Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giriama

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Extrém butaság a Tesco Expresszből: Barbarától igazolványt kértek egy öngyújtó vásárlásához. Mindenképp becsülendő a kezdeményezés, a gyerekek védelme, nehogy felgyújtódjon valami. Igazából ezt az egész tűz dolgot betilthatnák, tényleg veszélyes. Drága, jó Anyámnak…..
giriama 2011.09.24 22:29:49
@mohopasi: egyszerűen a pénztárgép monitor kiírja, hogy ellenőrizni kell a vásárló életkorát. Ez törvény, nem az ő hülyesége, illetve kekeckedése. Sajna lehet egy ellenőrzés is, és ha bebukik a kasszás, akkor akár 300 ezerrre is megbüntethetik. Láttam már ilyet, és ki is rúgták az illetőt.
Igazán szép, sokoldalú sztorit írt meg Marci a Homárnak: adva van egy überjófejként pozícionált, tegeződős kereskedőcég, egy nőkkel szemben előítéletes, és (a levelében) eléggé offenzív hangot megütő vásárló + egy nőnemű biztonsági őr + egy jó nagy kuncsaftalázás.…..
giriama 2011.09.24 22:23:45
@grabowsky.meghasonult:
Bocsánat, ha tényleg azt hiszed, hogy a "panaszkönyvet" kivizsgálják, akkor nagyon naív vagy. Minden panaszra megvan a sablon válasz,amit egy kattintással bemásolnak, és hidd el, senki nem kérdez senkit. Sajnos semmi értelme a Vásárlók Könyvének. Dörzsöltebb helyeken kettőt tartanak belőle, mert senki nem nézi a Jegyző a sorszámot, csak egy bélyeget nyom rá, és már kapja is a boltos az akárhanyadik könyvet. Hidd el, tapasztalatból beszélek.