Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemszakember

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aba Két hét után 2010.07.03 01:38:43
Két hét utáni változások: 1. Lényegében kialakult a szobatisztaság. Először aggasztó híreket kaptam napi 3-4 bepisilésről, majd 4-5 nappal az elutazásom után 2 napig balesetmentes volt, majd egy baleset következett múlt pénteken és utána máig, vagyis 6 napig nem volt egy sem.…..
nemszakember 2010.07.03 21:38:54
Örömmel jelentem, hogy most már végképp beigazolódott: az oltások NEM okoznak autizmust...
Nyílt levelem a szervezőknek: Én itt a blogomon, mint autizmussal élő ember szeretném kifejezni mérhetetlen megbántottságomat, dühömet, és még megannyi negatív érzésémet, a mai estére, Április elsejére, vagyis Bolondok napjára szervezett "Ragyogjon kékben a Parlament"…..
A béka marad Miért kell félni? 2009.10.23 18:17:00
Szociológusok, pszichológusok és politológusok biztosan sokat fogják majd tanulmányozni, hogy miért és hogyan alakulhatott ki ez a hisztéria a H1N1 oltások körül. Egyetemet végzett emberek képsek elhinni, hogy az oltással nanocsipet ültetnek beléjük, hogy így oldják meg a…..
Sugárban hányt vért a tüdejéből az a 60 éves asszony, aki a pánikpropaganda hatására egyszerre oltatta be magát hagyományos és leánykori nevén sertésinfluenza ellen. Székely Tamás egészségügyi miniszter mindenesetre beoltatja egész családját, amint lehet, és hadat üzen a…..
A nem-konvencionális gyógyászati tevékenységet (köznyelvben természetgyógyászat, alternatív gyógyászat, komplementer medicina stb.) 1997 óta rendeletek szabályozzák1,2. A már több mint tíz éves minisztériumi rendelet felülvizsgálata folyamatban van, és rövid időn belül várható egy felfrissített…..
A béka marad Humbug adót! 2008.12.20 11:04:00
Amikor a természettudományos oktatás hanyatlásáról van szó, akkor többnyire a romló nemzetközi versenyeredményeket, PISA és TIMSS felméréseket, esetleg a természettudományos  és mérnöki szakok egyre csökkenő népszerűségét, alacsony felvételi követelményeit szokás…..