Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maccoy

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apád nem Vörösmarty, hogy könyvtárban gondolkodjon, ezért nekem csak a sarki szék jut a konyhában, mert a kedvenc kocsmám kedvenc asztalát hónapok óta nem láttam. Mindenki ijesztget, lányom. Sokszor leírtam már neked - mert attól függetlenül, hogy néhány tucatnyi ember…..
Apa születik A gyerekmutogató 2011.06.11 01:16:00
Rendkívül ellenszenves típus, aki kitapétázza a facebook-os üzenőfalad a gyereke képeivel. Természetes élőhelyük a facebook. Néhány egyeddel a munkahelyeden is találkozhatsz, de szerencsére ott nem élnek meg sokáig, ezért a túlélés érdekében rejtőzködő életmódot…..
Lehet tudni, mikor az Apple valami nagy dobásra készül. Az eladóknak szólnak, hogy ne nagyon menjenek szabadságra, elkezdik nyomtatni a titoktartási nyilatkozatokat, és egyáltalán, a vezetők nagyon izgatottan viselkednek a főhadiszálláson, ez pedig még a takarítóknak is feltűnik.…..
maccoy 2011.05.17 16:53:33
hogyvolt VV4 - 4X70 2011.02.25 13:00:00
Egy hét után ma először ébredtem úgy, hogy nem fuldoklom a saját slájmomban, nem nyákos a testem az izzadtságtól, nem álmodtam hülyeségeket és nem akar kiszakadni a tüdőm. Rá is gyújtottam rögtön, rossz ötlet volt, de most, hogy a roham elmúlt nem férek a bőrömbe, egész…..
Tegnap az Apple kiadta a nyáron megjelenő új operációs rendszerének Developer Preview verzióját, így most még közelebb kerültünk a végleges oroszlánhoz. Amit eddig tudtunk, azt itt foglaltuk össze, itt pedig a Gestures and Animations résznél találhatjuk a videót, ami gyorsan…..
hogyvolt VV4 - 4X68 2011.02.23 15:00:00
Szandika úgy ébredt reggel, hogy a háta közepére nem kívánja Évát. Én úgy, hogy még mindig nem kapok levegőt és annyi erőm van, mint egy zacskó hangyának. Ha szemmel ölni lehetett volna, már rég kivégezte volna. Én azt, aki az influenzát kitalálta. Évának sincsenek szebb…..
maccoy 2011.02.24 10:47:28
@csicserierika: lehet...bár béci azért többször tett rá utalást, hogy sajnálja...
tegnap elég őszintének tűntek Zsófival kapcsolatban...
maccoy 2011.02.24 11:56:47
@csicserierika: ha valakit beállítanak szürke kisegérnek, akkor nem fogják magukat lebuktatni, és mást mutatni a "legjobb pillanatoknál". Főleg, ha az egyik kiválasztott húzóemberrel párbajozik.
nincs összeesküvés elméletem, csak elgondolkodtatott, hogy ennyi embernek hiányzik egy jelentéktelen figura...
hogyvolt VV4 - 4X57 2011.02.10 15:30:00
Esküdni mertem volna, hogy Olivér nem Bécit, hanem Gigit hívja párbajra tegnap este, kénytelen vagyok belátni, hogy annyi eszem van, mint Szandikának. Balázs felsőjéről akkor sem lennék hajlandó egy szót sem írni, ha kényszerítenének rá, úgyhogy térjünk a lényegre. Éjszaka…..
maccoy 2011.02.10 16:05:16
@tomszójer: én is tök ideg vagyok! nem tudtam azt mondani a főnökömnek, hogy "bazz VV4 hogyvoltot olvasok, mert Hajni frenetikusan foglalja össze." Így kénytelen voltam dolgozni...ez van. De telejesen tök ideg vagyok.
