Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KutyaFéK

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye senki se szeretne ilyen gusztustalan jelenetet látni? Most mégis megtörtént, én csak magamban nevetek, főleg, hogy a vicc poénját abszolúte lehetetlen kitalálni. No nem mintha érdemes lenne, azt hiszem jobb is így, hiszen a "megoldás": legutóbbi, George Clooney-s…..
C/324 a koleszos "humornak" nem a legalját, hanem egy távoli, a Fostalicskán túli galaxisban létező formáját hozta elénk. Fura, hogy ezt az iszonyatot az Álomcsapat gyönyörű játéka hozta ki belőle, de mindannyian tudjuk, mik zajlanak a kollégiumok falai között. A…..
Szegény Mónika, Gurmai Zita lassan teljesen elveszi előle a reflektorfényt, de Bbt azért még őrá gondolt, amikor kézbe vette a Photoshopot. Az eredmény nem erotikus, de nem  is vicces, tehát pont ide való:Ma még nem mertem fölmenni az oldalra, úgyhogy küldök pályaművet. Ő…..
KutyaFéK 2009.05.13 17:04:51
@Miki601: Nem.
"Ezek szerint szivartalan szaporodásról van szó..." - folytatja Bandy az álságosan megkezdett gondolatot. Csak azért posztoltam be, mert ez egy abszolúte véletlenszerűen kiválasztott példány abból a napi húszból, amit Bandy küld nekem, és szerettem volna, ha azt…..
Nagyon ritka az, hogy egy ember életében teljes konkrétsággal rá lehessen mutatni egy pontra, hogy "itt kúrtad el, haver". Kovács Bence a kevés szerencsések közé tartozik, neki ugyanis a felesége - okos, éleslátó asszony, látatlanba mondom - és Mikorka Kálmán egyszerre…..
KutyaFéK 2009.04.02 17:17:47
Rég volt igazi fostalicska vicc még kínosabb magyarázattal, íme az új versenyző, kezdő olvasóinkat szeretném figyelmeztetni, hogy ez nem dupla- vagy triplafenekű vicc, ezen TÉNYLEG nem lehet nevetni, kínunkban se meg sehogy, mégis igazi klasszikus zsánerről van szó.hova jár Csaba…..
KutyaFéK 2009.03.18 16:46:12
léggitár A mágus 2008.12.21 14:26:00
Grand MagusIron Will2008Rise Above RecordsValami bűzlik Svédországban, ez most már biztos. Azon már nem csodálkozik senki, hogy a svédeknél az egy főre jutó jégkorongozók, és zenészek száma magasabb az átlagosnál, de hogy az énekesek tekintetében is klasszisokat termelnek ki, ez…..
KutyaFéK 2008.12.24 02:19:24
KutyaFéK 2008.12.25 03:01:43
Jó reggelit, jó nagyokat!Ősi dakota közmondás szerint úriember nem fogad biztosra és nem csapja le a magas labdát - ergo karácsony közeledtével tudatosan kerüli az ünnepi témákat, és úgy általában minden aktuális eseményt.Ám mivel egyre több olyan színvonalas levelet ill.…..