Regisztráció Blogot indítok
Adatok
twilight zone

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyetlen vöröshagymát felszeletelni is általában könnyfakasztó dolog, arról ne is beszéljünk, ha nagyobb mennyiség kell a főzéshez. Nagyon sokféle módszerről hallottunk már, hogy megúszhassuk szárazon a feladatot: befogott orral, szemüvegben (nem hatásos), víz alatt, stb. Most találtam egy olyat,…..
LifeTILT Wasabi A sushi tévedés 2011.10.13 06:01:00
   4 hónappal ezelőtt írtam egy bejegyzést Budapestaurant.com címmel, amiben az online éttermek közül a húsz legismertebb, és a legnagyobb forgalmat bonyolító online éttermeket vizsgáltam olyan szempontok szerint, hogy honnan érdemes, vagy hogy egyáltalán honnan lehet rendelni…..
twilight zone 2011.10.18 15:39:16
@Nyahu: a lóbalzsamnak alapvetően két fajtája van: az egyik hűsít, a másik melegít. nem keverendőek.
twilight zone 2011.10.18 15:49:54
@Nyahu: úgy értem, valszeg neked azért nem használt, mert izomlázra pont a melegítős fajta való.
Érzem én, hogy azért egyikünk sem hagyja annyiban,  beléd csíptem azóta én is, te is írtad tegnap este, hogy az önző részemhez már volt szerencséd. Visszakérdeztem, elütötted jó sok smiley-val, ma reggel sem kaptad be a horgot az sms-ben. Igazad van, hagyni kellene. Ha megint…..
Régi közhely és kedves népszokás, hogy nálunk, ha lehull az első ötcentis hó, megáll az élet, megszűnik a közlekedés, kihirdetik a szükségállapotot és az ellenzékre hivatkoznak. Odaát mindez kissé másképpen van: Japán, Honsu szigete A fenti kép - azonkívül, hogy…..
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
twilight zone 2010.11.15 16:44:22
Bár a topik legkevésbé sem ezen sorok lejegyzőjéről szól, pár pillanat erejéig hadd tegyek pár bátortalan lépést az egoizmus jégpályáján. Példának okáért kezdeném a számomra ideális nő bemutatásával...
Sajnos a most nagyítónk alá kerülő lakás se nem bérelhető, se nem eladó. Tehát ahogyan magamat, úgy mást is gyorsan le kell csillapítanom. Nem kell feltétlenül sem a bankszámlát lenullázni, sem rohanni a New York-i járathoz. Ez az elképesztő apartman ugyanis egy mintalakás. Stefan Boublil és az…..
twilight zone 2010.09.14 19:20:15
twilight zone 2010.09.14 19:47:13
@Mocca: szóval hogy mi járhat a fejében valakinek, aki az én világomban ezzel a lakással gyakorlatilag elért mindent, ami elérhető... mire vágyhat? boldog-e?
mondanám neki, h legyen az...
"4. helyzetgyakorlat Aggályok nyaralás közben Ha hazai földön pihensz: (1) Képzeld magad elé a bejárati ajtót, amelyet valószínûleg elfelejtettél bezárni, képzeld el azt a sok-sok atyafit, aki beköltözött a nappalidba, és éppen nagy orgiát csap. (2) Képzeld el a…..
Tizenöt-húsz éve olvastam valahol, talán Farkasházy Teddy Tivadar írta, hogy nem jók a gólösszefoglalók, mert olyanok, mint a pornófilmek: csak a lényeget mutatják, de olyan töménységben, hogy attól nem megjön az ember kedve, hanem elmegy. Nos, akkor itt most keménypornó…..
twilight zone 2010.05.26 11:17:25
Manzárd Café Mamma make pasta... 2010.04.25 16:34:00
Miután „szorgalmaskisdobos” lévén már kora hajnalban segédkeztem kinyitni a szavazófülkémet, valamint villámgyorsan be is küldtem a parlamentbe, jól megérdemelt helyére, az érdekeimet utolsó vérig kitartóan képviselő fűrészporlelkűt, nyargaltam is haza, hogy valami brutál velős poszttal próbáljam…..
twilight zone 2010.04.25 17:46:23
A Djuice a tegnapi dobása után már teregeti is ki a kártyáit, íme a legújabb videójuk cickókkal, nagydumás kiscsajjal és havidíjjal. Vajon a Djuice a jövőben mellmérethez igazodó tarifacsomagokat fog kialakítani?:) Jóárasított egytenyeres, szélesvásznú tarifacsomag,…..