:P
:D :D :D
Sajtótörténeti esemény! Ha valamikor nem elkoptatott ez a jelző, hát most. Olyan erős cuccról, amit a Magyar Lemezlovas Egyesület tol, még R. sem mesélt soha, pedig ő egyszer nemcsak megvette, de meg is ette az összes kaktuszt, miután felvásárolta egy Lehel téri virágos néni…..
A finn fogyasztóvédelem szerint a finn iPhone-vásárlóknak vissza kellene adni a pénzüket, mert a telefonok nem működnek nulla fok alatt.Talán túl sok információ ez egyszerre, az iróniadetektor is kiakadt, vegyük sorban. Az YLE finn hírszolgálat szerint az ország iPhone-t vásárló…..
hogyvolt VV4 - 4X28 2011.01.12 12:20:00
Balázs szerint már mindenki számára egyértelmű, hogy kik párbajoznak szombaton. Számomra az is, hogy őt meg ugyanaz a sztájliszt öltöztette, aki a Brokeback Mountain szereplőit, keresem az összetekert lasszót meg a lovat a háttérben. Ildikó és Éva, a párbajhősök üzenhetnek a…..
maccoy 2011.01.12 14:02:22
@maccoy: jah..most olvasom a kommentben a magyarázatot...

azért ezt ki kéne javítani :)
Ma kaptunk egy sajtóanyagot a T-Mobile-tól, amiben egy érdekes számadat olvasható: négy hónappal az AppStore-os debütálása után 16 ezren használják az ingyenes magyarországi Navigon Select navigációs programot.Az alkalmazás csak annyi adatforgalmat használ mobilhálózaton, amennyi…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
maccoy 2011.01.05 14:18:48
@MMMKKK:
én meg úgy tudom, hogy BB-t az rtl akarta, a tv2-nek nem kellett. aztán az rtl drágának tartotta, és árpa csinált egy utánzatot VV néven. Ekkor kapcsolt a tv2, és megvette a BB-t. És sikerült 1 héttel hamarabb elindítani, így nyert a tv2.
maccoy 2011.01.05 14:31:47
@Sigismundus: én is azt írtam, hogy a VV indult később :)
hogyvolt VV4 - 4X07 2010.12.21 11:00:00
VV Zsuzsit, a Bombanőt a szabályok megsértése miatt kizárták a játékból, és hazaküldték a Villából. Igen, csak így, in medias res, úgyis tudjátok, annyit azért feltétlenül megemlítenék, hogy Balázs testre simuló selyemüngben és csípő farmernadrágban volt. Ez azért…..
Visszatérő kérdés, hogy mennyire korlátlan a korlátlan mobilnet. Mindegyik szolgáltató kínál ilyen jelzővel ellátott csomagokat, azonban ezekről tudni kell, hogy a havi forgalmi limit elérése után jelentősen csökkentik a hozzáférés sávszélességét, általában 128 Kbit/s-re,…..
maccoy 2010.11.23 10:17:50
@farkamatvakarva: például az, aki olyan helyen lakik, ahol nincs kábel, és a vezetékes pedig drágább, mert telefont is kell mellé fizetni...
Appleblog Beatles jön délután 2010.11.16 13:02:13
Tegnap már írtuk, hogy ma négykor valami monitorrepesztő izét mutat be az Apple, azt is lehetett tudni, hogy az ügy az iTunes-szal kapcsolatos, de hogy pontosan miről lesz szó, arról nincsenek hírek. Tippekből persze vagy egy konténernyi, de a legtöbb lap biztos abban, hogy a nagy…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
B-oldal TOP5 kiképzőtiszt EVÖR 2010.11.04 08:00:00
Ahogy minden híres férfi mögött egy nő, minden sztárcsapat mögött egy edző, úgy minden elit katona vagy csapat mögött egy említésre méltó kiképzőtiszt van. Nézzük ki a B-oldal szerint a filmtörténet 5 legnagyobb életművel rendelkező kiképzőtisztje és kiket szabadítottak…..