Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cenó

37 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan sok féltudományos listát olvastál már arról, hogy milyen megnyilvánulások esetén veheted biztosra, hogy nem csak egy kósza numera vagy a randipartnered számára. Na most ez egy fokkal, ha lehet, még tudománytalanabb, mégis ha ezeket tapasztalod, kezdheted összeállítani az esküvői menüt:  …..
My Life Without Me 3.., 221,224. 2012.01.19 07:04:15
 23 éves voltam amikor ideköltöztem. Ezt az időszakot még Kolozsváron neveztem el: "Élet, az életem után". Nem kényszermegoldás volt, de mégis idejönni egy ismeretlen városba , minden támpont, segítség és ismerős arc (hang, lélek) nélkül több volt, mint…..
My Life Without Me Loneliness is... 2010.12.20 08:45:10
Loneliness is the ten-year-old girl, pasting herself against the outside wall of a concrete school building at recess, hoping the bell would ring so she can go inside where her desk awaits her. In the…..
Időközben többször is meg lettem szólítva, hogy nem írok. Itt van valami, ami egy aprócska és rövid dologból született, ami már csak múlt időben szerepel az életemben, de kétség kívül szép és igaz volt. Íme a bizonyíték erre:2010. október 6Minden ott kezdődik el, hogy…..
My Life Without Me 2010.11.04 22:55:27
-Mit nézel úgy?-Az embereket.-Az embereket?-Őket.-És pontosabban mit nézel rajtuk?-Te nem látod?-De... De, hát hogyne látnám! Mindenki megy a maga dolgára, gyere be, mert megfázol, hideg van.-Tehát nem látod.-Rágyújtasz?-Nézd őket. Nézd azt a nőt a barna kabátban. Nem ott, a tér…..
 1. Miért van az, hogy azok az emberek szeretik csilogtatni magugat a legtöbbször akiknek a legkevesebb csilogtatnivalójuk van?2. Miért hiszik azt azok a pasik akik tíz nőt fűznek egyszerre, hogy a tíz nőből egyik sem tudja, hogy mi az igazi helyzet? (és Nőkre gondolok, nem…..
"Nem számít, milyen erősek vagyunk. Egy sérülés mindig heget hagy. Hazáig követ, megváltoztatja az életünket. Egy sérülés mindig felkavar, de talán ez a lényege. A fájdalom, a félelem és a sok vacak. Talán az, hogy mindezt átéljük, ez segít tovább lépni, és hajt…..
My Life Without Me 2010.09.05 17:08:46
Azt ígértem magamnak, hogy ha hazajövök abban a pillanatban érezni fogom a felhőtlen boldogságot, mivel megszabadulok a nagyon hatalmasnak tűnő problémáimtól. Közben aztán kiderült, hogy nem is olyan nagyon hatalmasak ezek a problémák, csak beszélgetni felejtettem el róluk,…..
Amióta eldöntöttem, hogy elköltözöm Kolozsvárról, és amiután publikussá is vált a döntés, közeli barátok és távoli ismerősök egyaránt bombáznak a kérdéssel: "Mi lesz ezután?" .Kicsit olyan, mintha Kolozsvár után egyszerűen nem lenne élet. Legalábbis ezt…..
Amikor idejöttem, volt bennem félelem, kíváncsiság, egy jó adag nagyképűség, és az érzés, hogy nem tartozom ide, nekem az otthonom máshol van. Aztán eltelt 5 év. Volt benne egy három éves kapcsolat, utána több, kisebb lélegzetvételnyi kaland, jó munkahely, tuti csapat és az…..
My Life Without Me Sikerült... 2010.07.10 21:34:00
Ma megtanultam, hogy a legszebbnek tartott álmom, a legigazabbnak hitt vágyam, és a legszebb szó is lehet egy a hatalmas egészből ami a káprázat része. Nemtudom érthető-e?! Tudjátok, amikor elvesztesz valamit amit fontosnak tartottál, és kétségbe esel... Mikor becsapnak, és a…..
My Life Without Me 2010.06.07 09:12:27
  ...Egy idő után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között,És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal,És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó,És hozzászoksz, hogy emelt…..
My Life Without Me S így... 2010.06.05 20:38:45
 A szerelem lopakodó gyilkosa a lustaság. Amikor a megszerzett boldogság biztonsága elkezdi rongálni a hétköznapokat. Amikor már lusták vagyunk udvarolni, csábítani, kívánatossá tenni magunkat - a mosakodást, a fogmosást, a fésülködést, a kölni használatát és a vonzó…..
My Life Without Me 2010.06.05 20:41:47
 gényelt --> Egy gondolat mára Popper Pétertől.Az élet tiszteletével kezdődik a sokat és üres frázisként emlegetett igazi szeretet. A családi szeretet is. S ennek alapja az öröm, hogy a másik a világon van, és hogy találkozhattunk. S ennek az érzésnek a másik alapja az…..
