Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ashland

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérdezte a Pultos csaj, hogy én milyen kultúrát szoktam magamhoz venni, mit szeretek egyáltalán. Mondtam, hogy a magyar sör,- bor,- és pálinkakultúrát eléggé bírom. Láttam rajta, hogy szarul esett a kis bölcsész lelkének, hogy ilyen tuskó lennék. Aztán komolyan akart erről…..
Kicsit távolságtartón kezdett tegnap este a Pultos Csaj. Mondjuk ettől függetlenül leszopott, de éreztem, hogy csak kötelességszerűen kezdte el. Ezt valahogy lehet érezni. Nem akartam mondani, hogy ha ennyire nincs hozzá kedve, akkor abba is hagyhatja, de jól is tettem, mert a végére…..
Kicsivel négy előtt hívott a Pultos csaj, hogy meg akar velem beszélni valamit, vegyem fel a munkahelyén, és menjünk el hozzám. Nem mondott semmit út közben, aztán mikor hazaértünk, elkezdett levetkőzni, és behívott a hálószobába. Úgy, mint még a kapcsolatunk elején,…..
ashland 2009.10.09 21:45:08
Új szokásomat figyeltem meg. Reggel, amikor nálam alszik a Pultos Csaj, fel szoktam hívni, mert tudom, hogy neki is indulnia kell dolgozni, újabban naponta. Szóval hívom, amikor már majdnem beérek, hogy ébredjen, és dumálunk, miközben kever egy kávét magának. Persze nem ilyen…..
ashland 2009.07.15 11:33:30
Reggel kaptam egy e-mailt a bizonyos kolléganőtől. Azt írta, hogy ha tudta volna, hogy van bennem némi remény, vagy csak vágyom rá még egyszer, biztos lehetek benne, hogy sokkal jobban kiborít a hétvégén. Viszont örül, hogy jó nőnek tartom, bár kétes értékű az én számból az…..
ashland 2009.06.29 10:49:34
Majdnem megvolt a lebukás Kis Édessel, ami mondjuk nem is lett volna lebukás, csak kiderülés, vagy mi… Átjött délután, hogy erőszakoljam meg. El akarta húzni az előjátékot, hogy majd úgy még királyabb lesz, de addig húzta, hogy közben hívott a Pultos Csaj. Elindult…..
  Ebéd után írtam a Kis Édesnek, hogy éppen sziesztázok, de most megbeszélhetjük, még úgy is stresszmentes napom volt. Hozott egy forró csokit, nagy vigyorral, és elkezdte. Szerintem az elejét már el is próbálhatta párszor. A lényeg az volt, hogy ő nem egy ilyen kis…..
Találkoztam az új csajjal a könyvelésen. Egyszer voltunk együtt egy házibuliban, és persze mondanom sem kell, hogy hazavittem, és megdugtam. Csak akkor még jobban nézett ki. Vagy legalább is részegebb voltam. Ez most viszont nagyon gáz volt. Egyrészt mert tiszta idióta, másrészt meg…..
ashland 2009.06.03 17:00:13
Tegnap délután még bejött egy kávéval a Kis Édes. Mondta, hogy nem tudta elfelejteni, hogyan szoktam ízesíteni. Nyeregben éreztem magam, elfogadtam a kávét, és kérdeztem, hogy akkor mi a helyzet. Azt mondta, bunkóság volt egyből nekem támadnia, hogy valami csajjal vagyok, de…..
A pénteket a pultos csajjal töltöttem. Este nem volt semmi. Én nem mertem kezdeményezni, ő meg szerintem túl szomorú volt hozzá. Filmet néztünk ismét. Egyszer csókolóztunk csak, az elég hosszúra sikerült, meg mélyre. Forró volt a szája, és puha, azt hittem, lesz belőle valami,…..
Éppen a Pultos csaj lábai közt ügyeskedtem egy flakon tejszínnel, amikor jött egy üzenetem. Mivel elfoglalt voltam, és gondoltam, izgalmas is lesz, felolvastattam vele. Kis Édes írt, hogy miért nem reagáltam semmit, talán nem ezt akartam? Kurvára nem értettem, de a játéknak…..
Írtam ismét egy levelet, amiben az volt, hogy várom a lehetőséget, hogyan bontakozhatna ki bimbódzó kapcsolatunk. Amíg erre nem talál megoldást, nem kívánok vele újra kapcsolatba lépni. Adok három nap gondolkozási időt, hogy számot vessen, addig ne válaszoljon, mert elhamarkodott…..
Egy meztelen képet kaptam reggel mms-ben a régi pultos csajtól. Írta, hogy összejött valami bunkóval, de szakítottak, és érti már, hogy mit akartam a szexszel, és benne lenne. A képen ő volt, egyedül, fogta a két mellét, és összefonta a lábait. Tuti, hogy a bunkó csinálta, nem…..