Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amcsi anyucija

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
siófoki epreskert Esős karácsony 2011.12.27 05:51:00
Kedves blogtársaim, remélem, nagyon kellemes karácsonyotok volt, mert nekünk igen. Nem hiába volt az a sok előkészület. De Lac véleményével ellentétben én szeretem azt a lázas készülődést, ami karácsony előtt van. Pedig nagyanyám ennyi mindenfélével nem indult volna a…..
siófoki epreskert Tél 2011.11.13 07:32:00
Már pár nappal ezelőtti a téma, azazhogy elmentünk a birtokra felszedni a maradék diót, és téliesebb tájkép fogadott bennünket, mint itthon volt. Valószínűleg nagyobb fagyok voltak a semmi közepén, mint itt a tóhoz közelebb. Na, azóta kiegyenlítődött a helyzet, mert itt is…..
Mármint fűnyírás és szilvaszedés, mert tegnap nem tudtuk befejezni. Ma létrát is vittünk, és én ugráltam rajta, aki a billegő sámlin szédülök, na de mindegy. Én nem tudom tovább tolni a dolgokat, meg egyébként is az a véleményem, hogy jobb minél előbb túl lenni rajtuk.…..
amcsi anyucija 2011.08.18 13:09:16
Van körte, paradicsom és szilva rogyásig. Tegnap a birtokon voltunk füvet nyírni, és nem mellesleg szilvát szedni. Hazafelé jövet azt találtam mondani a gondos gazdának, hogy megaszalom az egészet. Mire ő, kell a kutyának az aszalt szilva. Mondom, akkor megfőzöm lekvárnak. Mire ő,…..
Újra visszahoztak vidékre, és nem is az anyucikám, hanem Klára nagynéném. Nyifogtam is neki egész úton. Na mondjuk, azért is, mert pisilnem kellett. Alig értem fel a lakásba, már meg is rohamoztam a tiszta, friss almocskámat. Nem nagyon találom a helyemet. Nem értem, miért vittek…..
siófoki epreskert Se kép... 2010.08.09 17:32:00
Ne gondoljátok, hogy a múltkori poszt óta nem csináltunk semmit. Pont ellenkezőleg! Annyira belemerültünk a munkába, hogy ki sem látszunk belőle. A nagyobbik ajtaja is kész van, igen sok munka volt vele, mert anno teleragasztotta valami chipseszacskóban található pokemon-matricákkal.…..
Ma annyit dolgoztunk, hogy három másiknak is elég lett volna! Reggel, mivel a tanítványom rám se bagózott, egy órával korábban le tudtunk menni a régi kertbe kiszedni a maradék korai krumplit. Az elején még nem volt meleg, de aztán kibújt a nap, lett ezer fok, mindjárt nehezebben…..
amcsi anyucija 2010.08.08 12:00:45
siófoki epreskert Nyaralás 2010.07.05 20:57:33
Kedves olvasóim!   Csak jelezni szeretném, hogy nyaralni voltunk Gyulán az elmúlt pár napban, és most vendégeink vannak, ezért lehet, hogy pár napig nem lesz érkezésem blogot írni. Valószínűleg a hét végén minden helyrezökken a rendes kerékvágásba, és tájékoztatlak…..
amcsi anyucija 2010.07.11 15:46:35
Azért nem bírtuk ki, hogy vendégség ide, vagy oda, ne menjünk ki a kertbe. Szerencsére segítségünk is akadt, Laci két unokája személyében. Nézzétek csak, milyen ügyesen támasztják a kapanyelet!    …..
Most már mindenki elment, és kicsit megkésve bár, de megoszthatom veletek, hogy mennyire szerencsések vagyunk ezen a viszonylag nyugodt időjárású helyen. Szóval, nyaralni voltunk Gyulán, ami nagyszerű volt. Íme, bizonyságul egy kép, amin a meggysört iszom. Úgy döntöttem,…..
Aztán az események vettek némi kanyarokat, és ez a kép már akkor készült, amikor visszamentünk abba a faluba, ahol a szüleim laktak.  Egészen konkrétan hozzájuk. Két ház van a telken, a kisházat megkaptuk, lakjunk ott. Minden nagyon szép és jó volt, még a kertben is kaptunk…..
siófoki epreskert Nulladik műszak 2010.06.11 10:01:50
Ma már az első műszak megvolt, azaz megkapáltuk a hagymát a régi kertben. Muszáj reggel hat előtt elkezdeni, mert máskülönben 1. sose végzünk 2. meleg lesz, és melegben ki akar hagymát kapálni 3. kilenckor általában kezdődik az „igazi” munka nekem, (mert a…..
Van egy nercbundám.Másnak is van,de én érdekes módon jutottam hozzá.Lomizós-bolházós ismerőseim pakoltak éppen, mikor nekiállt a hölgy visítani.-Fúj,mi az,ki ne szedd a zsákból, fúj ,állat!!Gyönyörú,csokoládébarna rövid bunda,szőre csillogó, nem törött.Még mielőtt…..
amcsi anyucija 2009.12.13 16:45:16
@miriamele: nahát, nahát!! csak nem velem példálózol?? :D
igen!!! esik a hó, és hideg van! és igen, nagyon gyorsan felköltöztem, de nem bántam meg! szeretem pestet, bár néha kicsinek érzem!

húúúú, én nem tudnék állatot felvenni! bár gratulálok, hogy ilyen olcsón lett egy nerc bundád! :) még a macskám is szőrtelen!!
amcsi anyucija 2009.12.29 12:48:50
amcsika the only one Még ilyet! 2009.09.12 19:19:58
Ez egy tegnapi történet ugyan, de jelzi, hogy nem én vagyok a legokosabb cica a világon. L Ugyanis elszöktem. Egy pillanattal tovább maradt nyitva az ajtó, mint máskor, és én olyan örömmel vetettem magam a nagyvilágba, hogy az már túlzás. Egy lendülettel leszaladtam két emeletet,…..
Tegnap a séta alkalmával felmásztam egy fára. Képzeljétek, én egyedül. A fának volt egy levágott ága középen, pont megfelelő magasságban, ott üldögéltem, és egyedül ugrottam le. Azt mondják, maradok még egy darabig, mert állítólag szétverik a vörcsi-ház bejáratát, és…..
Most már igazán jöjjön haza az anyucim, mert itt szörnyű dolgok történnek velem. Most például kiskengurunak hiszem magam. ..
Ma mindenki délelőtt ment dolgozni, ilyen eddig sose volt, és végre ketten maradtunk Mandulával. Ugyan reggel megígértük, hogy jók leszünk, nem fojtjuk meg egymást, csak kicsit, és nem verjük szét a házat. Az első hazatérőt a következő kép fogadta: mindkét szárító a földön…..
amcsika the only one elfelejtve 2009.02.11 14:12:00
Attól tartok, anyuci elfeledkezett rólam. Már három napja nem jelentkezik, pedig megígérte. Biztos nem is gondol rám, vagy, ami mégrosszabb, talált helyettem Japánban új barátot. Mert ott aztán cicából igazán nagy a választék.Elfelejtett, ... és most már talán egy japán…..
            :) És megérkeztek a várva várt képek!!! Juppijééé!!!! Éljen ANYUCI!!!!!  ..
amcsika the only one 2008.12.21 10:31:49
KEDVES MINDENKI!!!! Ezúton szeretném világgá kürtölni, hogy ma van ANYUCI születésnapja!!!!! HIP HIP HURRÁ HIP HIP HURRÁ HIP HIP HURRÁ (Remélem nagyon meglepődik...) Képet is szerettem volna...de nem ment. :( ..