Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alomszimesz (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délben szerver meghibásodás történt az Indamail szerverparkjában. Az egyik kiszolgáló szerverünk üzemzavart jelzett, és biztonsági mentés után leállt. A probléma néhány felhasználónkat sajnos közvetlenül is érinti: az ezen a szerveren tárolt postafiókok tulajdonosai…..
alomszimesz (törölt) 2009.01.08 00:20:56
Sziasztok!
Először is, nem "alomszimesz" vagyok ahogy fentebb áll. Ez csak az indamail egyik fatális hibája (a sok közül). Bár, ez már talán nem is meglepő, hogy nem jól jeleníti meg:"álomszínész" vagy "alomszimesz" ugye nem egy és ugyanaz.
Alapvető probléma, hogy mióta a vipmail indamaillé avanzsált és új köntösbe bújt azóta csak a probléma van vele!
Nekem semmi bajom nem volt a vipmaillel, nem látom be miért kellett egy igénytelen felülettel "újjá", azaz rosszabbá varázsolni?
Egyértelműen sokszor tapasztaltam az indamailnél webmotor hibát! Nem csupán most, korábban is rengeteg gond volt a belépéssel! Amilyen kedve volt a webmotornak, beebgedett vagy sem. Több alkalommal is írtam a supportra, válasz soha semmi!
Amint visszaálltak a leveleim, kimentem a címeket, lementem a doksikat, és azonnal megválok az indamailtől!
Nem tudom elfogadni azt, hogy ingyen levelezőrendszernek nézzük el a hibáit. A szolgáltatás hátterében egy nagy cég húzódik, nem hiszem, hogy vehetné a bátorságot és megengedhetné ezt magának! Vitatkoznék a teljes ingyenességgel is, mert azért ugye azok a kis hirdetések csak odakúsznak az üzenetek alján...
Felháborító, és jól jellemzi a magyar viszonyokat, hogy itt mit tartanak a szolgáltatás fogalmáról. Komolytalan, használhatatlan, rossz webmotorú az indamail! Szemben elődjével! Magyar szokás, a jóból csináljunk dizájnos, de mrosszul működő vackot... Megtenné valamelyikőtök, hogy javasol nekem a (működő!!!)
d.biagio.nemethy@gmail.com címen olyan ingyenes levelező rendszereket, amiknek legalább 2 GB a tárhelyük és van visszajelzés/ olovasottság funkciójuk?
Köszönettel:
Balázs
alomszimesz (törölt) 2009.01.08 19:24:57
@Napelemes Harckocsi: Az, hogy kinek vagyok a TESTVÉRE még saját jogom fenntartani!
Az "alomszimesz"- t pedig nem én pötyögtem be anno, az helyesen már akkor is "álomszínész" volt létező zenekar név után, de ez nem fontos.
Ha hardverhiba volt ez, akkor ok, csak az a nagy baj, hogy mióta indamail a vipmail azóta, akkor úgy tűnik sokszor volt "hardverhiba"! Rendre valami meghibásodást tapasztalok, amit a vipmail elődnél nem!
Az "észt meg azért osztom", mert nézd meg, hogy a bejelentkező felületen milyen fennhangokon hirdeti magát az inda. Na most ehhez képest, akkor igenis szolgáltatni kellene valamit. Ha ingyenes a szolgáltatás, ha nem!
Remélem, így már válaszoltam Neked is, "Testvér"!
Ui.: És ez nem változtat semmit azon a tényen, hogy számtalan levelet írtam anno az inda supportra, amit semmi válasz nem követett. A magam részéről lementem a címlistám a fontosabb leveleim, aztán viszlát inda, mert állítólag más levelezőrendszereknél is előfordul ez. Lehet, csak az indamailnél kínosan sokszor van gikszer. És, ha valamit úgy hirdetünk, hogy ez ezért meg azért a legjobb, meg ilyen szép, olyan hatékony (miért is?), akkor ez így nem korrekt!
Kellemes napot! És megkérnék mindekit ne legyen már olyan jópofa, és kéretlenül ne testvérezzen! Köszönöm! Ezt hagyjuk meg az utcán szanaszét szívott fiataloknak, akiktől színtén nem viselem el...
"A hét óráig feljelentkező tizenegy jegyvizsgálóból nyolcan sztrájkolnak, körükben tartott közvélemény-kutatás alapján egységesen azt mondják: „Nincs Karácsony!” , az eredményes megállapodásig sztrájkolnak."A fenti maszlag olvasható a Gaskó féle…..
alomszimesz (törölt) 2008.12.20 05:53:51
Kedves georgejr és a többi primitív szinten hőbörgő!
Ezt a színvonatltalan hőbörgést, amit Ti műveltek! És ráadásul ilyen primitív hangnemben, konkrétumok (értsd: számadatok, információk etc.) nélkül!
Döbbenetes! Idéznék egy "kedvenctől": "Sok
itt az alacsony..." Igen az alacsony megnyilvánulási színvonal meglehetősen dívik. Ezt a rém egyszerű, primitív hanhnemet!
Olyanok vagytok, mint az ostoba hippik a 60- as években, akik élő egenes adásban számon kérték az általuk önhatalmúlag mentoruknak kinevezett Jack Kerouacot, hogy nem lázad eléggé valami ellen (úgysem értenétek, felesleges lenne mélyebben belemenni...), mire az "öreg" megkérdezte őket, hogy ok, Ti csak elégedetlenkedtek, meg hőbörögtök, de akkoör mondjatok alternatívát! Erre a gyerek csak ostobán ugyanazt mondogatta, hogy de Te akkor sem lázadsz eléggé. Az "öreg" meg legyintett és mosolygott! Na most, szeretnélek megkérdezni benneteket Ti nagy értelmiségiek, egyetemisták etc.: volna épeszű, használható javaslatotok, hogy a vasút problémáit megoldjátok, vagy csak káromkodni jöttök ide, mert azt ugye a ketdrán a tanár előtt nem lehet?! Otthon az asszonynak, barátnőnek biztosan keménykedtek, hogy így nem jó meg úgy nem jó ez az egész: a munkahely, a fizetség, a főiskola/ egyetem. De csak a szátok nagy! A magatok, a saját életetekben sem teszitek meg azt, amit a jobbításért meg lehetne tenni! Csak fröcsögtök ostoba, primitív módon. Miért nem a saját életetekben keménykedstek és teszetk valamit? Akiknek meg nem csak a nagy szájuk járt, mint nektek, azokat meg, szerinte, hagyjátok békén! Majd, ha valamit letettetek az asztalra! Akkor, talán, de akkor is értelmesen, konstruktívan, nem egy kocsis módjára!