Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kezszaro

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki Magyarországon életében akár csak párszor is úgy érezte, jó lenne egy kicsit az ágyban utazni, az nehezen kerülhette el DJ Bootsie-t. Ez a faszi már akkor lassacskán hömpölygő ütemekre szkreccselgetett, amikor még az MR2 Szalai Annamária szerint is közszolgálatot…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Sziget 2009 - Harmadik nap Élveztük a Primal Screamet, kinevettük a Pendulumot, jól szórakoztunk a Prodigyre, Brujeriára meg pláne. Deathstarson viszont unatkoztunk. Sziget, harmadik nap. A Primal Scream kiszámíthatatlan zenekar. Gondolok ezalatt arra, hogy nem lehet tudni, hogy épp…..
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
Reunionból sosem volt hiány a mocskos rock'n'roll szakmában. Azt már megszoktuk, hogy minden évben van legalább két-három "egykori nagy", "kultikus státuszú" vagy az "akárhányas évek meghatározó" zenekara, amely hirtelen rádöbben, hogy jó lenne…..
Nuke – Soul Injection (2008 Edge Records) Az ember nagy örömmel olvas zenekaroktól önmeghatározásokat, mert azok sokszor viccesek, ráadásul hálás ezekkel kezdeni egy cikket. Mint például jelen esetben a Nuke-nál, akik a „postindustrial-motorcore” kifejezést…..
kezszaro 2009.01.16 15:16:26
@tranus: SZERINTEM nem. egyrészt szerintem ab ovo egyáltalán nem mérvadó a myspace. másrészt, ha mégis tulajdonítunk jelentőséget a myspace-nek, és komolyan vesszük azt, ami ott van, akkor gondoljunk bele, hogy a zenekar emberekből áll, és amik ezekre az emberekre vannak hatással, azok a zenekarra ható dolgok. harmadrészt meg a sipos tényleg panterabuzi, ha átjön a zenén, ha nem. a dystopia bőgősére, bajusz petire mondták, hogy (ha jól emlékszem) machine headesek a témái, és közben addig sosem hallgatott machine headet. ellenben dream theater buzi, mégsincs bőgőnmaszturbálás a zenéjükben...
kezszaro 2009.01.20 11:02:31
@tranus: egy darab szart rágcsálunk nagy szakértelemmel, de még utoljára: amire te gondolsz, az a sounds like. a hatás meg szerintem továbbra is az, amit leírtam.
Hallott már valaki az EejitMidget zenekarról? Nem? Hát eddig mi sem. Teljesen véletlenszerűen bukkantunk rá egy céltalan böngészés során, és meglepve tapasztaltuk, hogy a MySpace-oldaluk nyitóképén Győrfi István vigyorog bele a kamerába (de hátrébb is van egy-két ismertebb…..
Tény, hogy a Melvins tagjai egy gyerek számára (is) viccesen néznek ki, de hogy egy csak a kicsiknek szóló műsorban szerepeljenek, azt nem gondoltuk volna. Pedig alább ez történik. Röviden a sztori: a „műsorvezető” kifogásolja, hogy a zenekar olyan sokáig szöszöl a…..
Heti kínálatunkban megfér egymás mellett a karácsony, a pusztulás és a szerelem. Lesznek olyanok is, akik a világ tornyosuló problémáinak kívánnak egy kis figyelmet szentelni, és ne feledkezzünk meg a hétvégi találóskérdésről sem. Klipválogatásunk: Eagles of Death Metal…..