Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thomee84

4 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013 májusa óta keressük azt az illetékest, aki végre elmozdítja a kerékpárút felét elfoglaló oszlopot.   2013 májusában érkezett a kérdés a jarokelo.hu-ra, hogy miért van a Szent Gellért rakparton (azóta Gróza Péter rakpart) egy hirdetőoszlop, amely a kerékpárútnak a…..
thomee84 2014.11.30 21:54:38
@Shopping: 1. Mit vársz? Kíváncsi vagyok hány kerékpárosnak van jogsija is! Mert tény, amíg autóhoz nem kell, nem fogod külön megtanulni minden részletét.
2. vegyél vissza egy picit, főleg amíg az 50km/h az 55, vagy akár 70 például :))), és tegyük hozzá, hogy tisztelet a kivételnek :) Köszi :D
Örülök, hogy kedvet kaptál a bejegyzésem elolvasásához! Legfőbb célom egy reális kép kialakítása benned a ma létező legjobb PTC oldalak körében. Tisztában vagyok vele, hogy sokan vagyunk úgy, hogy "én ebben nem hiszek", "ez biztos átverés", "két nap alatt milliomos akarok…..
Idén második alkalommal, január 14.-e után újból összefogtak a civilek és a közösségi hálózatok előnyeit kihasználva ismételten utcára hívták az embereket. A cél ugyanaz: addig folytatni tiltakozó megmozdulásokat, míg az általuk felállított kiáltvány összes pontja…..
A T-Mobile a premier előtti napon végre közölte az árakat, lássuk, mennyiért vehetünk holnaptól iPhone 4-et:Ezek alapján hűségnyilatkozat nélkül és bármilyen előfizetéssel elvihetjük a telefont, aminek az ára magasabb lett, mint az iPhone 3GS esetében. Míg egy közepes ikonnal,…..
Itt az új iPhone, szám szerint a negyedik, és egy hónap alatt el is kelt már belőle három millió darab. Felejtsük is el, hogy ez egy telefon, most videókameraként tekintünk rá. Már rengeteg portál, blog, magazin foglalkozott vele, hogy milyen vagány a kijelzője, az alakja, a…..
thomee84 2010.07.27 18:33:03
@Tomato Tomi: kényelmetlen az tény, ha elememben vagyok akkor elkezdek videózgatni, vagdosni, de amúgy nálam is alap a fotózás.. Na mondjuk én meg vagyok kattanva a képekért, fotózásért, tehát ezt így, pl egy ezen kívül álló ember nehezen fogja fel, de ha nyaralni megyek én akkoris viszem a gépet, vakuk, objektívek és minden mást:))
    Indafotó: http://indafoto.hu/scherer Viszonylag ritka az amatőrök/hobbisták között a természetfotós, scherer képeit pont ezért csodálom - kevesen vállalják, hogy órákat várjanak az erdőben egy-egy jó képre. Ezért választottam őt az Indafotósok sorozat hosszú…..
thomee84 2010.05.29 09:53:20
@Gabeszphoto: támogatom! egy jó kezdeményezés folytatása. Még..még..még!:)
Az Engadget bloggerei egy olyan telefont tartottak a kezükben, mely a következő iPhone, az iPhone HD prototípusa lehet. Egy San Jose-i bárban vesztette el korábbi tulajdonosa, egy 3G-s tokban. Sok információjuk nincs a mobilról, annyi bizonyos, hogy a mobilban van egy elülső kamera is…..
thomee84 2010.04.18 18:00:34
@MOPO3OB: ipad-ből is mennyi fake kép volt... ez is az, igazad van:) a szokásos kamu hír ami (érdekes módon) pár hónappal megjelenés előtt mindig felröppen...
IDDQD Alkalmas játékra az iPad? 2010.04.04 17:57:00
Az Apple-nek sosem volt elsődleges szempont, hogy játékokra optimalizálja a cuccait, de az utóbbi években azért érezhetően törekedett arra, hogy kihasítson egy szeletet a játékpiaci tortából. És bár attól nem válik játékplatformmá a Mac, hogy a Steam is elérhető rajta (pc-n…..
thomee84 2010.04.04 21:52:45
@HRes: amúgy valóban nem nagy szám, főleg a multitask hiánya..és sorolhatnám még. Így pedig bizony gyenge... mindenesetre imádom az apple cuccait, akármilyen brutális szédítő marketinggépezetnek is dőltem be meg a hasonló dumák:D de azért ennyit bemutatni, nem sok.. ráfért volna még pár hónap fejlesztés. na ennyi véleményt/választ nem kérek:) üdv!
