Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir.Nyeteg

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a harmadik és egyben utolsó videó Robert Rodrigaz terrorjáról, mely valóban elfoglata méltó helyét a nézhetetlen filmek táborában. Igaz, hogy még csak a 4. évad elején vagyunk, de megvan rá a sanc, hogy nem lesz már ennél rosszabb. Jó szórakozást a videóhoz! ..
A 3. évad utolsó bemutatójában egy igazi gyötrelmes kínkeservvel lesz dolgunk, ami alaposan megdolgoztatja az ember idegrendszerét, és jópárszor átlépi a normál néző tűréshatárát. De majd meglátjátok ti is! Sok szerencsét az Egy boltkóros naplójához!..
Többen is jeleztétek már, mennyire jól illene ez a film a sorozatba, és tényleg kár lett volna kihagyni, hiszen nagyon hálás videóalany volt. A sok baromsága és istentelen hülyesége ellenére azonban egyfajta perverz módon lehet szórakozni ezen a filmen. Az idióta beszólások…..
Sir.Nyeteg 2010.05.10 15:42:39
Egy ingyenes autós újságot lapozgatva találtam ezt a gyöngyszemet. Ez most vagy Kafkai, vagy ennyire hülyének néznek, vagy már a szótárban is az áll az "apróbetű" mellett, hogy "A kiemelt ajánlat akkor számit aprobetűsnek, ha nem is olyan frankó, mint…..
Ma úgy látszik megint teszkónap van, ezúttal egy volt teszkós dolgozó hülyefelirat-gyűjteményének legszebb darabjait mutatjuk be, irigykedve. Levél és második kép alant. A képek még régi szép Teszkós időből vannak, amikor még szinte ott éltem. Szomorú, de élveztük komolyan.…..
A kalandos, bal felső bölcsességfog-eltávolítással tarkított karácsony után ez volt az első, még december 23-án íródott levél, ami a Homár ollójába került. Kopaszkát érdeklik a gyerekralyzok, azért fotózta le, mi pedig halászlétől párás nyeles szemünkkel kiposztoltuk.…..
Harcostársunk, BKV Figyelő ismét egy remek darabbal lökött egy nagyot a közkedvelt városi legendán, miszerint a kínai büfékben kutyát/macskát árulnak. Elmélete szerint a falon pihenő csúzli nem önvédelemre szolgál... Mostanában egyre sűrűbben eszek a kínaiban, ez a sült…..
Sir.Nyeteg 2010.01.02 22:34:08
Most érdemes háziállatnak lenni, annyi hülyeséget lehet a boltokban találni, amit már a kínjában túlfogyasztó vásárlóknak találtak ki, hogy ihaj. Nelson a Fressnapfban találta például ezt a kutyasört, ami a Homárnak is megvolt fotón egy ideje, csak elfelejtette berakni. Az 500…..
Eljött hát a nagy nap. A múlt héten beharangozott vér és bél poszt ím megszületett. Az egész pár hete kezdődött... Egy baráti sörözés (létezik vajon ellenségi sörözés is?) közepette elhangzott az info: Guitar Hero 3 PC.A hangsúly itt a PC-n van mivel nem áll távol a…..