Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillivilli tündérrózsa

33 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burger Blog Időközben Salzburgban 2012.08.02 20:28:00
Ott van balra lenn az Aranykapu étterem. A McDouble és a Vegaburger. A vegaburgerben még mindig a főként currys ízesítésű zöldségpogácsa van. Egynek elmegy. Itt szólt a kiscsávó, hogy ne fényképezzek. Ezt sosem értem miért nem szeretik. Valaki? A McDouble, egy vagy…..
Testimese Zsuzsci 2019.12.21 10:39:00
Jó csaj lehetett fiatalon, még most is vagány. Huszonévesen komoly balestete voltl, de csak picit biceg már. Vagány, érzem, hogy kívánja a szexet, de közben próbál tartózkodó is lenni. Első alkalommal meglovagolt. Olyat élvezett, hogy rengett bele a ház. Következő héten mikor felhívtam azt…..
Amikor először végigfutott a szemem az árakon, még nem volt semmi gyanús, simán kikértem a marhaburgert steakburgonyával, elvégre nyár, a tavon, mi baj történhet? Nos, amikor kinyílt a mélyhűtő ajtaja, akkor kellett volna elfutni, de legalábbis sztornózni. Nem így történt,…..
Sziasztok! Mostanában volt időm többet barangolni a világhálón és sikerült felháborítóbnál-felháborítóbb cikkekre bukkannom a szokványos ( fogyókúra-karcsúság) témában. Felháborító? Nyilván sokaknak üdvözítő irományok ezek,legalábbis rengetegen érzik úgy,hogy…..
Csillivilli tündérrózsa 2012.06.01 14:19:28
Szia!
Imádom a blogod, a gondolkodásod és ahogy megfogalmazod a véleményed.
Elolvastam a belinkelt cikket. Borzasztó és baromi sok hülyeség van benne.
De sajnos az emberek többsége így gondolkodik. Pont ahogy kedves vérlázító is.
Sajnos én is megszívtam, mert én is másoknak akartam megfelelni sokáig. Volt hogy hónapokig alig ettem, csak hogy olyan vékony legyek, mint a barátnőim. (Sosem leszek, nem is lehetek olyan, mert eleve nem olyan a csontozatom, hogy képes legyen elérni azt az alakot) Borzalmas volt. Koplaltam, fogytam is, de tudtam, hogy irreális célt tűztem ki magam elé és ez elkeserített, pár év alatt visszajött, amit leadtam.
Aztán már nem érdekelt mások véleménye, magamnak akartam megfelelni. A párom imádott plusz kilókkal együtt is, én is jól éreztem magam a bőrömben.
Azt hiszem el tudom dönteni, hogy mi jó nekem, és hogy érzem magam egészségesnek. Ne egy webdoki mondja meg nekem, hogy ennyi meg ennyi kilóval egészséges vagyok, de pár kilóval többel már halálra vagyok ítélve. Sokkal ritkábban vagyok beteg, mint a vékony munkatársaim, többet is bírok, soha nem fáj semmim. Akkor mi is az egészségtelen bennem?
Való igaz, pár hónapja elég sokat híztam. Magam is észrevettem, hogy már túl sok. Sem a mérleg nem volt bíztató, sem a látvány a tükörben. Erőt vettem magamon, és már nem koplalással, hanem egészségesebb ételek fogyasztásával leadtam 15 kg-ot. Most sem vagyok vékony, még mindig 78kg vagyok.
Egyik barátnőm mondta nem olyan régen, hogy büszke rám, de még mindig sokat kell fogynom. Őszintén szólva, nem érdekel a véleménye. Vannak rajtam zsírpárnák, de ennek ellenére szexinek látom magam és vonzónak. Nem vagyok löttyedt, nagy fenekem van, de kerek és formás. Van hasam, de nem nagy hordó. A combom még problémás, de alakul majd az is. 3-4 kilót még szeretnék leadni. Nem azért, mert ezt várják tőlem (nem ezt várják, hanem még legalább 15-öt) hanem magam miatt. És már nem akarok sovány lenni. Nem akarok koplalni és sírva ülni le enni. Bűntudatízű ételeket sem akarok. Valóban ez lenne az egészség és a boldogság? Biztosan nem. Mondták nekem, hogy a fogyókúra nehéz, de utána sokkal boldogabb lesz az ember, ha vékony. Ez baromi nagy hülyeség! Hízásra hajlamos vagyok, soha nem lenne olyan, hogy "fogyókúra után". Amint abbahagynám, jönnének vissza kilók és kezdődne minden előlről. Mit érne a vékony (nem feltétlenül szép) test, ha folyamatosan szenvedek belül?
