Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pap Adrienn

6 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mi iskolánk szakközépiskola. Alig egy éve családlátogatáson feltettem a kérdést, miért az iskolánkat választották a diákok, s a válasz minden esetben az volt, hogy mert ez szakmát is ad. Ad bizony, különböző területeken képezhetik magukat még az érettségi után a…..
Szép volt, Fiúk! Hajrá, Lányok!Beszélgetőpartnerem Kovássy Levente (9/B)Szia Levente!Már egy hete hangolódtunk a mai meccsre, a szervezés pedig jóval előbb megkezdődött. Sajnos én otthonról szurkoltam csak a Csapatunknak, így e-mailben faggatlak a mai szép eredményről, melyhez…..
 Két alkalommal is jártunk a monostori Mag-házban. Először december 3-4-én. Akkor ottalvós program volt, a második egy szombati nap januárban.Mindkétszer jól éreztük magunkat, hiszen osztálytársunk anyukája és munkatársai örömmel láttak bennünket.  Amikor…..
A jól megérdemelt és nagyon várt őszi szünet előtt került megrendezésre iskolánkban a SziXi-FAKTOR, ahol bárki indulhatott bármilyen kategóriában, aki elég bátor volt ahhoz, hogy kiálljon az egész iskola elé.A szervezésről Körmendi Krisztina és Berkes Hajnalka tanárnők…..
Az elmúlt két hónapban sok kedves esemény történt, s mivel elsősök osztályfőnöke lettem, egy kicsit az ő szemükkel tudok rácsodálkozni erre az időszakra.Az ünnepélyes tanévnyitó, melyen szixis diákokká fogadták az elsősöket (s ennek sok szülő személyesen is tanúja volt),…..
Pap Adrienn Tanárnő az általa tanított osztályokban a következő olvasmányokat tette kötelezővé és ajánlottnak a nyári szünetre! 9/B (Ofő: Pap Adrienn) Homérosz: Odüsszeia Szophoklész: Antigoné Dante: Isteni színjáték – Pokol Boccaccio: Dekameron Shakespeare: Rómeó és…..
Pap Adrienn tanárnő kért meg, hogy írjak arról, mi történt mostanában velem és a lövészettel. Megpróbálom összefoglalni a dolgokat.Március elején volt Norvégiában az I. Ifjúsági Olimpia kvalifikációs versenye illetve az Európa Bajnokság. Az Ifjúsági Olimpián a…..
Várakozással telve és kicsit megszeppenve léptem át új iskolám küszöbét. A folyosóra érve megláttam az egymás mellett sorakozó tantermeket, a leendő osztálytársaimat, és megnyugodtam. Hisz ez is csak egy iskola! Itt is csak tanulni kell, készülni a dolgozatokra, és túlélni a…..
A 9. A osztályos László Kata nevét már mindenki ismeri az iskolánkban. Április végén az Országos Musical Bajnokságon I. helyezett lett Junior kategóriában, erről faggattam a kis Csalogányt e-mailben.1. Honnan értesült a versenyről?
Egy internetes oldalról az…..
Április 29-én, csütörtökön a „Tikki” nevű finn tánccsoport érkezett iskolánkba, a nyugat-finnországi Poriból. Mozgalmas napunk volt, mert ekkor tartottuk a diáknapot, és ekkor volt végzőseink bolondballagása, sőt a táncművészet világnapja is.Pap Adrienn tanárnő…..
Mint általában az összes végzős osztály, mi is adtunk szerenádot a tanároknak. Bár még világos volt, amikor osztályfőnökünknél, Balla Istvánnál gyülekeztünk és énekeltük az első dalokat, ez nem szegte kedvünket. Mivel autóval közlekedtünk, könnyen elértünk egyik…..
Mint ismert, iskolánk csapata az APEH által szervezett, több fordulón át tartó RangAdó elnevezésű országos vetélkedősorozatban az első négy közé jutott.  A mindent eldöntő megmérettetést március 27-én, szombaton, 17 órától közvetíti a Magyar Televízió egyes…..
Pap Adrienn 2010.03.27 18:02:14
A következőkben a JA Titan vetélkedővel ismerkedhetnek meg, egy tanár és egy diák szemszögéből. Elsőként lássuk Prohászka Sarolta Tanárnő írását:A Junior Archievement Magyarország (JAM) által szervezett JA Titan egy angol nyelvű gazdasági szimulációs játék.Egy…..
Pap Adrienn 2010.03.19 12:24:14
21:50 AdriennKatus, mi újság?21:50 KatinkaNorvégiában vagyok most az EB, holnap lövök, és az EB előtt volt ugyanitt az ifjúsági olimpiára a kvalifikációs verseny, azt megnyertem, szóval kijutottam az ifjúsági olimpiára.Gratuláluuuuunk!:)..
