Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GabriellaNYC

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha igazán szerelembe estél egy várossal, már az I love ... feliratú szuvenírek sem elégítik ki rajongásodat vágyaid netovábbja iránt, Philippe Tournaire kínálja a legkézenfekvőbb megoldást. Szó szerint, hiszen gyűrűin megjelennek a legkedveltebb városok szimbólumai, vagy…..
Az állatminták az idei ősszel különösen divatosak... erről korábban már írtam hosszabban is (itt). Arra is felhívtam a figyelmet, hogy mindig figyeljünk oda, hogy ne essünk túlzásba, és főként ne halmozzuk a különféle állatmintákat egy összállításon belül. De mit…..
... vagy csak piszok sok volt az elő- és utómunkálat ezzel a képpel. Mert bár 7 éve készült profi fotós által (Steven Meisel), de azért a különbség mégiscsak szembetűnő.Na, nem azt mondom, hogy itt csodálatosan szép, de egészen tetszetős, és eszembe sem jut róla a…..
Mindig annyira hamar megfejtitek a "ki lehet ő" feladványokat, kíváncsi vagyok, most is olyan gyorsak lesztek-e.Egyelőre nem adok segítséget, ha nem érkezik helyes válasz (bár nagyon ügyesek vagytok, úgyhogy ezt kétlem), akkor délután érkezik információ a…..
GabriellaNYC 2009.05.04 11:34:39
A Vogue US májusi számában arra is lehetőség van, hogy néhány (szám szerint hat) modell - Doutzen Kroes, Chanel Iman, Caroline Trentini, Anna Jagodzinska, Arlenis Sosa és  Julia Stegner - választottjával is "megismerkedjünk". A…..
GabriellaNYC 2009.04.15 19:42:13
Továbbra sem gondolom azt, hogy "menő" lenne a Cosmopolitan címlapján feszíteni, bármelyik országban tegye is azt az illető.Na, mindegy, a lényeg, hogy Mischa Barton mégis címlaplánya lett a fentebb említett magazinnak... és hát, a második kép nekem kifejezetten tetszik.…..
Elsőként: Marc Jacobs tavaszi/nyári kollekciójához készült reklámfotó, Raquel Zimmermannal, melyet Juergen Teller fotózott.Utána két Dolce&Gabbana kép szintén a tavaszi/nyári kampányból, majd két újabb fotó a Prada-kampányból...
OurFashion Hello Kitty + MAC = ??? 2009.01.08 13:59:00
Februártól új Mac Hello Kitty Color kollekció érkezik a sminkek mellett óriási kiegészítőarzenállal, táskákkal, kompaktokkal, ecsetkészlettel, kulcstartóval - tovább nem is szaporítom a szót, élvezzétek a képeket:És ami még jobb: A Mac Hello Kitty Kouture (így kell…..
Többen is megjegyeztétek, hogy Mary-Kate Olsen nem is néz ki annyira szörnyen a kockás flanell-ingjében. Háát, jó, az annyira tényleg nem csúnya. De találtam ám egy igazi "gyöngyszemet" Mary-Kate ruhatárából. Ki mit szól ehhez? Ha valaki ezt is szépnek gondolja,…..