Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunter84

0 bejegyzést írt és 379 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A DARE Communication FB-oldalán találkoztam ma Kánai András cikkével, melynek címe A home office zsarnoksága. A  DARE csapata azzal osztotta meg az írást, hogy ha egy cikket olvasok ma, az ez legyen. Nos, ha egy cikket írok ma, sőt, ebben az évben, annak ennek kell lennie. Pedig már töbször is írtam…..
Milyen is volt az ideális háziasszony egy napja az Egyesült Államokban a háborúba lépés előtt nem sokkal? A cikk egy fotósorozaton keresztül mutatja be ezt a magyar olvasóközönségnek...
hunter84 2020.04.12 15:13:16
1845. Nyikolaj Vasziljevics Gogol (középen sétapálcával) ukrán-orosz író, orosz festőművészek körében Rómában egy korai fotográfián. Gogol hét évvel később lelki bajaihoz köthető testi leépülésébe hal bele, miután az őrület határán elégette a Holt lelkek folytatásának csaknem teljesen kész kéziratát..
Kínában már most látszik, hogy sokan szeretnének szabadulni a házasságukból. Rengeteg válópert kezdeményeztek, de ez a tendencia már a járvány előtt is jellemző volt: egyre többen döntöttek úgy az utóbbi években, hogy elég a hagyományos nemi szerepekből és az áldozatvállalásból, inkább kiszállnak a…..
hunter84 2020.03.28 01:26:56
Írolvasgondol Naomi, az Anti-Greta 2020.03.12 07:00:07
19 éves, német, a neve Naomi Seibt és tagadja a klímaváltozást.   Az amerikai Heartland intézet karolta fel, amely végi a „klímaszkeptikus” nézeteket, a Trump-kormányzat gazdasági és környezeti politikáját. Naomi eddig ismeretlen volt, de most hirtelen felkapta őt a média. A lány nézetei korábban…..
Csajok, semmi pánik! A válaszoló férfiak több mint háromnegyede NEM a nő külsejét kívánja meg. Olvasd el, hogy egy valódi nő mit írt a norbiféle férfi társaknak. (Kép: Piqsels)  Mindenekelőtt köszönöm annak a 311 férfinek, aki kitöltötte a kérdőívet! Mit köszönök? Azt, hogy felvállaltátok a…..
  Amikor azt mondjuk, Szaúd-Arábia a világ egyik legkülönlegesebb országa, nem a turisztikai kiadványok kötelező lelkendezését imitálom. Bár tényleg vannak csodálatok, különleges helyszínek is az országban, most - egyelőre - nem ezekről lesz szó. Hétköznapi dolgokról inkább, amelyek nagyon nem…..
A minap magam is belefutottam (nehéz is lett volna kikerülni…) abba a történetbe, melynek keretében egy Kanadából hazatért magyar nő az észak-amerikai országban dúló borzalmas állapotokat ecsetelte, egészen apokaliptikus helyzetet lefestve tudtukon kívül nemváltoztatás alá vetett óvodásokkal és…..
A NASA nemrég végzett 22. űrhajósosztályában hat nő űrhajósjelölt van, akik nemrég fejezték be kétéves intenzív tréningjüket.Van közöttük katonai tesztpilóta, tengerbiológus, kutatómérnök, és egy geológus is...
Hogy elfogadhatatlannak tartom-e azt, hogy szinte lehetetlen vitát nyernem 50-70 éves pöffeszkedők ellen, mert nekik nem kell a kinyilatkoztatásukat érvekkel alátámasztaniuk – nem vitás: igen; s rendkívül zavar, hogy sokáig magamban kerestem a hibát, mert nem értettem meg, hogy oké, kislány. Ha…..
hunter84 2019.11.25 11:20:41
@DFK: ok boomer
Drága lesz menyem! Tudnod kell, mire számíthatsz, ha a jövőben az én fiamhoz akarsz hozzámenni. Ő pont olyan, mint a leendő magasan funkcionáló autista apósod. Vagyis ő már jobb lesz...
Eddig nem volt fontos, hogy a nyilvánosság orrára kössem: önként maradtam le a tévésorozatokról. Amióta azonban a kereskedelmi televíziók negyedóránként hirdetésekkel szakítják meg, nem nézem őket. Előfizetek inkább a HBO-ra, mely többnyire tartalmas sorozatokat sugároz, ráadásul nem zökkent ki a…..
hunter84 2019.07.18 11:07:39
Egyre többen akarnak megélni abból, hogy jókat írnak egyes helyekről vagy szolgáltatásokról a közösségi médiában. A pofátlan megkereséseket azonban sokan nem veszik jó néven...
hunter84 2019.07.16 10:01:56
@acycloren: Balfasz influenzás vagy te is gyökérkém!
