Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerasim

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fizető zónákban legtöbbször most már mobillal parkolok, és bár ez a rendszer sem lehet tökéletes, de az olyan szerencsétlen helyzet, mint amiről TV is ír, elkerülhető vele. Ettől függetlenül a posztban szereplő hatóságok lehetnének elnézőbbek, ha tényleg csak a jegy hiánya…..
Gerasim 2012.03.14 12:17:13
@borso: Nagyon ügyes megoldás amit leírtál csak némi gondok vannak kerékbilincs eltávolítása flexel "szándékos rongálásnak" minősül + mivel a jó barátod elvitte mind a 20db-ot így a "lopás" bűnében is vétkezett na meg bevezettek valami olyasmit is hogy objektív felelőség...

Ha ez így neki megéri minthogy kifizetné és nyugodtan tudna aludni akkor hajrá csak így tovább!
Gerasim 2012.03.14 11:12:53
Némi észrevétel!

A közterület felügyelet jogosan járt el!
"szabálysértést" követ el aki fizető övezetben jegy "nélkül" parkol így eljárhatnak szabályosan parkoló autókkal is szemben a felügyeletek.

A parkoló automatákból megvásárolt jegyeken fel van tüntetve hogy "jól látható helyen a szélvédő mögött kell elhelyezni".
A lecsúszott, lefordított vagy esetleg részben látható jegyek a nincs jegy nélküli kategóriába tartoznak.

Kerékbilincselési törvényt Magyarországra hozták ki szóval ez bárhol Magyarországon belül alkalmazható amiben feketén fehéren le vannak írva milyen szituációkban lehet ill. NEM lehet bilincset alkalmazni aki nem akar utánaolvasni annak gyorsan leírom hogy a "DT"-s rendszámal autózók mentesülnek ill. a kék "rokefeller" (roki) kártyával rendelkezők a többi kizáró pont helyszíneket jelöli meg PL.: működő kapubejáró.

A bejegyzés beküldőjének hozzáteszem olcsón úszta meg mert a 11.500.- HUF egy nettó összeg és itthon szerintem mindenki fizet áfát + megúszott egy helyszíni bírságot is mivel a bilincs díjába nincs beépítve! A felügyeleti szervek a közt van lépcsőfokok ami a következő közterület felett a rendőrség áll és az felett a jegyző ilyen eldöntendő kérdésekbe.

Akik azt fűzték hozzá hogy rossz helyen mért kell bilincset használni üzenem hogy sajnos ezt hozták hatályba és nem az elszállítást de úgymond akik megérdemlik a büntetést jobb ha ott van az autójuk a helyén minthogy keresgélik égen földön és a gatyájukat ráfizetnék mert ott kicsit magasabbak a tarifák...

+ szerintem jó időre megtanulja újra az elfelejtett táblákat ill. KRESZ szabályokat amiket megsértett vagy figyelmen kívül hagyott.
A Warner Bros. - egyelőre nem tudni miért, és a pletykák szerint meglehetősen váratlanul - nem hosszabbította meg a Fórum Home Entertainment augusztus végén lejáró szerződését, ezért az FHE szeptember 1-től már nem forgalmazhatja a Warner és a hozzá tartozó New Line filmeket…..
Blogmusik.path = '13572'; Blogmusik.color3 = '0066FF'; Blogmusik.color2 = 'ffffff' Blogmusik.color1 = '000000'; Blogmusik.writeFlash(); blogmusik..
Elökerült a padlásról régi fekete fehér vagy barna kép amikor még pisisként rohangáltam. Be Scan-eltem de még nem volt az iazi mert még mindig fekete fehér... :( Na nembaj itt az új progi a Recolored ami fekete fehér képekböl képes szines képeket elöálitani de nem magától…..
Barátomtól kaptam 1 saját készitéü dvd-lemezt (film) menüvel meg minen extrával de nagyobb volt az adatálomány 4.7 GB-nál és igy nem tudtam leszedni magamnak. De nagyon szerettem volna magamnak is megtartani a felvételt. A megoldást megint a Slysoft cégnél találtam rá a CloneDVD…..
Vajon ha a géprő ltörölgetek ezt-azt és utána feltöltöm új adatokkal hogyan rendezi ezt a winchesteremen? Szinte sehogy! Az egész winchester úgy néz ki mint egy himzett teritö és ez a sebességben is visszafogja a gépet, mind az adatok írásakor és olvasásakor. A megoldás a…..
Wáááá hihetetlen hogy némely programok nem képesek normálisan eltünni a gépemröl, amikor a saját uninstall programjával szedem le. Hagynak itt-ott kisebb -nagyobb szemetet, de hadat üzenünk nekik a következö programmal. A Your Uninstaller nem csak hogy szebb a windows program…..
Blogmusik.path = '10534'; Blogmusik.color3 = '0066FF'; Blogmusik.color2 = 'ffffff' Blogmusik.color1 = '000000'; Blogmusik.writeFlash(); blogmusik..
Egy újabb egyiptomi szösszenet! A fáraó kriptáit kulcsok nyitják, de a gonosz kis skarabeuszok a kulcs-párokat elfedik kis dominoszerü kockákkal, amit csak úgy vehetünk le, ha megtaláljuk a hozzá hasonló párját. De ha melette van valami és be van szoritva igy az egyik része a…..
Vissza a történelembe játszva. A következő kis Desktop program visszavisz minket Egyiptom ősi katakombáiba! Elkalandozhatunk a Nilus partja mentén szines golyókra vadászva,amiket skarabeusz bogarak próbálnak eljuttatni a piramisig és ezt nekünk meg kell akadályozni! A kinézet és a…..
Mert minden pénzbe kerül! AnyDVD 2007.03.03 16:27:00
Sok fórumon olvastam hogy nem tudnak az emberek DVD-ről adattal dolgozni, mert amint megpróbálkoznak vele valamilyen hibaüzenet ugrik fel a képernyöre. Utánanéztem a dolognak és tényleg igy van ,holott a DVD-n semmi fizikai hiba nincs amelyre hivatkozik! A problémára megoldást…..
Ki volt már úgy hogy a fontos dolgait a gépnél papírfecnire írta ki? Hát én igen és találtam is rá megoldást.. Nem csak hogy szép hanem hasznos is, mivel tartalmaz naptárfunkciót amibe milliónyi kis feljegyzést állithatunk be amelyek kellö idöben riasztanak. Nem kell mindig…..