Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domb

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött hát a nagy nap. A múlt héten beharangozott vér és bél poszt ím megszületett. Az egész pár hete kezdődött... Egy baráti sörözés (létezik vajon ellenségi sörözés is?) közepette elhangzott az info: Guitar Hero 3 PC.A hangsúly itt a PC-n van mivel nem áll távol a…..
Több ezren rótták le kegyeletüket ifjabb Ocskay Gábor ravatalánál a róla elnevezett székesfehérvári jégcsarnokban. A válogatott tagjai is búcsúztak, tudósít az MTI. Az Alba Volán és a válogatott 19-esét a Béla úti temetőben helyezték örök nyugalomra. A fehér koporsót az…..
Domb 2009.04.01 22:32:54
@Leo945: Én is köszönöm a felvételt!
Nem bírtam ki sírás nélkül...
Istenem Gábor mennyire fogsz hiányozni...

Valamelyik híradóban láttam, ahogy Spiller Pista zokogva búcsúzik Gábortól. Szívszorító látvány volt.

Isten veled Gábor és remélem, hogy ott fent az égi jégpályán tovább folytathatod azt, amit itt a földön az életet jelentette számodra!
Sziasztok!Kész a videó. Persze még nem mutatjuk meg, mert irigyek vagyunk, de nagyon jó lett. :)Szombaton láthatjátok a szerverzáró bulin. Jegyek még kaphatók az középső sorokba 10k búzáért. :)))Utána felkerül ide is, ne aggódjatok. Addig is, hogy enyhítsünk a kialakult…..
Domb 2009.02.23 15:17:48
itt lehet a videót megtekinteni:
video.google.com/videoplay?docid=-6689476270364934212

innen meg le lehet tölteni, de amint Wini, megjön úgyis közzé teszi egy új hozzászólásban.

djmixes.us/uketravian/fremen_video.zip

Wini, majd, ha meglesznek a képek, akkor domb át őket én majd összerakom egy csomagolt fájlba és feltöltöm a fórum tárhelyére és onnan mindenki közvetlenül le tudja majd tölteni.