Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beck Tamás

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X137 2011.05.03 14:42:00
Elöljáróban szeretnék megnyugtatni mindenkit, én sem hiszem el, még mindig nem, hogy a Kazal tért vissza a Villába. Mint ahogy azt sem, hogy tudott megint ennyi vasalni való felhalmozódni, de ez évek óta a lovaglópálcám, kezdek arra gyanakodni, hogy éjszakánként osztódással…..
Ismét szomorú feladat előtt állunk - de hát már csak ilyen ez a posztkommunista valóság, a győzelem, az önfeledt ünneplés napjainak az ellenzéki káoszbrigádok soros ármánya és aknamunkája vet véget. Ha valaki azt hitte, hogy az új Alaptörvény elfogadásával azonnal más…..
Egymilliós bírságot kaptak, amiért Vásárhelyi Mária előadását egy dominaként fellépő személy szexuális szolgáltatásához hasonlították. Van, akinek addig fontos csak a szólásszabadság, amíg nem róla szólnak szabadon. A Fővárosi Bíróság a minap Vásárhelyi…..
Véleményvezér Bajnai is back 2011.04.13 07:37:00
Bajnaiból könnyen lehet még egyszer miniszterelnök. Ahhoz viszont, hogy ez a következő ciklusban történjék, a Fidesz hathatós segítségére lenne szükség. (Fotó: Kovács Tamás/MTI)Bajnai Gordon volt miniszterelnök tegnap felszólalt a Bertelsmann Stiftung budapesti rendezvényén.…..
hogyvolt VV4 - 4X114 2011.04.10 14:40:00
A tegnapi nap parasztja címet egyértelműen Alekosz érdemli, nem is annyira Anikónak írt levele miatt, inkább a makogó, törvénytelen röhögésért, amit a levél felolvasása után levágott. A nap hőse egyértelműen Jerzsi, nem a sikeres bátorságpróba miatt, hanem azért, mert Évát…..
Beck Tamás 2011.04.10 22:16:42
@Hódos Hajnalka:
Már csak azért is, mert új szavazók már nem lesznek, inkább csak csökken a nyomkodók száma. Minden egyéb lépés értelmetlenül eltöltött napokat jelent egy értelmetlen műsorban :)
w Troll a pályán 2011.04.05 06:30:00
Hogy Lázár János mikor kel fel és vonul vissza, azt inkább nem méricskélném, még az is lehet, hogy sose. Következmények nélkülibb ez az ország, mint valaha. (Pedig vonz a csábítás, hogy leírhassam: Lázárnak mennie kell!) Viszont a sztori már nemcsak az ő sorsáról szól, ez…..
Beck Tamás 2011.04.05 07:27:42
@sz_: Változtat ez jelentősen a lényegen? Egyszerű emberként fel tudsz venni egyetlen forintot is számla nélkül, majd verheted a melledet nyilvánosan, hogy te vagy az aki kockánként kurvajólcsinálja?
Beck Tamás 2011.04.05 07:54:36
@kako_j: Szerintem nem a Fidesz mellett, hanem az MSZP ellen szavaztak. Abban áll a főmarhaság, mert nem értették meg, hogy a végeredményen ez nem változtat. A szocik felelőssége sokkal nagyobb mint a gyogyó szavazóké, nekik nem kell mindenhez érteni, mindenre emlékezni. Aki kormányra kerül, az viszont komoly felelősséget vállal. 20 év alatt egyetlen felelős kormányunk sem volt, ugyanott vagyunk ahol az elején, egy lépést nem haladtunk előre.
Beck Tamás 2011.04.06 08:16:23
Amíg a felmérések szerint a magyar lakosság politikai beállítottsága (és itt nem pártválasztásról, hanem értékrendekről van szó, www.politikaiterkep.hu/) baloldali-konzervatív, addig azok a pártok fognak hatalomra kerülni, akik ezeket az igényeket képesek kiszolgálni. Jelenleg a leginkább baloldali párt a Fidesz (bármit is mondjanak magukról), addig őket fogják választani. Ott tudják csak elszúrni, ha baloldali világképbe nem fognak már illeszkedni. Az MSZP-nek esélye nincs őket leváltani, mert nem elég baloldaliak, nem szolgálják ki megfelelően a paternalizmusra és szervilizmusra való igényt.

