Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BoCsOrKa

6 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2perc Kinder meglepetés 2011.08.14 22:31:00
BoCsOrKa 2011.08.20 12:36:40
Nincs rosszabb annál, mikor akit szeretsz,Azt mondja neked: 'Mást szeretek, eressz'Te csak ütöd a falat, de ő le se szar téged,Közben ezer szilánkra törik szét a szíved.Szemedből lassan egy könnycsepp kigördül,És állsz az éjszakába, még mindig egyedül.Lefekszel, körbenézel,…..
Egy magányos éjszakán, egyedül a parkban,Egy magányos éjszakán, csókodat akarva,Felnézek az égre, melyen egy csillag sem ragyog,S így telnek nélküled az unalmas napok,Csak bámulok a semmibe, lelkem darabokban,Merengek az életen, elveszem a gondolatban,Hogy más ajkát csókolod,…..
Bonyolult a szerelem, és a szíved néha meghasad,De ez az egyetlen dolog, mi két embert összetart,Mégis... A szerelem csak egy kósza érzelem,De nélküle eltölti szívemet a félelem,Hogy egyedül leszek fiatalon, öregen, halálom után,Mert szeretni csak egyszer lehet igazán, hűen és…..
Mindennap felkelek, szívem dobog, érzek,De egyedül vagyok, s emiatt belül vérzek,Nincs mellettem senki, nem érzem hogy élek,Ha kimegyek az utcára, nincs ismerős lélek.Magányosan sétálok.. Hisz nincs mellettem Ő...Könnyes arcomat, tisztára mossa, a zuhogó eső..Nem vagyok idős, de…..
Csak ülök a padon és könnyezik a szemem,Rád gondolok most is, ökölben a kezem,Magányosan szar az élet... Egyedül, keservesen,Bármerre is visz az élet, te jársz a fejemben,Bár csak egy csók volt, egy pillanat csupán,Örökre elloptad ezzel, szívem egy darabját.Már a könnyeim…..
Ilyen a szerelem. - Verseim Üdv! 2011.08.11 00:09:09
 Üdv mindenkinek!Ez a blog azért jött létre,hogy megoszthassam a világgal az általam unalmamban, bánatomban írt verseket. :) Kíváncsi vagyok az embereknek tetszenek-e, és kiírom magamból ami bánt. :D Ne várjatok nagy durranást, ezek csak az én érzéseim.! :D :P..
ROFL-net Nem értette a tréfát 2009.04.19 06:58:00
BoCsOrKa 2009.07.06 17:42:10
Tovább kéne már lépni a Battlestrike-on, tudom. Igérem, ez a bejegyzés után egy ideig Battlestrike mentes posztok fognak itt virítani.De rozsamak096 kommentek közé linkelt két videót is a játékról, amit azért illene még megmutatni a népnek. ..
 Tipikus esete annak, amikor rengeteg apró szarsággal elrontják a játékot...Soundtrack: Bomfunk MC's - B-Boys & & Fly Girls ; Percy Sledge - When a Man loves a Woman..
A tradíciót fenntartva, a nyertesek küldtek nekem kis videókat, hogy megjöttek a nyeremények. Jók az ilyenek, legalább láthatjátok, hogy ezek nem valami kamu sorsolások ;)Amilyen jópofák ezek az akciók, elég stresszesek, úgyhogy vagy egy fél évig biztosan nem lesz új. Elég durva,…..
BoCsOrKa 2008.12.29 15:44:58
@sztriga:
A 101. részben van;)