Iszonyú, hogy a pénzért bármire képesek az emberek és ahelyett, hogy próbálnák a nőkkel elfogadtatni magukat, gátlásokat ültetnek beléjük. Persze dupla haszon, mert nem csak a fogyókúrás csodaszerek fogynak jól, de pszichiáterek jó pénzért ki is lehet kezeltetni őket.
Én úgy döntöttem, ebből inkább már nem kérek!
Csillivilli tündérrózsa 2012.06.03 07:16:13
@Viktor1988: És tudod, ez a legfurcsább, hogy egészségről papolnak, meg arról már 10 kiló plusszal is komoly veszélynek van kitéve az ember. (Rajtam még mindig van 28kg plusz, ha azokra hallgatok, akik a téma szakértőinek nevezik magukat, látszatra is szerintem max 10) Szóval áradoznak arról, hogy a vékony ember az egészséges ember, de arról már nem esik szó, hogy mennyivel károsabb az egészségre, amikor már egész fiatal lányok (fórumokon már 12-13 évesektől is láttam hozzászólást a témában) éheztetik magukat, élnek almán és zöldségen hetekig. Arról nem esik szó, hogy mennyire tönkreteszi a nőket lelkileg az, hogy mindenhonnan támasztják eléjük azokat az elvárásokat, amiknek nem tudnak megfelelni. És ha nem sikerül elérni azt, amit a média szerint egy "igényes" embernek el kell érnie. És mivel nagyon sok férfi is a médiát követi és elhiszi hogy az a szép nő, akit neki szépnek állítanak be, így még több gátlásuk lesz az irreális elvárásoknak megfelelni nem tudó nőknek. Nagyon sokan depressziósak, nem tudják magukat elfogani. Undorral néznek tükörbe és utálják magukat, amiért képtelenek "erőt venni" magukon és lefogyni. Tudom, mert nagyon sokáig éreztem ezt és a lehető legrosszabb volt felébredni és sírva nézni a tükörbe. Nem hinném, hogy ez az egészséges, és sajnos azt sem mondanám, hogy ez csak a társadalom kis százalékát érinti.
Csillivilli tündérrózsa 2012.06.03 16:07:41
@Viktor1988: Arról nem beszélve, hogy az említett tizenévesek legnagyobb rosszindulattal is átlagos testalkatúnak nevezhetőek, de inkább a vékony kategóriába sorolnám őket. Elborzaszt, amikor ilyen fogyókúrás fórumokon 170centis és 55-60kilós lányok kérnek fogyókúrás tanácsokat. És még elkeserítőbb, hogy a fórumozók azt válaszolják neki, hogy még pár kilót le kell adniuk. És ezek nem anorexiás fórumok (pár éve láttam egy tv műsorban, hogy külföldön azoknak is van divatja. Akkor legalábbis volt), ezeken az oldalakon átlagos lányok/nők vannak, többségük teljesen normális, inkább karcsú alakkal. És baromi sokan sulykolják beléjük, hogy még 5 kiló, még egy újfajta fogyasztószer (amit majd egy idő után betiltanak, mert utólag kiderül, hogy káros az idegrendszerre, a szervekre stb.-szedtem ilyet régen sajnos). Mondják, hogy a túlsúly nem normális dolog.
Az normális, amikor 1200 kalórián (vagy kevesebben) élő serdülő lányoknak, vagy dolgozó, háztartást vezető nőknek azt javasolják, hogy naponta órákat tornázzon vagy sportoljon? És normális, amikor egy 17 éves lánynak azt írják, hogy amikor már elégedettnek érzi magát azzal amit a tükörben lát, akkor az még mindig csak ahhoz képest jó, amilyen előtte volt és tűzzön ki új és új fogyókúrás célokat? És normális világ az, ahol ez a lány plus size modellként dolgozik?: www.femina.hu/vilagsztar/kepes_cikkek/plus_size_fehernemu_kollekcio/plus_size_demmer_erika.jpg
Nem leszólni akarom, mert Demmer Erika tényleg gyönyörű lány, de olyan messze van a duciságtól, mint én attól, hogy zörögön a csontom.
A férfiak meg...mindig úgy voltam vele (még elkeseredetten fogyni akaró korszakomban is) hogy akinek azért nem kellek, mert duci vagyok, az úgysem kéne nekem. Teszem hozzá, voltak baromi jó pasijaim, akiknél jobbat 50kilósan sem biztos, hogy kaptam volna. Való igaz, nem is csak arra kellettem nekik, hogy mutogathassanak, meg felvághassanak velem.
Száz szónak is egy a vége, valaki vagy elfogadja magát és csak magának akar megfelelni vagy beletörődik, hogy egész életében szenvedni fog, mert mindenki mást fog tőle elvárni, és mindenkinek nem felelhet meg. Én akkor diétázom, ha úgy érzem nem tetszem magamnak egy adott súllyal. És abbahagyom, ha jól érzem magam a bőrömben. Egyébként meg most komolyan, vadidegen emberek miért viselik ennyire szívükön az én "egészségemet"? Mert őszintén szólva engem hidegen hagy az övék.
