Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christina Blake

6 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap előtt végre közösen a családdal is lejutottunk a tengerhez Penang -be, ahol már a nagy fiammal és a kislánnyal is jártam az iskola jó voltából. Szóval kértünk kölcsön egy autót, s neki vágtunk. Penang egy nagyon gyönyörű város, a tengerpartról nem is beszélve. A kis…..
geerbe Ez a nap kemény volt...... 2010.11.26 02:10:00
 Nagyon kemény napom volt a tegnapi nap. Újra felidőződött bennem a németországi húsüzemben eltöltött rövid időszakom. Megkértek, hogy el tudnék -e menni segíteni a cég csirkeüzemébe, mert lenne ott 1-2 órás munka. Ha 4 -en megyünk 1 órás, ha 2 -en megyünk 2 órás.…..
Christina Blake 2010.12.12 13:43:17
geerbe Fáztam!!!!! :))) 2010.11.02 13:24:27
 Hihetetlen de igaz!!  Tegnap előtt, tegnap és ma rettenet időjárás volt. Rendesen hideg volt, ami azt jelenti, rettenet hűvös volt, 2 napig folyamatosan esett az eső. Majd lefagytam a motorról. Azt nem mondom hogy jól esett, de jó érzés volt. Kicsit átélhettem az őszt. (…..
Christina Blake 2010.12.12 13:30:40
A másik történet is aranyos: A hely alkut köt veled, és 3 szektorra osztja (az előző posztban részletezett méretű) nézőteret (vagyis az ivót b*ssza meg :-)). Ha mindhárom szektor megtelik (80-100 ember), kapsz 70.000 forintot (fejenként egy tízes, úrnak érzed magad). Ha két…..
Amikor megláttam Wesley Snipes-t nőnek öltözve (a New Jack City, az 57-es utas és a Pusztító után) hangosan felnevettem. És akkor következett a másik meglepetés, Patrick Swayze, akiről mindig a Holtpont jut eszembe és persze az örök Dirty dancing. John Leguizamo, a hawaii mintás…..
"Keverék kutyánk Rexi elég hosszú bundával rendelkezik, amit fésülni és mosni kell. A mosást gyógynövényes samponnal végezzük (hamár lúd...), de mindig bele akar fulladni a bokavízbe. A fürdetés végre az jön ki, hogy sokkal vizesebbek vagyunk mint ő. Időtartam 30perc…..
B@sszuskulcs Anyák napja 2009.04.30 16:36:00
  Az elmúlt két-három napban sikerült leküzdeni hétköznapi vakságomat és a totális passzivitást, amit a világ iránt érzek. Látni kezdtem, emberket, arcokat, szituációkat. Ma reggel még az ágyból is sikerült időben kirúgdosnom magam, hogy jól induljon a nap és ne…..
 Két órát töltöttem ma is azzal, hogy lejussak vidékre, mert itt a nyúl ünnepe és ilyenkor illik a családdal lenni és egy kicsit kiszellőztetni a pesti levegőt a tüdőnkből. A nap gyönyörűen sütött, de erre még télen is képes, a csoda viszont a fákban és mezők…..
Titkos ajtó, titkos kert Ambrózia 2009.04.09 13:21:00
Tölgyemtől..... ...öled áradása ambróziaként olvad szét kicserepesedett ajkam repedéseinízed még felidézhető, porosodó karcolataim közöttnézz rám, mivé lettrégi, fénylő tündöklésem -kiálts rám farkast és dobálj kenyérrel,engedd, hogy remegő újjaim…..
B@sszuskulcs Kösz, jól vagyok... 2009.03.31 19:45:00
 Jelentem napról napra bátrabb vagyok, bár az éjszaka mikor cigizni voltam majd összepisiltem magam a félelemtől. Rossz hatással van rám a lépcsőház, de hát bent a szobámban nem cigizhetek, leszokni meg nem fogok, úgyhogy akár terápiának is nevezhetném a dolgot, de nem teszem…..
Christina Blake 2009.03.31 21:20:12
Kutakodsz és szemlélődsz, majd találsz egy linket. Rákattintasz... Hanyagul görgeted, mikor meglátsz egy képet és olvasni kezdesz... Magadra ismersz és háborogva kommentet írsz, nem is egyet rögtön kettőt. Majd a biztonság kedvéért előveszed a szótárat, megnézed, hogy benne…..
Christina Blake 2009.03.29 14:55:30
 Milyen gyakran fordulhat az elő, hogy megúnsz egy életet és úgy döntesz az Y elágazáshoz érve, hogy nem a naplementés prérit választod, ami tele van jobbnál jobb vadászmezőkkel, kedves indiánokkal és ki tudja mennyi rég nem látott ismerőssel, hanem inkább a tövisekkel…..
