Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aranyszamár

44 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert nem neked szól. Mert nem Isten adta. Hacsak nem vagy izraelita...
"Az Isten a nehéz utat mindig azoknak adja, akikről tudja, hogy végig is fognak menni rajta." - Léria Dipán..
"Ne bízz abban az emberben, akinek az érzései idővel változnak! Abban bízz, akinek az érzései akkor is ugyanazok maradnak, ha az idő változik" – emelkedjfel1.blogspot.com..
A szamár azt mondta a tigrisnek:- A fű kék.A tigris válaszolt:- Nem, a fű zöld...
Csend uralkodott a kis majorban, különösen annak egy kerti szegletében a Sile folyó partján. A nap ragyogásában vakított a derékig érő fű, de kivált az úszkáló hattyúk fehérsége. A lovagkirály ült nekik háttal levelekbe és magányba merülve...
"A tett az embert magával rántja. Hová? A következményekbe. Amelyek alól nem lehet kibújni."..
Aranyszamár Haikuk 2021.07.03 11:39:24
– Nézd, miket leltem:Csodákra recepteket!– Á, nem kell nekem...
Először magunkat kell szeretnünk, hogy másokat szerethessünk! Ha magadat nem szereted, akkor mást hogy tudsz szeretni? Mert hogyan adsz olyat ami benned sincs?..
Ez az elképzelés, hogy az ember egész életét erkölcsi semmittevéssel töltse, és a legnehezebb munkáját és kötelezettségét másvalakivel – akár Istennel, akár emberrel – végeztesse el, számunkra a legvisszataszítóbb, mivel az emberi méltóság számára a legmegalázóbb. Helena Petrovna Blavatsky: Kulcs a…..
Olyan csodálatos a fölfelé vezető út, amelyet néhány ember már megtett és amelyen néhányan éppen haladnak, hogy ha képzeletünk erejével vizsgáljuk, meglehet, hogy visszariadunk, gondolatunk elfárad ennek a hosszú útnak puszta képzetétől is...
Csak olyan ember érheti el céljait, aki ismeri a megvalósulás természetét, s elegendő önfegyelme, türelme van hozzá, hogy a látszólagos stagnálás állapotait kivárja...
Aranyszamár Wim Hof módszer 2017.01.19 15:38:25
A Wim Hof módszer hivatalos honlapján található leírás magyar fordítása...
Az alábbi esetek a "Hétköznapi csodák agykontrollal" és az "Újabb hétköznapi csodák agykontrollal" könyvekben lelhetők fel: http://www.agykontroll.hu/ingyenes-anyagok...
A népszerű Ősi idegenek (Ancient Alies) sorozat számomra az interaktív tévézés csúcsa: a híradókhoz hasonlóan indulatos beszélgetésre késztet a villogó dobozzal. Ugyanis hazudik. Nem csak szimplán, tévedésből. A legalattomosabb módon teszi ezt; kérdés feltevéssel: vajon lehetséges, hogy ősi…..
Aranyszamár Je ne suis pas Charlie 2015.01.16 17:13:11
Milliárdnyi ember méltóságának megsértése, szentségeinek gyalázása nem szabadság, hanem erkölcstelen szabadosság, melyhez az érett emberhez méltó viszonyulás az elhatárolódás, és tiltakozás...
Agrarwomen Bemutatkozás 2014.09.16 15:31:29
Drága Olvasó! Mielőtt bármibe is belekezdenék szeretném, ha megismernél! Egy kisvárosi lány vagyok, akinek a barátai szerint csak megszületni volt nehéz. Szép családban nevelkedtem, jó iskolákba jártam. Szorgalmas, jó tanuló voltam. Viszont 18 évesen még nem tudtam, mit is…..
Aranyszamár A nagy zöld blöff 2014.10.17 14:27:54
Zöldül a gazdaság, zöldül a vevő, és a terméket előállító cég is. Ez egy nagy zöld blöff...
Az azonos című buddhista közgazdaságról szóló könyvből kutatásokra alapozva kiderül, hogy a boldogságra sokkal tartósabb hatása van az emberi kapcsolatoknak, mint a pénznek...
Aranyszamár Az én Balatonom 2014.07.16 11:11:16
Az én Balatonom népszerű a médiában: vízminősége kiváló, de teste fertőzött, habjain szennyszőnyeg úszik, partjai üresek. De ez nem az én Balatonom. ..
Aranyszamár Az MLM nem piramis 2014.07.16 11:08:44
Az üzletépítők vagy büszkén hangoztatják az MLM üzleti modelljének piramis rendszerű felépítését, vagy kínosan kerülik a szót a piramisjáték kifejezés miatt. Akárhogy is, az MLM nem piramis. A network marketing rendszerének van egy olyan szabálya, hogy az üzletépítők…..
Minden ember annyit ér, amennyit a köz javára tesz. - Baross Gábor, "vasminiszter" Minden ember annyit ér, amennyije van. - Lázár János, képviselő..
Aranyszamár Kettős mérce 2014.06.25 13:39:54
Elítéljük a hatalmaskodókat, ha csókos alapon hozzák ki nyertesnek ismerőseiket egy pályázaton, vesztésre ítélve a legjobbakat, de szívesen szavazunk ismerőseink fotójára egy versenyen, akkor is ha nem a legjobb, meg sem tekintve a többi indulót......
Aranyszamár Tolvajkergetés 2014.06.04 14:31:15
Az egész ország megismerhette a Tolvajkergetők nevét az elmúlt napokban. Sokan örülnek, tapsolnak, biztatják a kergetőket, míg sokakat a média szubjektív (sic!) híradásai tévesztenek meg. Itt-ott fellelhető egy-egy mélyebb gondolat, de azt a verbális agresszorok gyorsan lehurrogják. Jó ez a módszer?…..
“Arvisura – Magyar mitológia, Magyar ember- és örökléstan, Magyar írás- és nyelvtörténet, Magyar néplélektan, Ősi magyar hitvilág, Nemzettudat, Magyar szerves műveltség, Szabírok, a tudás népe” - ez csupán néhány tantárgy a Kőrösi Csoma Sándor Magyar Egyetem államilag…..
Aranyszamár 2014.05.29 15:34:02
@Aranyszamár: Kösz a választ! Miért beszélsz, ha nem beszélgetsz? Némaságod egyébként arra enged következtetni, hogy fogalmad sincs az említett témák tudományosságának mértékével, ahogy némely hozzászólónak sem. Tisztelet helyett csípőből ítélitek el sokak sok évtizedes (!) kutatómunkáját, és pofátlan módon az embereket is. Persze tévedhetnek, na de melyik tudományág tekinthető teljesen tévedhetetlennek, és kidolgozottnak? És természetesen létezik az őrültmagyarkodás jelensége is, és az említett előadók is képesek magukat elragadtatni. Ez más iskolákban sem ritkaság. Csak egy példát engedjetek meg: évtizedek óta tudunk leletekről, tényekről, amik miatt tarthatatlan a közismert honfoglalás-elmélet. Miért nem változik akkor az elmélet? Végül egy költői kérdés: mi szüksége egy nemzetnek nemzettudatra?