Testimese Csütörtök 2020.05.23 09:01:00
-Francba, már csütörtök van, este megint dugnom kell az asszonyt. (merthogy csütörtökön nem lehet csütörtököt mondani...) Nagy értetlenséggel néztem az akkori húsz éves fejemmel a nálam jó húszassal idősebb kapusunkra: miért gond az, hogy dugni kell az asszonyt. Mellesleg a csajt ismertem, én…..
Testimese Szőke 2012.03.30 09:36:00
Csillivilli tündérrózsa 2012.05.12 22:11:15
@Sudák: Sudák kedves, ha még mindig nem sikerült rájönnöd, a képeken nem zotyer van, hanem csak feltölti őket. Netes képek. A lányok sem az ő női.
Ami viszont feltűnt, hogy te jobban gerjedsz a képen látható farkakra, mint a csajokra. Nem ítéllek el, csak eddig azt hittem, hogy te olyan legyet is röptében típus vagy. Persze lehet igaz attól, hogy a legyeid hímneműek :D
Testimese Koczkás párna 2011.08.11 09:20:00
Csillivilli tündérrózsa 2011.08.12 08:04:28
@Sudák: És az miért is jó neked?
Remélem legalább tanulsz a saját szemétségedből, és a saját párnádat minden este áthúzod...Ki tudja abba ki és mikor törli bele. :D
Csillivilli tündérrózsa 2011.08.14 08:32:12
@Sudák: Szerintem nem poén, inkább gusztustalan. Mindamellett, hogy a csajt is lebuktathatod ezzel. Szemétség szerintem kapcsolatokat szándékosan tönkretenni.
Testimese Kosaras 2019.08.02 10:11:00
Kosarazott a csaj. Válogatott volt. Amúgy nincs kisebbségi érzésem, de azért az a tíz centi csak érezhető volt. Az utcán. Étteremben már nem. Az ágyban sem. A kosarazásban a térde szétment, a kutya pózt még bírta, de extrémebb pózoktól már kímélni kellett. Formás teste volt, iszonyú hosszú…..
Csillivilli tündérrózsa 2011.08.06 19:48:01
Testimese Pezsgő 2019.07.06 10:05:00
Mögé kerülök a konyhában, egyik kezemmel átkarolom, hogy mindkét cickót érezzem, és picit a nyakába csókolok. -Mit szólnál ha estére behűtenék egy pezsgőt? Gyertyát gyújtunk, kiülünk a teraszra, aztán megduglak ahogy szereted. Nos? -Ahh, ma nincs kedvem dugni, de a pezsgőt hűtsd be nyugodtan, ma…..
Csillivilli tündérrózsa 2011.07.14 18:14:47
@Sudák: Tudom, hogy szeretnéd, de nem fog összejönni. Azok alapján, hogy milyen nagyra tartod magad, feltételezem nem hiszed el, hogy bárki képes neked nemet mondani. Hát én leszek, aki kiábrándít. Ahhoz neked kibaszott jól kéne kinézned, hogy ezzel a hozzáállással meg egoval megkapj.
Csillivilli tündérrózsa 2011.07.14 20:00:48
@Sudák: De, biztos nemet mondanék. Ebben az egyben biztos lehetsz. Nálad felvilágosultabb embereknek is mondtam már nemet. Veled ellentétben, nekem vannak igényeim
Csillivilli tündérrózsa 2011.07.15 21:09:07
@Sudák: Azt már elsőre gondoltam, hogy arra megy ki ez az egész, hogy szívesen megböknél.És ha úgy dugsz meg egy nőt, hogy az csak neked jó, akkor örülj magadnak nagyon, mert nem csak önző vagy, de még szar szerető is.
Testimese Bundás 2011.06.10 10:11:00
Csillivilli tündérrózsa 2011.06.15 08:26:54
@Rézfaszú Bagoly: Aki kíváncsi, hamar megöregszik :D
Csillivilli tündérrózsa 2011.06.16 18:13:17
@Rézfaszú Bagoly: Igen, ebben biztos voltam. De az sem mostanság lesz, az tuti :D
Csillivilli tündérrózsa 2011.06.16 20:30:11
@Rézfaszú Bagoly: Ott a pont :) Ellenben az igazság az, hogy nem hoz lázba a farkad és nem szeretem az egyoldalú szexet. A kölcsönösség híve vagyok. Sajnos, ez most nem jön össze :)
Testimese Becsúszott 2019.10.12 17:22:00
Szemből dugtam, olyan félig a nyakamban a lábai, de mégsem pózban. Úgy nyekergett, hogy a párnát a fejére kellett tennem...
