Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolika211

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem a nyuszikákat ,no meg a sonkát is. Á ez nem komplex megfogalmazás. Akkor inkább azt írom,hogy imádom a dundi nyuszikák sonkáit. Remélem ezt nem tekintitek perverz szentségtörésnek. Habár a Húsvét eredendően keresztény egyházi ünnep,azért talán nem ördögtöl…..
Mi mással szolgálhatnék nektek Mikuláskor,ha nem egy szexi „kalóriadús” leányzóval? Ez az ünnep elsősorban a kisebb korosztálynak szól,de remélem,hogy egy ilyen ínycsiklandozó csaj láttán ti is nyálcsorgató kisfiúként viselkedtek. Nem szégyen,hisz minden…..
zolika211 2009.12.12 22:20:16
www.tube8.com/hardcore/sexy-eden/178705/

aki szereti a hardcore pornót, annak bejövős lesz...
Ashley 1988 május 15.-én született az angliai Manchesterben. Jelenleg is ott él. Egy nagyon fiatal alig 21 éves lányról van szó,aki a szakmában viharos gyorsasággal ünnepelt sztárrá nőtte ki magát. A telt modellek közül talán még  Linsey Ward sem szerzett ilyen hamar nevet…..
Sabryna az egyik nagy kedvencem. Ennek ellenére nincs valami sok információm a lányról. Képem annál inkább. Annyit azonban tudni lehet róla, hogy ő is az USA-ban ( Arizónában ) él,mint megannyi felkapott „XL lány” . Elég alacsony nőről van szó,hisz mindössze…..
zolika211 2009.06.23 13:36:15
www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=828439cb59d0590bab4b

szép kis csaj, egészséges home vid:)
Sierra Skye 1985 november 23.-án született az USA-beli Pennsylvaniaban. Jelenleg Floridában él. Magassága 167 cm, a súlya 70 kg. Természetes hajszíne a vörös. Szemszíne mogyoróbarna. Még csak két éve pornózik,de máris hatalmas népszerűségnek örvend. A nagy mellű és teltebb…..
 A nagy érdeklődésre való tekintettel jobban beleástam magam ennek a lánynak az életébe és sikerült róla több infót szereznem. A www.myspace.com/beautifulbellie privát oldalon sok információt találtam. Tehát ő egy egyetemista amerikai lány,aki igencsak társasági lény és…..
 Ma este egyik olvasóm kívánságát fogom teljesíteni.A március ötödikei ( Egyre több lány mutogatja a zsírpárnáit ) - című bejegyzésemhez írt egy kérést,hogy a 4. ill. 7. képen látható lányról írjak vagy tegyek fel még képet . Nos,hát túl sokat nem tudok írni…..
zolika211 2009.04.28 21:15:07
@Csillivilli tündérrózsa:
Sztem azok genetikailag selejtesek. Aki érintett már igazi nőt, az nem osztja. Amúgy meg talán nincs is olyan csaj, aki ne lenne 30%-nak fúj, és ez jó is így. Eként nem tudom, mi ez a mánia Cherries körül, jó ez a csaj ténykérdés, de vannak ezen a blogon olyanok is, akik százszor többet dobnak a szememben. Ízlések.....
Korábban már írtam, hogy az, aki felületesen ismer azt hiszi, hogy olyan férfi lehetek, aki bort iszik és vizet prédikál. Valóban teljesen ellentmondásosnak tűnhet, hogy míg saját magamnak kifejezetten a sportos, izmos formát tartom „kötelezőnek” addig a nőknél,…..
 Közeledik a Karácsony és mégis vannak olyanok,akik ünneprontóak akarnak lenni. Egyre több olyan hírről hallani,hogy a Karácsonyi menüt reformételekből is össze lehet állítani,mert így az ünnepek alatt is megőrizhetik alakjukat a hölgyek. De nézzük a dolgot az én…..