Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NewSea

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erős a mezőny, van még 2 egész hónapunk a remek 2009-ből, így nem állítom, hogy ez a levél lesz az idei nyertes, de az tuti, hogy nagy esélyes. Katalin elképedve látta, hogy a Szob-Budapest vonat elfelejt megállni a Nagymaros-Visegrád állomáson, ahol reggel 7:40 lévén egy rakás…..
NewSea 2009.10.29 14:04:33
@staropramen:
ez nem az uj kormanyszovivo. ez az uj miniszter elnok. ilyen jol se fleto, se gordonka nem bir hazudni. de meg, hogy le is irja...???? na, ez a rohej
„Mi voltunk az álompár sokak szerint” – indul a történet, ám a keserű folytatás sajnos nem marad el. A lány egy szép nap árulkodó SMS-ekre bukkan barátja telefonjában, mire bosszú hadjáratba kezd - alapos taktikai tervezéssel - hogy féltékennyé tegye csapodár…..
A futball látványsport, így esztétikai szempontból is szívmelengető volt, hogy a hétvégén először volt kezdő a Newcastle csapatában Kádár "Boyband" Tamás. A 19 éves védő első hivatalos csapatfotóinak egyikével mazonnal vérmes reményeket ébresztett a dögösebb…..
Remélem ez nem egy reklám sztorija átírva.A kép innenKedves Szakítós, Tisztelt Blogolvasók!Sajnálattal közlöm, hogy egyenlőre ez az utolsó történet amivel meg tudlak benneteket örvendeztetni. Érdekes, hogy valamiért fordított időrendben írtam meg nektek a történeteimet, így…..
A fenti képen Georgina pasija és két macska látható. "A két kiscicát a Farkasréti temetőben találtam. Az etetésben és a tisztogatásban a párom nem vett részt, viszont teljes nyugalommal tűrte, hogy tévézés közben a két szörnyeteg mászókának használja. A két cica…..
Mert bosszút fog állni! A képre kattintva megtudhatjátok, mire képes egy dühös és csalódott hitves, nekem az óriásplakát a kedvencem, főleg hogy a közös bankszámláról vette ki a pénzt rá a b. nej. Tudom, nem mai darab, de hátha valaki nem ismeri...
Benedek Elek-i népmese a menyasszonyról, aki túlzásba esett a leánybúcsúján. Figyelem, nem érdekes, hogy kamuszagú a történet.Menyecsketánc – kárpótlással A történetet egy esküvőn hallottam a közelmúltban. Aki elmesélte, ugyancsak hallotta. Azt is mondhatnám, hogy…..
autózz! Taplóság magasfokon 2009.08.15 12:35:00
Astro kis története nem túl hosszú, de garantálom, hogy annál megdöbbentőbb. Bár kis hazánk edzett idegzetű polgárai talán már meg sem lepődnek ilyesmin, azért érdemes leszűrni a túnságot. Ritkán járok Tescoba, utállom a neonfényt és a rengeteg embert, de most be kellett…..
NewSea 2009.08.15 21:46:04
@schdl: en siman elutottem volna es azt mondom, hogy hirtelen elem lepett