Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Bogar

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aztarohadt, mekkora party lehetett ez! Csak így tudom elképzelni ahogy táncolt, sehogy máshogy: ..
Dr. Bogar 2014.01.30 08:35:40
Subba Szemvidító oroszok 2014.01.28 09:00:00
The Ultimate Meanwhile In Russia Compilation by worldwideinterweb Szórakoztató népség ez, na induljon a nap! ..
Dr. Bogar 2014.01.28 10:25:32
Subba Fail: Kaptárkúróka 2013.05.27 10:30:00
Én nem azt mondom, hogy nem lehet meglátni a szexet egy lódarazsaktól hemzsegő kaptárban, érted. Mert meg lehet. Egy szemével bűvöl, hivogat,mint egy tojócső, de lehet inkább egy ó-t formáló száj az, amely csak arra  vár, hogy befogadjon, hogy aztán perzselő nyelvével…..
via FB..
Dr. Bogar 2012.02.28 20:50:55
Subba Itt a tavasz! 2009.03.20 09:59:00
A tomboló nemi vágy az önsegítő csacsi testét elhagyva ezúttal a kis teknősét szállta meg, így aztán szerencsétlen pára a hormonoktól megzavarodva egy bakancsba vizionálja a hívogató kloákát, amit aztán annyira elszántan tol, hogy attól furcsamód valami sajnálattal keveredő…..
Subba A hét képe: Kiabáljanak be 2009.02.10 10:17:00
 Ezt hívják direkt marketingnek?  ..
Pár dolgot rögtön előre: - A posztban bemutatott művész SZUPER - Aki beszól a következő artistára, az automatikusan a világmindenség legnagyobb faszkorbácsra íteltetett - A szerkesztőségben loopolva hallgattuk az eddig fellelt munkásságát - Az enyhe defekt szexepil (Nem tudjuk,…..
Leginkább a túladagolt Warner és MGM rajzfilmek hatásával szeretnénk letudni az alábbi videó értelmezését. Azt azért mégse hihetjük, ilyennek született szegény. ..
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..
Félelemmel tölt el bennünket az alábbi videó nézése. Nem tudjuk eldönteni, hogy ez napjainkban készült, vagy kétszáz évvel ezelőtt. Antal Imre orrának állapota iránytű az évtizedek közötti homokviharban, de sajnos az a helyzet, hogy humor szinten semmit sem…..
Subba Balhé a budiban 2007.09.12 11:30:00
A hozzászólások között találtuk az alábbi videót. Mit gondoltok, megérdemli az agresszív pocokfej a hétre a faszkorbácsot? Ahogyan puffogtatja az ökleit a másik rágcsáló fején, az felértékelhetetlen. Arról nincs videó amikor a pasiját döngöli? (Kösz…..
Subba Kopaszkutya vakul 2007.07.23 17:57:00
Az alábbi nagyon érdekes történetet a Quart.hu kommentjei közt találtuk, ahol éppen a koncerteken a fellépőket sokszor zavaró fényképezőgépekről van szó. Van olyan érdekes, hogy megérdemelje a minél szélesebb nyilvánosságot. Szegény hülye Hobó."Egy-két éve a csornai…..
Imádjuk amikor a kreatív elmék teret kapnak. Pontosan ez az, amiért feltalálták a Youtube-ot!  ..
Dr. Bogar 2007.07.12 11:59:11
Az ilyen Aktuális Nagy Ügy Érdekében rendezett segélykoncertekkel úgy van az ember, hogy ha egyet látott, akkor a többi túl sok meglepetést nem fog okozni, sok helyszín, sok előadó, (általában) szar hangosítás és unott képű milliomos sztárok, de erről majd ír a Quart. Demagóg…..
Micsoda ötlet egy Magyarország formájú asztalka? Van tárgy, ami ennél feleslegesebb? Akinek ilyen egyáltalán eszébe jut, annak tuti nem Csonkamagyarország kell a nappalijába. ..
Subba Benne vagyok a tévében! 2007.05.04 11:09:00
Szia kismadár! ..
Nagyon, nagyon, nagyon jó ötlet a várost teleplakátolni a fos pontos definíciójával, így legalább biztos felismerjük, ha szembe talál jönni az Andrássy úton egy hígabb példány...
Subba Szefós hétindító 2007.04.23 13:16:00
Repes a szívünk, amiért a videómegosztó szájtok már Magyarországon is olyan népszerűek, hogy ha az ember el is mulaszt valami gyogyóst megnézni a tévében, másnap egészen biztosan megkapja emailben a felvételt. Tulajdonképpen a borhamisítás óta nem volt technológia, amelyik…..
Dr. Bogar 2007.04.24 09:10:17
Először is teljesen felesleges egy személyes honlapnak webkamerával felvett videóintrót csinálni. Az a néhány látogató el fog igazodni ez a bántó szájbarágás nélkül is. Különösen akkor érdemes az ilyesmitől tartózkodni, ha a jóisten ijesztő fejjel indított utadra a…..
Az utóbbi néhány napban valami szörnyűség történt a magyar popiparban. Napfolt lehetett talán, vagy valami gömbvillám. Egyébként sem szoktak a srácok és a lányok - meg persze a sajtósaik! - csúcsformában lenni, de az, hogy kötésig kelljen gázolnunk a fosban postaládánk…..
Kedves, céltalan interjú egy félnótással, aki szemmel láthatólag még életében nem vezetett. Ha valaki tudja, hogy milyen apropóból készülhetett szóljon.  ..
Focipályán már láttunk fantasztikus műeséseket, de amit ez az amerikai hölgy bemutat egy bírósági tárgyaláson, abból még a legdörzsöltebb olasz csatárok is sokat tanulhatnának...