Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farkasur

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Déja vu? 2009.03.10 14:43:08
Majdnem pontosan egy éve spekuláltunk azon, hogy vajon mi lenne, ha...Tessék. Legközelebb a lottó nyerő számaival igyekszünk kedveskedni olvasóinknak.De félre a tréfát. Nagyon úgy néz ki, hogy a két óriás szorosabbra húzza a köteléket. Ha ez kell ahhoz, hogy a válságból…..
Talán feltűnt már, hogy nem vagyok egy metroszexuális divatdiktátor, hűen követem a járt utat járatlanért...-elvet, ezért nem okoz gondot bevallanom, hogy a videón szereplő csupafog babákról idáig azt sem tudtam, hogy léteznek. Na, nem mintha meglétük alapjaiban remegtetné meg a…..
Csak néhány nap telt el azóta, hogy a pittsburghi Marc-André Fleury igen ritkán látható védést mutatott be. Miikka Kiprusoff, a Calgary Flames kapusa a Vancouver elleni meccsen megkísérelte a lehetetlent, és sikerült neki: Fleury-nél is nagyobbat védett. A videó kissé hosszú, de…..
Farkasur 2009.02.18 14:45:17
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Farkasur 2009.02.08 23:59:17
Hóbelevanc Fizetésemelést kapsz! 2008.12.17 10:30:00
Amit rövid időn belül megtanul az ember az életében, az egy Einstein által is megfogalmazott igazság. Ő is kijelentette, hogy az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, bár ez utóbbiban ő sem volt biztos. Ennek iskolapéldái mai napig feltűnnek, és immáron az internetnek…..