogy az okos nemzetek más kárán tanulhassanak. Ha tudjuk, mit és hogyan kúrnak el más országok, akkor azt nekünk már nem kell kipróbálni. De a magyar embert nem annyira érdekli a közvetlen szomszédaink sorsa sem, mint a magyar celebvilág pillanatnyi áleseményei,…..
Puncilover 2009.07.09 11:07:37
A magyar-szlovák viszonyról van itt egy nagyon jó írás:

www.kortars.com/0507/kollai.htm

Annyit tennék hozzá, hogy anno még szocialista tankönyvekből készültem történelem felvételire. Amikor jó pár hét alatt magoltam be a könyveket, csak akkor, abban a töménységben tűnt fel, mennyire elfogult a történetírásunk. Jóravaló, nagyszerű, de balsorsú nép vagyunk, akivel a szomszédai folyamatosan ármánykodtak. Nagyon érdekes volt később utánaolvasni, hogy pl. Jellacsics nem hadakozva jött először, hanem sikereinken felbuzdulva pont azokat a jogokat kérte tőlünk a horvátok számára, amit mi kértünk a bécsi udvartól magunknak. Aztán a határvidéki szerbek, akik azt kérelmezték, hogy tekintsék őket a magyar nemzet részének, mire fügét mutattunk.

No igen, Szlovákiában pedig a tanulók nem tudják pontosan, hogy létezett egy (történelmi) Magyarország nevű állam, és valamiféle ősmorva mélyromantikába ringatják őket.

Amúgy meg keresztbe-kasul nem ismerjük egymás történelmét csak nagy vonalakban, nagy íróit, tudósait, művészeit, nemzeti legendáit... Jó lenne egy kis világosság, de úgyse lesz. Na megyek, inkább iszom egy ágyas barackot, rá meg egy hideg Zlaty Bazant-ot.
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
Puncilover 2009.07.02 12:47:09
tipikus nyugat-balkáni sztori: két suttyó versenyzik közforgalomban az úton, "namajd én megmuatom, vazze, és kiba..ok veled"

rettentően szánalmas

a szilikon amúgy csak autós száguldásra jó, egy műmell nemrég szétrobbant egy repülőn - nem tesz jót neki az alacsony légnyomás

a történet nagyon kamuszagú

elképzelek 4 bölcsész, szőke, műmelles csajt egy letekert ablakú M6-ban, amint éppen az egyik jól menő ingatlanprojektet mennek megszemlélni Angyalföldre egy szép, napfényes délutánon...

Így sokkal hihetőbb lenne:

Rozi vagyok, szőke, dagadt, buta, és ronda is. Barátnőimmel egy Moszkvics M 2140-ben haladtunk a Béke úton, a vasúti összekötő felől. A dög melegre való tekintettel megpróbáltuk lehúzni az ablakokat, de a tekerő a kezünkben maradt. Az egyenesben mellénk pöfögött valami nagyon régi nagyon széteső félben lévő zöld Kadett, majd iszonyatos motorbőgés közepette elgyorsult vagy 80-ra. Mi már nagyon hiányoltunk egy ménest, akiknek huzigálhattuk volna a terjedelmesét, ezért utolértük, és megbeszélés alapján mindenki átnézett a kockás inges, tüsihajas, vagány napszemcsis alfa hímre. Ekkor már mindenki visítozott a kéjtől, emberünk pedig értetlen arckifejezéssel próbált meg kitolatni. Ügyi voltam, és elkaptam a lengéscsillapítóját, de az nem működött megfelelően. Emberünk pánikba esett, és azonnal menteni akarta a helyzetet - vesztére. A felhúzott ablakokon keresztül vastapssal követeltünk jobb produkciót.