Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demke

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy ez a blog nem erről szól, de nem bírom megállni, hogy ne írjak róla. A gusztustalan, utolsó hozzáállásról, amit a MÁV leányvállalatainak dolgozói tanúsítanak sztrájk idején. Az még hagyján, hogy a sztrájk - melyet nem jelentettek be időben, melynek kapcsán nem…..
A redmatyi.blog.hu birtokába került egy titkos szerződés, amit biztonsági okokból nem mutathatunk meg, tartalmát viszont, mivel egy jelentős, közérdeklődésre számot tartó témáról van szó, közölnünk kell. Az egészet a kormány találta ki. Titkos paktumot kötött egy…..
demke 2008.12.20 14:28:52
Engem csak az idegesít, hogy bizonytalan, hogy hogy jutok haza, vissza a munkahelyem városába. A buszokon ezer ember. (Szerencsére a bkv sztrájk elmaradt...)
Köszönet a
www.utazzunkegyutt.hu oldalnak, akik lehetőséget adtak, hogy autósok és utasok egymásra találjanak, így ha mr nem lesz sztrájk, akkor sem a mávot fogom választani, hanem a telekocsit!
"A hét óráig feljelentkező tizenegy jegyvizsgálóból nyolcan sztrájkolnak, körükben tartott közvélemény-kutatás alapján egységesen azt mondják: „Nincs Karácsony!” , az eredményes megállapodásig sztrájkolnak."A fenti maszlag olvasható a Gaskó féle…..
demke 2008.12.20 14:21:07
Sztrájkoljanak. De pont karácsonykor, amikor mindenki a szeretteihez indulna, vagy éppen ajándékot vásárolni?
Ezúttal is köszönet a
www.utazzunkegyutt.hu oldalnak, akik lehetőséget adtak az autósoknak, és nekünk szegény utazóknak, hogy egymásra találjunk, és hazajuthatunk, vagy eljuthatunk oda, ahová szeretnénk.