Ismét jól szerepelt iskolánk tax(i) nevű csapata az APEH által szervezett vetélkedősorozaton, a  RangAdó-n. Az országos fordulón is sikerrel vették az akadályokat és 4. helyezést értek el. Ez elegendő volt ahhoz, hogy részt vehessenek az Magyar Televízió által közvetített…..
Ifjúsági olimpiai kerettag – áll a sportolóink dicsőségtábláján a hír a sportlövő Szijj Katus (11/A) fényképe mellett. 3. éve tanítom a cserfes, vidám lányt, aki azonban rendkívül szerény, és nem beszél a sikereiről. Pedig 2010. január 30-án szombaton a Sportgálán…..
Szixi News Online Zene nélkül? 2008.12.30 12:15:00
Van egy kis csapat az iskolában, akinek a tagjai közt tanár és diák is van. Mindenki önkéntesen. Sőt egy-egy műsorra szegődnek hozzánk alkalmi énekesek is. Nevezzük énekkarnak, bár a létszám, a repertoár, s talán az összetétel sem a szokásos.Szerdánként összegyűlünk, hogy…..
Pap Adrienn 2009.01.16 21:20:10
Pap Adrienn 2009.01.18 19:21:30
@Kjuka: Én tettem?:S
Nem tudom, kinek az ötlete volt, de elhatározás lett belőle: karácsonyi dalokat énekelünk az utcán. December 22-én délelőtt 10 órakor gyűlt össze az énekkar a Jókai téren. Gyors beéneklés és rövid tanácskozás után gyorsan a „piacra is dobtuk” a műsorunkat. A…..
A mai délelőtt a Mikulás ellátogatott iskolánkba és megajándékozta diákjainkat. Mivel az elmúlt évben a tanulók jól viselkedtek ezért sok édességet kaptak. A látogatás előtt az énekkar adott rövid Mikulásváró műsort, az Adventi ráhangolódás című programsorozatunk…..
Szixi News Online Költészet napja 2009.04.08 19:50:00
104 éve született József Attila. 1964. óta az ő születésnapján, április 11-én ünnepeljük a költészet napját.A 11/B-12/A emelt szintű magyarosok 104 verset ragasztottak ki az aula falára, hogy így emlékezzenek és emlékeztessenek erre az évfordulóra és a vers fontosságára!A…..
Pap Adrienn 2009.09.05 09:58:05
@wolveren: (Bár a megszólított nem én vagyok, de köszönöm a hozzászólást.)
Szixi News Online TANÉVKEZDÉS 2009.09.01 10:19:00

Ha őszinte akarok lenni, az a helyzet, hogy tudtam volna mit kezdeni még 1-2 hónapnyi szünettel. Feltételezem, ezzel nem vagyok egyedül. Néhány újabb könyv elolvasása, egy-két jó kirándulás, strandolás, beszélgetés a barátokkal, rokonokkal, bulizás, mozizás – szóval…..
Tavaly kaptam meg a mostani 13. a-s osztályt. Idő kell ahhoz, hogy az ember kiismerje a tanítványait, megtudja, ki miben tehetséges. Remek alkalmak erre a versenyek.  Egy házi szavalóversenyen válogatunk az iskola tehetséges diákjai közül, mikor először hallottam szavalni…..
Pap Adrienn 2009.05.01 19:22:40
@Jeszenszki Klaudia:
... látom, "klasszikusokat" idéz...:D:D:D:D:D
Láttad már? Szoktad olvasni? Az idei tanévtől egy pályaválasztási faliújság került az aulába.A tájékoztató céllal kialakított felület a felsőoktatás és szakképzés iránt érdeklődőknek kíván támpontot adni. Elsősorban a végzős és szakképzős évfolyamok számára…..
Szixi News Online Gólyabál III. 2009.02.24 10:20:00
 http://indafoto.hu/szixi/golyabal_2009..
Pap Adrienn 2009.02.28 19:21:07
@Peffy: Akkor ez most a komment kommentje?:) Kommentáljam?:D:D:D
Szixi News Online Szalagavató 2009.02.14 19:52:00
Iskolánk február 13-án, pénteken tartotta meg a hagyományos Szalagavató bálját az almásfüzitői kultúrházban. Ezen az estén a végzősökre és az osztályfőnökeikre az iskola igazgatónője ünnepélyes keretek között feltűzi a szalagot, amely jelzi a világnak, hogy Ők…..
Pap Adrienn 2009.02.27 12:56:29
@J.Máté_SZIXI=(six)I=6I: Máté! Tudom fokozni:
I=1, tehát: 61=SZIXI...
(Hm... Én kérek elnézést!:D:D:D)
Pap Adrienn 2009.02.27 12:57:56