Anya végre visszatért az űrből mondhatja Anne C. McClain amerikai űrhajós 4 éves kisfia, miután anyukája  sikeresen landolt a héten kazahsztáni sztyepén...
Phil Neville, az angol női labdarúgó-válogatott vezetője magára vállalta a szerepet, hogy kritizálja Kamerun női válogatottjának viselkedését az angolokkal szembeni 3-0-ás vereség kapcsán, melyet a franciaországi valenciennes-i világbajnokságon szenvedett el az afrikai csapat.…..
Donald Trump gyakori média-megjelenései, nagyon vegyesen megítélt döntései és vitatható bel- illetve külpolitikája ráirányítják a figyelmet az eddigi amerikai elnökök értékelésére is. Trump rövidlátó, sőt korlátoltan ostoba klimapolitikája (melynek "megkoronázása" volt 2017-ben az USA kiléptetése a…..
Ismerős helyzet? Kinn tombol a nyár, bent az irodában pedig – képletesen szólva és valóságosan is – hűvös, szinte fagyos a levegő? A munkatársak jószerint egymás kezéből kapják ki a légkondi távirányítóját, és mindig akad, aki megfázásáért, vállfájdalmaiért a klímát okolja. Nem is alaptalanul!…..
hunter84 2019.06.26 14:51:54
@]{udarauszkasz: Persze, mert szarrágó vagy te vagy a cég, aki alkalmaz. A klímát karban kell tartani, vagy ha elrpmlik, megjavítani.
Ha megkérnénk egy általános iskolás tanulót, hogy illusztrálja az eddigi négy Men in Black film minőségbeli ábráját egy egyszerű koordináta-rendszerben, a kérésnek túlzott gondolkodás nélkül eleget tudna tenni egy X-tengely felé átlósan közelítő egyenes felrajzolásával. Az egyenes kezdőpontja…..
Avagy hogyan lőjük lábon szívós munkával a fürdőnk reputációját. Kommunikációs szempontból minden létező hibát elkövetett a gyógyfürdő, holott minimális empátiával idejekorán kezelhető lett volna ez a helyzet. Az Index tegnap számolt be arról az esetről, ami az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben…..
Az egyik szemem sír. Te tudod mit? A másik is. Ránéztem a naptárra, de csak az év első két számára voltam kíváncsi. Igen, sajnos nem 19-cel kezdődött. Pedig ami szombat óta megy a CIB Banknál, az kábé olyan blamázs, amit már a 90-es években is térdig a betonban járva, lógó orral esettanulmányoztak…..
A bevásárlás alapjáraton nem egy élvezetből folytatott tevékenység: mindenki szeret a lehető leggyorsabban túlesni rajta. Valjuk be, nem túl izgalmas sorok között szlalomozni, válogatni a különböző összetevő és márkájú termékek között. A feladatot tovább nehezíti néhány visszatérő tahó vásárlói…..
hunter84 2019.04.02 13:08:18
@Kivlov: Ezt én sem írhattam volna szebben. Ugyanez nálam is, egyszerűen utálom az embereket.
Made by TerKati A szavak ereje 2019.03.19 08:00:00
Az előző bejegyzésemhez egy kedves, aggódó apuka kommentelte, hogy majd ha egyszer gyerekem lesz, akkor nagyon vigyázzak, hogy ne legyen ő is kiskorában túlsúlyos, mert akkor 85 % eséllyel felnőttként is az lesz. Hát jelentem nem tervezek szülni, ugyanis már megtettem. Háromszor. A…..
hunter84 2019.03.21 12:22:49
Mi, magyarok borzadva nézzük a nyugati terrortámadásokat, de 165 fő elleni szándékos, kitervelt támadást diákcsínynek nevezünk. "Derékba tört kamaszkor, diákcsíny, nem akartak ők senkit megölni" - Magyarország egyéni felelősségtudatáról kapunk látleletet ezekből a közösségi oldalon szemezgetett…..
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..
hunter84 2019.01.26 21:46:39
hunter84 2019.01.27 19:12:10
@KMelinda: Neked max lófasz jár a seggedbe, nem pihenés! Pihenés a gyerekteleneknek jár, gyerekmentes övezetben. Ha engem megzavar a pihenésben, leverem aput/anyut/fattyút.
1906. A San Franciscó-i földrengés után készült egyetlen eredetileg színes képsor..
hunter84 2018.11.19 14:05:30