Csillivilli tündérrózsa 2011.05.31 20:52:27
@Sudák: Hát basszus, én is egyre nagyobb késztetést érzek, hogy téged ököllel pofán vágjalak :S
Testimese Veronka 2020.04.06 10:14:00
Alapból nem csípem a túlsúlyos csajokat, de a ziccereket egyszerűen nem tudom kihagyni, ha egy nő érezteti, hogy hajlandó egy kis szexre akkor képes vagyok félre tenni az előítéleteimet. Egészségügyben dolgozott, nem volt túl magas ellenben terebélyes. Olyan magas labdás szó összetételeket…..
Tündérrózsa naplója Tegnap 2009.08.02 15:59:00
A tegnap éjszaka nagyon szép volt. Végre jól éreztem magam egy pasival, noha nem olyan minőségében van jelen az életemben, amire én most vágynék. Már kezdek nagyon vágyni egy komoly kapcsolatra, de ebből nyilván nem lehet az. Hiszen megbeszéltük (vagy nem is beszéltük meg, de ő…..
Csillivilli tündérrózsa 2009.08.12 11:51:29
@tilosacsok: Nem, ez nem így van. Ha már ismerkednék valakivel, esetleg randi is lenne, akkor G-vel már tényleg csak barátság lenne. Nekem is rosszul esne, ha mellettem lenne valakije a pasinak. Még ha csak ismerkedős szakaszban is vagyunk. Szóval biztos, hogy ez így nem menne. De mivel közelben sincs senki, így ez még belefér.
Tévedsz, én még nem szeretem G-t. Jól érzem magam vele, és félek, hogy ez majd idővel átalakul szerelemmé, de még nem az. Nem is ismerem eléggé, hogy az legyen. Azt nem mondom, hogy nem örülnék neki, ha ő is nyitottabb lenne, és akkor nekem sem kéne félnem a lehetséges érzéseimtől, de elfogadom a döntését. (Mi mást is tehetnék?)
Érezni fogom, hogy mikor lépem át a határokat, és akkor majd átgondolom. Az is lehet, hogy azért jár ennyit a fejemben, mert nincs mivel lefoglalni magam. Ha elkezdődik a suli, lehet, hogy ez is más lesz. Vagy ha találok mást. Vagy ő talál.
Csillivilli tündérrózsa 2009.08.12 11:59:21
@tilosacsok: Én is olvaslak:)
Blogolj sokat:D
Csillivilli tündérrózsa 2009.09.10 07:44:44
@2ség: Persze, mindenhez hozzá lehet szólni:)
Ja, és Maslow: hu.wikipedia.org/wiki/Maslow-piramis
A lényegét ez is leírja
Félrelépni kötelező?5.Sok embernek a szexualitásról "egy jó kis kefélés" jut eszébe, és még véletlenül sem a szeretet fogalma. Hányan nem tudják, hogy az orgazmus a két nem szeretetenergiájának elegye. Ha valaki nehezen elégül ki, annak a szex csakrája blokkolt. Nem…..
Tündérrózsa naplója Boldogan 2009.07.11 14:51:00
Ma nagyon jó kedvvel kezdtem a napot.Nem kellett korán kelnem, szóval fogjuk rá, hogy kipihent is voltam. Utána pedig elindultam intézni néhány függőben lévő ügyemet. De ragyogtam, boldog voltam. Nem tudom mitől. Néha előfordul, hogy minden különösebb ok nélkül szivárványon…..
Ez az a zene, ami mindig reménnyel tölt el. Sokáig nem tudtam, hogy miért jelenti nekem a Für Elise a reményt, majd rájöttem, hogy valami rajzfilmben hallottam először. És valami reményteli pillanatnál szólt, vagy talán a mese volt olyan reményteli? Nem tudom. Nem emlékszem…..
Amikor először meghallottam ezt a dalt, akkor még gyerek voltam. És nem tudtam még értékelni sem. Nem tetszett. Most pedig annyit hallgatom, hogy nem bírom megunni. Sokat változott a zenei ízlésem, ez kétségtelen. Ez a szám pedig gyönyörű.  ..
-fölöslegesen járatni a szám-mások dolgába belekotyogni-megosztani a hülye véleményemet-olyasmiről beszélni, amihez nem értek-másokat elbizonytalanítani-elszomorítani-kiábrándítani-szétzúzni kapcsolatokat-káoszt hagyni magam után...Iszonyat nagy gáz vagyok:(..
Tegnap volt az urolsó vizsgám.Ezelőtt néhány héttel még nem hittem, hogy eljön ez a nap. (Talán még pár napja sem.) Minden olyan kilátástalannak tűnt, olyan sötétnek. Azt hittem, hogy ennek már sosem lesz vége. Igaz, saját hülyeségem és lustaságom nyújtotta így meg a…..