Nagyanyáméknál láttalak meg először. Csaba barátjaként mutattak be téged nekem. Istenem, még csak 14 voltam. Mondtam nagybátyámnak, hogy áthívna-e megint téged....gyerekes butaságok. Utólag mosolygok rajta. 21 éves vagy, azt mondtad. Sosem szerettem a szőkéket. Nem tudom, miért…..
Christina Blake 2009.02.24 08:15:20
 Korán jöttél. Korábban, mint vártalak. Azt mondtad, sietsz, és futó csókot adtál  a számra. Kávéízű hideg érintés. Furcsa. Évek óta nem iszol kávét. Úgy nézel rám, mint valami idegenre egy pályaudvaron.Már nem is tűnik fel. Kérdezel dolgokat, amik el sem jutnak…..
 Mindig máshol, és mindig mássalSodor magával, vagy zuhanássalSzépíted meg az éveketFélretett, betört képeketMindig mással, és mindig másholAz örök körben ott parázsolA tegnapi éjjel, a holnapi estA kihűlni hagyott gyáva test. Vágyakozva fekszelForró kezek remegnekA…..
Csak feküdtem. Hallgattam , ahogy kopog az eső a félig nyitott ablakon.Már jött fel a nap.Basszus, már idejét sem tudom, mikor aludtam.Talán csütörtökön, vagy szerdán?Túlpörgök, érzem, ha felkelek, remeg az izom a combomban.A kezem is remeg.Várom, hogy elmúljon.Le akarok menni a…..
 Fehér csempék, nővérpapucsok kopogása, átható szag.Kórházi csendélet.Itt mindenki vár valamire.Valamire, ami feloldoz, vagy eltávolít, vagy megkegyelmez ebben a létben.Epidurálás a gerincben.Lassan terjed szét a szer, rózsaszín kapszulák adta illúziók, és az infúzió…..
B@sszuskulcs bye-bye fiúk... 2009.01.25 00:41:00
Itt a story vége... Lemondok a férfiakról... De most komolyan, mit lehet velük kezdeni, én még mindig nem jöttem rá, hogy hová is tettem a leírást, a használati utasítást, és a garanciapapírt, hogy visszavigyem a boltba, ha nem a megfelelő modellt választottam.A minap totálisan…..
Christina Blake 2009.02.11 14:48:27
B@sszuskulcs Kalapban... 2009.02.09 20:54:00
 Már-már rapszodikus az időjárásunk, hiszen hol csendes csengéssel rohannak végig a végtelen csatornákon az ég szomorkodó esőcseppjei, hol apró pici fehér porszemekben hull alá a hó a mocskos város hangos utcáira. Álmatlanságra ítélt az éjszaka, nem küzdöttem ellene,…..
B@sszuskulcs morfondírozz 2009.01.31 19:05:00
 Mit kell tudnunk a másikról, hogy kapcsolatba kezdjünk vele? Elég annyi, hogy tudom mi a kedvenc színe, hogyan issza a kávét, mi az ami boldoggá teszi, vagy mi az, amit még szerelemben sem hajlandó elviselni? A megismerkedés az első lépés, egy randi, ahol együtt esztek,…..
Christina Blake 2009.02.04 13:24:29
Hát mit gondoltma, amikor megigértem Chrissie-nek, hogy írok neki egy listát arról, hogy milyen nekem az "Ideál Pasi". Ez velem komplikált, mert ott van a Kari, és nem akarok egy listát csinálni arról, hogy ő milyen. Egy ilyen listában az ember nem lehet objektív, mert ez…..
B@sszuskulcs pasi? hehe!!! Vitz! :D 2009.01.27 00:28:00
 Van egy nagyon kedves ismerősöm lent vidéken, akivel egészen őszintén megvallva a nagy világnak intim kapcsolatba bonyolódtam. Absolute messze jártam saját magamtól mikor a kamut hitelesnek találtam, miszerint, csak velem lép félre... Hehe... Kis butus...Na mindegy, valami oknál…..
Még hogy írjak? Mindig így kezdem és a végén írok is, de ha ki tudom küszöbölni, ez nem lesz a helyzet. Ha olvasni akarsz, lépj fel erre a linkre: http://hokisasszony.blogspot.com és majd rengeteg olvasnivalód lesz. Angolul is van bloggom, ha inkább gyakorolnád a ya know, tha gangsta…..
 Írok, mert írni jó, a téma tömény erotika, leginkább hölgyeknek, de a férfiak is élvezni fogják. Keresek az irka-firka mellé hölgyeket, urakat, párokat, hogy a társam képeket készítsen róluk. Művész fotók lesznek, erotikus pózokban, semmi szex. Én kis naív azt hittem,…..