Vagy szélsőbalról tudná beelőzni a Fideszt egy (új?)párt, vay az emberek világképét kellene valahogyan megváltoztatni, értéket adni az öngondoskodásnak, win-win szituációként értelmezni az önállóságot, öntudatot. Ez már nehezebb ügy, ez négy év alatt nem fog menni :)

Irreleváns kérdés tehát az, hogy Lázár megy, vagy marad, mert a történetben nem ő a főszereplő. Ő csak egy szánalmas kis statiszta...

És még egy link a párhuzamokról (Rákosi beszéd):
mek.niif.hu/01900/01937/html/szerviz/dokument/rakosis0.htm
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
Beck Tamás 2011.03.20 07:47:49
@Ipari-antidepresszió:
Ezt meséld el légy szíves azoknak az embereknek is, akik szegényebb körnéykeken, szegényebb körülmények között, lehetőségek nélkül próbálnak életben maradni - önhibájukon kívül. Csak egy példa a sok közül: vannak olyan szegény családok, akiknek ételre sem nagyon futja, ha húst akarnak enni, akkor a falu szélén lévő dögkútból lopják ki a tetemeket, a szagot meg egy kis ecettel próbálják elvenni. Ezek az emberek kevesebbet érnek? Kívánom neked és Lázárnak is, hogy ilyen sorsra jussanak. Akkor is azt fogjátok mondani, hogy akinek nincs semmije, az annyit is ér?

Lehet tágabb értelmezésbe is menni: ha Magyarország a csillagok együtt állása és sok más dolog miatt nehezebb helyzetben van mintmondjukaz USA,vagy akárcsak Ausztria, akkor a magyar ember kevesebbet ér?
Ez végre tényleg az az irány, melybe Magyarországnak el kellene indulnia ahhoz, hogy mostani nehéz helyzetéből ki tudjon törni. (Fotó: Guy Martin/WSJ) Tegnap Orbán Viktor valószínűleg mindenkit, de minket bizonyosan meglepett, amikor olyasmiket mondott a februárra beharangozott…..
Beck Tamás 2011.01.15 10:11:57
@perdet:

Bár a mondandód tartalmával elvileg egyetértek, van ennek egy másik vetülete: a kirúgott közalkalmazottak (világ)válsághelyzetben kerülnek így utcára, növelve a munkanélküliséget és csökkentve a belső keresletet, mivel csökken a fizetőképes kereslet. A gazdaságot hajtó belső kereslet-motor így is döcög.
Szórakoztató éveknek nézünk elébe, amikor a politikusok felelőssége, a közügyek rendezése és egyáltalán a politika szó jelentése gyakorlatilag új értelmet fog kapni egy egészséges zárványnak köszönhetően, amely tegnap az országgyűlés beteg testébe ékelődött, hogy…..
"Na, ez is az istenek rizsét ette!" - legyint lemondóan a Sri Lanka-i bácsi a széttetovált kamaszra. A szigetországban ugyanis a legszebb rizsszemeket az isteneknek áldozzák, és úgy hiszik, hogy aki megdézsmálja az adományt az rövid úton megőrül. A rizsen élők, azaz az…..
Beck Tamás 2010.02.01 13:11:09
A francia válogatott tegnap 1-1-es döntetlent játszott Írországgal. A győzelem pedig azt jelenti, hogy az Azzurik kiverekedték magukat a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra. Azonban a visszajátszás és a lassítás szerint Henry győztes gólját kezezés előzte meg, a felvételen…..
Beck Tamás 2009.11.25 14:36:50
@SirBors:
Az azurrik az olaszok :)
Sziasztok!Azt hiszem elérkeztünk az utolsó blogbejegyzéshez. Lassan egy hónapja vége a szervernek, úgyhogy talán itt is van már az ideje. :)Szombaton tartottuk a szerverzáró bulinkat, ahol szép számmal képviseltették magukat a Fremen, a Borg, a KÉP és az IND tagjai, a támogató…..
Fremen Szövetség Éjszakai móka 2009.02.04 04:00:00
Sziasztok!Ma 18:00-kor vége lesz a magyar S1 szerver második fordulójának. Még az utolsó éjszakára tartogattunk egy kis meglepetést, afféle jutalomjátékként. Remélem értékelitek. :)(Az utókornak: tegnap ilyenkor még csak három Rednecks-es csoda volt.)Eközben az AHA…..
Beck Tamás 2009.02.18 20:06:13
@lt. worf:
Nem ez az én gondom, abszulut elfogadom amit írsz, sokféleképpen lehet játszani, kinek a pap, kinek a papné.

