Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Susiené

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madaraim Télvége 2009.01.29 22:51:00
Régen írtam utoljára. Szerencsére csak az írásról feledkeztem el, a madarakról nem. A nagyon hideg napokra sikerült élelemről is gondoskodnom: csemegézhették a kedvenc mogyorófürtöt.Cinkegolyó helyett először szotyit szórtam ki, de a madárkák hozzá sem nyúltak. Hiába, no,…..
Susiené 2009.03.05 08:55:37
Susiené 2009.03.06 10:01:45
@Aromo: Kíváncsian várom a szarkákról a történetet.Itt az új otthonunkban sem kell nélkülöznom a számomra oly kedves harkályokat.Vidáman kopácsol itt is egy kedves doktor az öreg fa oldalán és odut is felfedeztem rajta.Az állomást körbe veszik a tuják ahol rengeteg madárka talál védelmet.Otthon is voltak tujáim.Persze ezek itt nem olyan délceg,magas szépségek de majd szépen rendbe szedem őket.Az utcában szinte minden villanypózna tetején van gólya fészek.Alig várom a lakói jöttét.Várom a szarka mesét. :D
Sziasztok!Azt hiszem elérkeztünk az utolsó blogbejegyzéshez. Lassan egy hónapja vége a szervernek, úgyhogy talán itt is van már az ideje. :)Szombaton tartottuk a szerverzáró bulinkat, ahol szép számmal képviseltették magukat a Fremen, a Borg, a KÉP és az IND tagjai, a támogató…..
Fremen Szövetség Segédanyagok 2009.02.04 18:00:00
Sziasztok!Megígértük, hogy nyilvánosságra hozzuk a segédanyagainkat és táblázatainkat, amelyeket a natar falvak foglalásához, a tekercsszerzésekhez, az építkezéshez, és a csodarombolásokhoz használtunk. Lássuk akkor azokat, amelyeket még össze tudtunk…..
Sziasztok!Két nap múlva vége a szervernek. Szeretnénk méltóképpen búcsúzni ettől az egy évtől. Útnak indítottuk tehát a "nagyrombolóinkat", melyek méltán válthatnak ki elismerést a tulajdonosok és az őket segítők irányába. Furcsa módon úgy alakult, hogy ezen…..