twilight zone 2010.04.10 20:42:23
@Kokszos_Karesz: ja, értem én, Ásókát is megjegyezte mindenki. egy életre.
márpedig vannak rettentő "ütős", mégis pozitív élményt nyújtó reklámok.
www.youtube.com/watch?v=-b6YnNYagoE
  Alig várom a napot, amikor üzenhetek a szavazócédulámmal. Persze ikszelni is szoktam. Szóval szavazok is. Mifelénk, ahol évtizedekig vártuk a természetest, hogy beleszóljunk a politikába, közéletbe, magyarul az adónk újraelosztásába, nagyon snassz nem elmenni. De…..
twilight zone 2010.04.08 13:08:43
Manapság újra divatos kőből rakott házakat építeni (a vályog és egyéb öko-cuccosok mellett), belül is meghagyva a nyers textúrát.(lépjünk most túl azon az aprócska tényen, hogy (hacsak nem helyi nyersanyagból készül) meg kell adni az árát rendesen)   Nem hagy viszont…..
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
Minden alkalommal megesküszöm égre-földre, hogy soha többé nem megyek be a teszkóba, aztán megfeledkezem a fogadalmamról, és megszívom újra. Azért lehet talán, mert megvan nálam is az az egyedül (súlyosabb esetben macskával) élő férfiakra jellemző kényszerképzet, hogy zoknit…..
TÜNDÉRGYÁR miben higgyek? 2009.09.21 19:01:01
A politikusok leírták magukat nálam az elmúlt években. Az összes. A bíróság egy koncepciós per során letöltendő életfogytiglanra ítélte Kaiser Edét, miközben halál nyilvánvaló volt, hogy még csak Mór közelében sem járt. A rendőröknek sünt kiáltok a kocsiból, már oda…..
Nyolc Oskar, négy Golden Globe és hét BAFTA-díj után értelmetlennek tűnik a kérdés, pedig tényleg nem jó. Látványos valóban, tehetséges színészek nyújtanak hiteles alakításokat, de a történet pofátlanul blőd. Egy hajszál választja el attól, hogy a huszonegyedik század…..
Vicces fordulatok történtek annak az olvasónak az ügyében, akinek a Raiffeisen egyoldalúan 10-szeresére emelte a hitelkeretét, ami megtízszerezte volna a számla díját. (A sztoriról ebben a posztban számoltunk be.) A bank ugyanis később levélben kért bocsánatot, egyúttal elengedte…..
A világgazdasági válság miatt lecseréltem a kínai robogómat egy kocsira. Az autóban mégsem fúj annyira a szél, könnyebb elviselni a nyomort, na. Feladtam egy hirdetést, hogy ilyen meg ilyen robogó van eladó, berugókar törött, hiányzik egy csomó csavar, egyébként meg szétvan a…..
Én vagyok az élő bizonyíték arra, hogy az AC/DC nem paktált le a sátánnal vagy bármely más gonosz erővel, mert ha ez így lenne, akkor nem hívott volna fel a haverom ma este 6-kor, hogy egy ismerőse barátnője beteg lett, nem tud menni AC/DC-re, van egy szabad jegy,…..
Hétfőn már éreztem, hogy meglesz nekem ez az influenza, ezért dél körül hazajöttem szenvedni. A keddi napot feladtam reggel nyolckor, de akkor legalább volt erőm önállóan lemenni a közértbe. Ma viszont annyira okádék módon éreztem magam, hogy beültem a fotelba, magam köré…..
TÜNDÉRGYÁR fuck the dog stand! 2009.02.02 14:22:00
A Google világvállalat mindenre képes. Mindent tud. Szerencse, hogy forrás nem fakad még belőle, mert hatalmas árvízzé válna hamarosan, és lemosna minket a föld színéről. A legújabb szolgáltatásuk, hogy lefordítják a honlap szövegét az adott nyelvet nem beszélő júzernek. Jó…..
Ha lesz rá idegem, meghamisítom a múltat és kitörlöm azt a bejegyzést, amiben napi posztot ígértem. Nem jött össze, na.    Viszont leadtam a Knog-fordítást, és nagyon örültek neki a Schwinn-Csepelnél, egyébként szerintem is jól sikerült. Nyolcvan oldalnyi full…..
twilight zone 2009.01.27 11:28:32