Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakukkfióka

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  PR: wait... I: wait... L: wait... LD: wait... I: wait...wait... CY: wait... I: wait... L: wait... YCat: wait... I: wait... Top: wait... SD: wait...Levelet hozott ma a posta.A levél (elvileg) egy Hamilton Moore & Associates…..
Végre itt a lehetőség! Az eddig elnyomott perpetuum mobile szakértők bátran előbújhatnak. Megtört a jég, szabad a pálya, nem kell tovább bujdosni, nem kell a TUDÁST tovább titkolni. Előszedhetitek az évek óta polcon porosodó, eltitkolt, de működő készülékeiteket, mert megnyílt a lehetőség, hogy…..
kakukkfióka 2008.12.24 12:11:48
@bolhabetu:
A kivétel erősíti a szabályt! :-)
Úgy tűnik fha el is fedezne valaki örökmozgót, akadna rögvest ezer millió ember aki rögtön bebizonyítja ,hogy nem erre gondolt!

kakukkfióka 2008.12.24 12:21:22
@tamaskodo:
Ha már pontosítunk tegyük jól!
www.idegen-szavak.hu/keres/hipotetikus

hipotetikus
állítólagos, feltételezett

"Az örökmozgó (perpetuum mobile) olyan hipotetikus gép, amit, ha egyszer beindítunk, örökké mozgásban marad, "

Tehát akkor minek várnátok el, hogy valaki meg is építse, ha a megfogalmazásában is csak feltételezett gép szerepel! Teljesen logikus, is, mivel olyan gép NINCS ami ÖRÖK időkig menne, és nem megy soha tönkre!!! Na most akkor kinek van igaza?
Eleve olyant vártok el , ami ezen okoknál fogva nem lehet megépíteni!!!
             Sokat gondolkodtam rajta, hogyan is látják néhányan (elsősorban néhány elborult elme) a Társaságot kívülről. A blog hozzászólásokból, az ott felvázolt "gondolatokból" valami hasonló kép bontakozott ki.      Az egész 2…..