Tavaly fantasztikusak voltatok a cseresznyevirágzás témájú minipályázaton, így idén is kiírjuk! Nem kell mást tenned, csak idei - a cseresznyefák virágzását megörökítő fotóidra - rátenni a cseresznyevirágzás és minipályázat címkéket - vagy ide kattintva feltölteni őket…..
Az NPD piackutató kicsit tovább bontotta a képet, így most már nemcsak annyit tudunk, hogy "sokan" akarnak iPadet venni, arról is van némi információnk, hogy kik azok a sokak. A közelmúltban elvégzett felmérés szerint az Apple-felhasználók a leglelkesebbek, 82 százalékuk…..
thomee84 2010.04.01 07:52:05
@Handras: ó, szia handrás:)
igen már látom most néztem meg a reggel a hosszabb bemutatót:) csak bele ne törjön
na mondjuk megértem hogy neked pl raw-hoz kell, de most speciel sima újságíró szakmára gondoltam fotók miatt..
Szégyellem magam, hogy múlt héten egyetlen posztot sem sikerült kiizzadni, ugyanakkor remélem, hogy a minden eddiginél jobb Szörcshátteres felhozatal feledtette a posztok hiányát. Aki nem ismeri a szörcshátteres játék lényegét az kattentson gyorsan a frissített szabályzatra! Az…..
thomee84 2010.03.29 23:21:40
@Niro: mindenki hirdeti a képét ez egyértelmű:) de vannak itt is olyan le nem írt normák amiket valóságban, máshol sem szegsz meg...
Tegnap óta tematikusan, blokkba szedve is láthatók blogajánlók az Index címlapján. Ha összejön egy adott időpillanatban pár, egy témára felfűzhető post, akkor a szerkesztők blokkot csinálnak belőle, és felteszik a blogketrec (indexcímlapos blogajánló doboz) fölé.Horror…..
thomee84 2010.03.14 16:50:05
@agyvihar: nem biztos, hogy pénzt hoz, sőt! a lényeg, hogy hozzászokjon az ember idehaza is a blogok ilyen formában való terjedéséhez (Bár tény, hogy olcsóbb). Az meg, hogy maunika show féle postok vannak benne, na ez, amiben még fejlődnünk kell más országokhoz képest...
Indafotóblog Velencei karnevál 2010.02.12 17:48:00
"1790-ből származó itáliai útleírás szerint "A maschera-öltözék néha szürke, de leggyakrabban - szinte mindig - fekete velencei köpenyből áll: a köpeny selyemből van. A fejre fátyolból és fekete csipkéből egy pici kámzsát tesznek, ennek bauta a neve. Az arc többi…..
thomee84 2010.02.15 17:32:03
@Ibanezb: köszi a részletes infot:) Amúgy utolsó hétvégén is kiváló idő volt mint látod, ha jól tudom hét közben volt pocsék csak:S bár érdekes, hogy folyamatosan cserélődnek egy hét alatt azok akik belöltöznek, még nem láttam neten egyforma álarcot az ideiről:)
thomee84 2010.02.15 22:10:14
@thomee84: javitom magam:" 5.6-nál tágabb" akart az lenni
Indafotóblog Téli életképek 2010.02.05 09:25:00
Bizsu60: Felszállás Mikee3544 krezi szittyazoli nyakas   _szakács_   Puffancs   Sztravinszka: Móló   Kvazimir: Sportliget7   csecsebecse: Szimat.....
thomee84 2010.02.07 16:59:54
@Mityu: ez a tilt shiftes vitorlás nem rossz dolog, de így szoftveresen nehéz olyan témát találni amivel működik is, az olyan objektív meg drága..hagyjuk:( Amúgy a pados kép jó így is, csak annyi a fényerő, hogy így már totál zajos:S
thomee84 2010.02.12 18:00:52
@Mityu: Mityu, épp a makett szerűség a lényege. nézz utánna. Először szimpatikus volt néhány közbeszólás, de ne vidd túlzásba.. igen, ez egy amatőr oldal, amatőr képekkel, de ezt már én is túlzásnak tartom amit teszel... Soha nem tartom magam semmilyen szabályhoz, minek? ezért tart itt minden, semmit nem lehet úgy tenni ahogy az neked tetszik csak alkalmazkodni másokhoz, más elvárásaihoz.. Aki feltörekvő, az úgyis tudja mit kell tennie, aki megy amatőr kattintgató annak meg nem tök mindegy milyen a kép...
