Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dragonfire

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  "Kedves Cukiság Szerkesztőség! Két gyönyörű trikolor macsekunk (Kiscica és Nagycica) tökéletesen kiegészíti egymást. Nem rokonok, nem is egyszerre kerültek hozzánk, eleinte egyoldalú volt a rajongás, de mára igazán meghitt kapcsolat alakult ki köztük. Kiscica sajnos minket…..
Dragonfire 2012.07.06 14:58:49
@mindig turista: Nekem nem működik teljesen jól az oldal. Nem megy fel az oldal tetejére, mindig lugrik.
D.
"Egy madár, talán rigó, belefészkelt a gázóra szekrényébe, ez idén már a második fészekalja fióka, szerintem rettentő cukik, ahogy összekapaszkodva szinkronéhesek :)" – írta nekünk mondhatatlan.Köszönjük! És mielőtt lerondáznátok ezeket a csöppségeket,…..
Dragonfire 2011.06.16 12:55:28
@Dr. Körömlakk ®: én is:)
Azért cukik :)
Nem, nem unjuk a macskákat! ..
Dragonfire 2011.02.17 16:33:29
Elnézést kérek minden kedves Cukiság olvasótól, de a fordítással akadt némi problémám, amint elkészülök vele, utólag pótolni fogom a filmhez kapcsolódó sztorit. Addig is hagyatkozzunk a vizuális élményre és kívánom, hogy mindenkinek fülig érjen a szája, akárcsak ennek a…..
Kit-Kat átmenetileg néhány mókuskölyköt nevel és etet, akik egy vihar miatt váltak otthontalanná. Egy helyi lakos mentette meg őket, s a szomszédjának cicája azonnal befogadta őket. Mint tudjuk, a macskák normál esetben vadásznak a mókusokra, úgy tűnik ebben az esetben erről…..
Dragonfire 2011.02.08 15:47:06
"Kedves Szerkesztőség!Mellékelten küldöm egyik macskánk, Cicó fényképét. Róla azt kell tudni, hogy szerintem nála félősebb macska nincs nagyon. Mindentől megijed (még a saját árnyékától is), viszont nagyon hízelgős, és szereti, ha dögönyözik. Legközelebb a…..
Dragonfire 2011.02.04 14:44:03
@oliva: Cicó csak szimplán félős. Még a nőstény - nála jóval kisebb termetű - macskáktól is megijed.
Ezért mondogatjuk, hogy biztosan nyúl volt az apja, ill. a szőre is olyan nyúlszőr puhaságú. A természete meg főképp nyulas.
D.
"Kedves Cukiság és Olvasói!Szeretném nektek bemutatni Szotyit, a fél éves degumat. Nagyon kíváncsi és nem ismer félelmet. Sajnos egyedül van, de mivel rengeteget tudok vele foglalkozni, nem tud unatkozni. Legjobban a pulcsim alatt szeret aludni és a vállamon figyelni minden…..
Dragonfire 2011.02.02 09:17:26
@Goompah: Hát nem éppen :)
De ilyen közel nem is tudnék semmi könyvet rakni, mert vagy megrágják, vagy lepisilik. :)
Nyelvész Józsitól kaptuk ezt a két videót, mert a nője megvesz az ilyesmiért, ami teljesen érthető...
"Az alábbi cukiság tegnap esett meg velünk a veresegyházi Medveotthonban. Persze Tomi, az öthónapos cocker spániel kisfiú már önmagában is cuki, de egy őzzel kiegészítve már annyiraannyira, hogy nem is próbálok reá szavakat találni. Íme." - írta Peti...
Drága olvasóink, az Alvó és/vagy téli állat pályázatunk végéhez érkeztünk. Ahogy a kiírásban is olvashatták, december 20-a éjfélig vártuk a képeket, de a kimaradt és a később érkezett fotókat is igyekszünk bemutatni, hiszen pályázaton kívül is megér mind egy-egy cuki…..
"Két brit cicusom, James Bond von Orchideenwald & Miss Moneypenny von Orchideenwald képeit küldöm Nektek. Remélem elnyerik tetszéseteket. Szerintem nagyon cukik. Ez pedig a honlapjuk. Itt még több szép képet láthattok róluk, a "Linkek" között pedig az összes…..
"Deguink, Mumilee és Pupilee kb. 3 hete megörvendeztettek bennünket 4 kicsivel, akikről szeretnék néhány képet beküldeni. Elég mozgékonyak, de azért néha sikerül egy-egy jópofa képet készíteni róluk" - írja Szandra. A lenti képen a büszke édesapa is megfigyelhető.…..
A Music Catch egyszerűsége ellenére nagy siker volt anno a KMK-n, és biztos vagyok benne, hogy a most megjelent második rész is sokak kedvence lesz. A feladat ugyanaz, mint az elődben: a kellemes zongorazene ütemére megjelenő színes bigyókat kell összeszedni a pirosak kivételével. A…..
Tomika jóvoltából eljutott hozzánk is a 2008-as év egyik legcukibb képsorozata, a tacskómamáról, aki kölykei közé befogadott egy elárvult kismalacot.Az angol kommentár szerint a kis röfi koraszülött volt és az anyja nem tudott vele törődni, így került a kutyacsaládhoz.A…..
Dragonfire 2009.01.26 10:47:48
Az alábbi képet Desire-től kaptuk, akinek egész gyűjteménye van a nagyon cuki és hihetetlenül mulatáságos macskaképekből...
Dragonfire 2009.01.26 10:42:54