Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pointed

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schmitt Pált tegnap meghallgatta az MSZP-frakció. Szűcs Erika volt munkaügyi miniszter megkérdezte tőle, hogyha az emberek embere szeretne lenni, akkor mit gondol a kormánytisztviselők indokolatlan elbocsátásáról, és aláírta volna-e a Fidesz-KDNP által elfogadott törvényt.Erre…..
 Téged beszerveztek már?Na nem abba a hálózatba, hanem egy másikba, amelyik vásárlással kíván gazdaggá tenni. Én marha eddig azt hittem, a vásárlással, különösen az egyre több vásárlással csak költeni lehet a pénzt, most a napokban megtudtam: a frászt! Elavult, az idők…..
Pointed 2008.12.20 19:05:15
Aki esetleg nem tudná, a ScienNet mögött az Amway áll, ami ebből a cikkből nem derül ki, de érdekes:magyarsors.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1740

Az más kérdés, hogy a 90-es évek elején az Amway ötlete nem volt rossz, csak rossz időben és rossz helyen próbáltak meg gyökeret ereszteni.
(Nem volt sikertelen, mert baromi sokan ugrottak fejest, a "mosogató-koncentrátum/hozz egy embert klubba", a gyors meggazdagodás reményében.
A recept most is ugyanaz, számíthatóan ugyanazzal az eredménnyel: A termék, vagy szolgáltatás hangzatos, de Marika néni a faluban eddig sem használt mosogató-koncentrátumot, mert megvette a J@r-t, vagy a Bip-et.
Most sem a "zinternetről" fog shoppingolni, hanem a sarki közértben vásárolja el a kis nyugdíját.
A fiatalabb korosztály meg ha akart, eddig is vásárolt on-line, nekik ez nem újdonság, viszont a "hozzál valakit" része nem érdekli őket.
Tehát megint lesz egy csomó ember, aki viszont azt hiszi majd, hogy ezzel "gennyesre" keresi majd magát.

De sajna azt már megtették azok, akik a jéghegy csúcsán vannak.
Csakúgy, mint a 90-es években, megint lesz egy csomó csalódott, elégedetlen ember az országban...