A gondom azzal van, hogy sokszor olvasom azt a kritikát, hogy a Fremen az sim cityzett, hogy a Fremen így, meg a Fremen úgy. Hát én azt mondom, hogy osztom a véleményedet, mindenki lássa bele azt a SAJÁT teljesítményébe amit akar és mindenki értékelje saját magát úgy ahogyan akarja.

Felhívom egyébként a figyelmedet arra, hogy én nem emlegettem semmilyen vonatkozásban a Borgot, semmiféle statisztikával nem hoztam összefüggésbe konkrétan senkit, így tőled sem vártam volna most, hogy a hozzászólásomból bárhol is Borgot fogsz kiolvasni ;)
Sziasztok!Kész a videó. Persze még nem mutatjuk meg, mert irigyek vagyunk, de nagyon jó lett. :)Szombaton láthatjátok a szerverzáró bulin. Jegyek még kaphatók az középső sorokba 10k búzáért. :)))Utána felkerül ide is, ne aggódjatok. Addig is, hogy enyhítsünk a kialakult…..
UNIMÁTRIX ZÉRÓ Az egyik kedvenc levelem, annyira megrettentem, hogy azóta már nem játszik a srác:)     07.03.08 nincs cím 17:42:01 na figy mit akarsz szóltam az egyik gyereknek nagyobb náld és ha nem fejezed be megszivod és ez nem vicc neve :szoli Bár a kedvenc…..
Fremen Szövetség VÉGE 2009.02.04 18:30:00
Sziasztok!Hát ez is elérkezett. Végre! :)A győzelmi videó már készül, a jelentéseket a blogon lecseréltem olyanra, amin a védelem is látszik, és most láthattok "buherálatlan" képet is a csodáról.Beszéljenek helyettem az eredmények.   Szeretném kifejezni…..
Tegnap 18 órakor felépült szövetségünk csodája. Az a ritka helyzet fordult elő, hogy az első háromban csak a mi csodánk végzett, és az első két csoda között csak 11 óra különbség volt. Talán ezért sem értik sokan, hogy akkor most nyertünk, vagy veszítettünk. Hát nekik…..
borg A csoda logjai 2009.02.05 01:48:00
Gondoltam publikáljuk a BORG SPHERE nevű csodánkkal kapcsolatos logokat. Fogadjátok hát szeretettel, és használjátok őket a következő szerverekhez tapasztalatul! Üdv: Q Csodafoglalás http://travilog.org.ua/hu/7827050/69566e61784b7b6a1eb65ac353beba0a Az első támadássorozat…..
Sziasztok!Két nap múlva vége a szervernek. Szeretnénk méltóképpen búcsúzni ettől az egy évtől. Útnak indítottuk tehát a "nagyrombolóinkat", melyek méltán válthatnak ki elismerést a tulajdonosok és az őket segítők irányába. Furcsa módon úgy alakult, hogy ezen…..
Beck Tamás 2009.02.02 11:11:59
@lt. worf:
Egyetértek, nem véletlen, hogy azt hangsúlyozzuk, hogy akár a Borg, akár a Fremen csoda nyer, az a Rednecks győzelme lesz, mert egyikőnknek se a szél hordta össze, egyik se a másik farvizén utazott, hanem ez egy jó szövetség, ahol két teljes értékű kláncsalád értékes együttműködése hozza meg a győzelmet.

Azt hiszem hogy nagy meglepetések már nem fognak minket érni, ezért gratulálok a Borg és Fremen tagoknak egyaránt!
Beck Tamás 2009.02.02 20:12:41
@Steve Forte:
Ez a 3. speed, ugye? Ezen nem játszottam, sajnos. Menő sereg az biztos.