Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b4rn3y

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olasz autónak lelke van, mondják azok, akik a fura parajelenségek mögött a lelketlen gép egyfajta emberi megnyilvánulását látják. Szarul van összerakva, mondják azok, akik nem voltak vevők a gépi hisztire, vagy csupán sosem volt olasz autójuk. Pontosabban: kicsi olasz autójuk.Mert…..
Először is szeretném leszögezni, hogy élek, és csak azért nem írtam mostanában, mert nem.Az elmúlt héten több olyan esemény is volt, amire felkaptam a fejem, volt úgy hogy saját magam hülyeségén derültem, volt hogy mások cikis szituációján röhögtem.Először is: 2009.01.05.…..
kár-park Ez a méreg, nem a cián 2009.01.17 01:41:00
A Totalcar csapatából ketten is hosszan tudnánk ecsetelni, hogy egy húszéves Toyota Corolla felújítása mennyi pénzt, időt, energiát és vesződséget igényel. Pedig Karotta és én nem is a saját kezünkkel építettük meg imádott Hachirokuinkat. Történetünk főhőse viszont három…..
Graham Parker 1983-ban kezdte el kirakni a Rubik kockát. Összesen 27 400 órát töltött a játékkal, végül 26 év után sikerült neki. "Hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy végre megoldottam" - nyilatkozta. Graham saját bevallása szerint fontos eseményekről késett le…..
A legfrissebb hírek szerint a Chrysler a hétvégén az összes üzemében leállítja a termelést − egyelőre csak egy hónapra. Nincs sokkal jobb helyzetben a General Motors és a Ford sem, bár utóbbi állítja, áthidaló hitel nélkül is képes túlélni a válságot. A másik két…..