A mai bejegyésemhez nem szeretnék sokat hozzáfűzni, beszéljenek inkább az alkotók, Csendes Tamás, Manóvezér képei helyettem. A képekre kattintva a teljes albumok megtekinthetőek. Az első két kép Csendes Tamás munkája közé tartozik. Nincs vége, katt a "tovább" gombra!…..
Sándor nagyon kedvező áron szeretett volna új iMachez jutni, de majdnem 1200 euróért eddig semmit nem kapott. Az Apple 2000 Ltd. nevű cég a gyanúsan olcsó gépekre először 300 euro vámot kért, aztán annyit "amit neki megér". Ez mégsem volt elég, úgyhogy egyelőre…..
Már 24 képet megmutattunk az Indafotóblog 36 bestof2009-es fotójából amit az általatok beküldött, legjobb 2009-es fotóitokból válogattunk. Rengeteg jó kép van még, a nektek tetsző fotókat  itt tehetitek a kedvenceitek közé. cadmagician Geoffy: Schönbrunner Springbrunnen…..
retekblog lőtte a fotót a híd új fényeiről, amit a japán-magyar delegáció kapcsolt fel a Dunáról.Érdekes lenne még több képet látni a hídról, anno az első fotósétánkon megtapasztaltuk, hogy sokféle szögből fotózható az Erzsébet híd.Ragadjatok hát fényképezőgépet,…..
Majdnem egyszerre került piacra a Windows 7 és a Snow Leopard: régóta nem volt ennyire aktuális a Microsoft operációs rendszerének és az OS X-nek az összehasonlítása. Főleg, hogy most már ugyanazon a hardveren is futtatható a két program, szóval tényleg lemérhető, hogy melyik a…..
Itthon gyakorlatilag semmit sem lehet látni az Apple kommunikációjából, a boltokon kívül szinte nem is létezik a cég. Amerikában azonban kőkeményen folyik a reklámhadjárat, most éppen a Wondosw 7 nemzetközi bemutatója kapcsán. A tőlük megszokott módon ezúttal is a Mac-PC…..
thomee84 2009.10.24 17:35:46
@lavór: őszinte legyek nem érdekel a téma, aki arra ráér egész nap h egy macet csesztessen majd beírja hogy sok nagyképű sznob maces veri a nyálát akkor szerintem itt csönd sokaknak.kurvára nem érdekel hogy neked pc-d van meg win-ed. nekem mac van és boldog vagyok, semmiben se szenvedek hiányt csak te pofázod a baromságokat, tök ugyanaz mindkét rendszer..
thomee84 2009.10.24 19:18:50
@capor_: ők azt hiszik lehetséges:) a lényeg itt igazából az lenne, pc-d van? használd a 7est, mac-ed van? használd a snow leot és nagy kuss. de sokaknak nem megy ez a nagy kuss! ez olyan kimeríthetetlen téma mint az xbox vs. ps3:) főleg a sok debil ma, értelmeset nem tudtak, csak odáig jutottak, dupla áron fele olyan gép, ami csak doc-ot tud megnyitni és ennyire jó:D üdvözletem továbbra is iq:)
csosza: paso2 talos &bandisoma: Kor és stílus itomi: Parlament, állványzat nélkül Astek: évjáratok Niro Leon: Baleset Astek: itt van az ősz, itt van újra jupiter-8: Függőség ..
thomee84 2009.09.28 19:39:21
Az alábbi felvételen az látható, ahogy néhány rosszcsont bezúzza egy marltoni Apple-bolt kirakatát, majd alig fér perc alatt elvisz onnan 23 MacBook Prót, 14 iPhone-t és 9 iPodot. Ahogy így elnézem, a fiúk gyorsabban pakolják össze a gépeket, mint ahogy azok a gyártósorról…..