My Life Without Me Soulmate... 2010.06.03 21:00:45
Fogd fel úgy, hogy nem kaphatunk meg mindent amit akarunk, sőt  van mikor, ha meg is kapunk valamit, nem úgy kapjuk meg ahogy szeretnénk.Miért? Az meg milyen lenne, hogy az élet kívánságműsorként teljesítené minden óhajod?Rossz érzés a félig tele pohár, de az a jó benne, hogy…..
 Nem nyílik korlátlan lehetőségünk arra, hogy megkapjunk mindent amit szeretnénk, és nincs annál rosszabb, mint kihagyni valamit, ami megváltoztatná az életünket. Felfordult kicsit a Világ körülöttem, és úgy pörög, hogy csak a délutáni alvás után érem utól magam.…..
Van nekem egy nagyon kedves barátnőm. Évekig nem álltunk szóba, mert a szemembe merte mondani, hogy időnként elviselhetetlen vagyok, hogy elege van abból, hogy az asztalra csapok, és mindig az van amit én akarok. Aztán emiatt s mert az egyetemi évek is két külön útra vittek, nem…..
Cenó 2010.05.28 22:52:13
@GálfalviGéPontZsolt: Mondhatnék most nagy dolgokat a barátságról. Mindannyian mondhatnánk ilyen szép kerek érzéseket, amik két emberről szólnak, de néha csak annyi kell , hogy ott legyünk. Csak legyünk. A megfelelő pillanatban, a megfelelő helyen, a megfelelő ember mellett. Neki az lesz élete nagy napja, nekünk egy másik volt. A nagy nap , nem csak öröm és szépség lehet, viszont neki az a nap arról fog szólni. Te meg LEGYÉL ott. :)
My Life Without Me Megtetszett... 2010.05.25 10:57:05
"Szóval én sokat kínlódom, őrlődöm, magamat elemezgetem, próbálom magam megérteni, ami szerintem azért helyes, mert ezt a kalandot, hogy élve születtünk, körülbelül 60-80 éven keresztül éljük át, előtte és utána évmilliárdok vannak, amíg nem élünk. Ezért…..
Azt gondolod, hogy jogos, hogy a Te hiányaidat, mások folyton folyvást betöltsék. Másokon akarod bezsebelni azt ami elmaradt az elétedből. Talán gyerekkorodban volt valami amit nem kaptál meg, vagy amiket nem kaptál meg, és most eszerint éled le az egész életed. A hiányaid…..
   Köszönet, megbecsülés, hálaadás. Mindegy, melyik szót használod, mind egyet jelentenek, az örömet. Örülnünk kellene, hálát adni, hogy vannak barátaink, családunk. Örülni annak, hogy élünk, akár tetszik, akár nem. Talán mégsem kell feltétlenül…..
Egy érdekes cikket olvasgattam ma , a Nők Lapja Caffé oldalról, Soma Mamagésa írását: www.nlcafe.hu/eletmod/20100520/soma_mamagesa_ha_a_no_a_fonok/ .Az utolsó részben írja a következőt: "Nekem a fő kérdés inkább az: egy alárendelt ember (mindegy, hogy férfi vagy nő)…..
Cenó 2010.05.21 20:30:55
@száradafa: A szerelemben nem szabadna olyan legyen, hogy alárendelt, de még van. Látom ezt , és hallok ezekről, viszont azért is született ez a bejegyzés, hogy egyenjogúság-harmónia legyen, ne verseny, ne "táplálkozás" a másikból.
Cenó 2010.05.22 17:15:53
@Napos oldal: Arról az alárendeltségről beszéltem amikor az egyik kiszolgálja a másikat, azt hiszi, hogy ez szerelem, s aztán sír ha átbasszák. Nem kell belemagyarázni semmit, sem átmagyarázni semmibe!
"In special as vrea sa o amintesc pe colega Enci, cu care am petrecut destul de mult timp, si care era cam pe aceeasi lungime de unda cu mine :) Ieseam cu ea la tigara, la povesti si la prosteli. Am ras, am vorbit serios, nu am vorbit deloc si invers. Sper ca o sa accepte in viitor daca o…..
My Life Without Me Így van jól... 2010.05.07 19:15:00
 Itthon... Már három napja itthon. Jól esik, felkavar, megmosolyogtat, elszomorít, aztán megsiratom, jót nevetünk, és mindenféle sztorikat mesélünk közben, nem kell most a csend...Tegnap este mámorosan értem haza. Hiányzott a zene, a dallamok, a különféle szövegek... anya…..
"Köszönöm, hogy elviselted az elviselhetetlent. Hogy valamit teremtettél a semmiből. Hogy üres zsebekből is képes voltál adni. Hogy szerettél bennünket, mikor nem volt bennünk semmi szeretetre méltó. Köszönöm, hogy a lehetetlent is megoldottad egyetlen mosolyoddal. (Még ha az…..
My Life Without Me Köszönöm 2010.04.18 13:44:31
Sokat jelent és mindig is sokat jelentett, hogy tudtam :vagy nekem. Szerettem azt amikor "csak úgy" felhívtál, és szerettem azt is amikor "csak úgy" mellém ültél, hogy ott lehess. Nem fagattál, nem kérdeztél fölöslegesen minden apró részletről... Csak ott voltál…..