Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garu

12 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SZAKI SZERDA célja, hogy a hét közepén, biztos pontként álljon azok rendelkezésére, akik szakmaisággal, tanulmányokkal, illetve ezekhez lazábban vagy szorosabban kötődő írásokra szomjaznak!  Konferencia, előadás és miegymás Úgy gondolom, hogy aki legalább egy…..
PKE blog Helyes Hétfő - Kokoon 2009.03.31 10:51:00
Helyes hétfő - a hét legnépszerűtlenebb napján, olyan HELYekről olvashattok, ahova érdemes benézni vagy csak egyszerűen észrevenni, hogy van. Aki már észrevette és már ismeri, az egészítse ki az infókat, vagy csak egyszerűen meséljen el egy ott megesett sztorit.  KOKOON…..
PKE blog Vegyes Vasárnap 2009.03.30 01:12:00
A Vegyes Vasárnap a hét utolsó napján arra alkalmas, hogy bármi, ami nem fért bele a hét másik hat témájába, arról lehessen írni vasárnap. Ahogy a neve is mutatja igyekszünk minél színesebb dolgokról írni, ami azért kapcsolódik hozzánk partiumosokhoz vagy csak egyszerűen…..
...a szombat esték titkairól, a szebbik és az erősebbik nemről, a hogyanokról és a miértekről.    Gyertyafényes esték Március 28, 20:30 perc - több mint 80 ország, több mint 2000 városában kialusznak a fények, az elektromosság megszünik szolgálni az embert egy…..
CSEMEGE CSÜTÖRTÖK: rovatunk elsősorban azoknak szól, akik szeretnek csemegézni, azaz olyan (kultúr)termékeket fogyasztani, melyek a megszokottól eltérőek, vagy valóban ritkák és kiemelkedő minőségűek. A hét 4. napján ezentúl ilyen csemegékből válogatunk olvasóinknak. …..
garu 2009.03.27 18:09:50
@bajszom: részben egyetértek a vélemenyeddel és annyit tennék hozzá, hogy azért néha érdemes esélyt adni a váradi színi társulatnak, attól hogy voltak negatív élmények még lehetnek olyan darabok, amelyek jobban sikerülnek és tudnak nyújtani valamit. reméltem hogy sokan fognak tiltakozni a kritikád ellen, de legalább csak azért is bebizonyítják néhányan hogy nem így van.
Akinek meg nem tetszik ami jelen pillanatban történik a színházban és a társulattal, az ma március 27-én a Színház Világnapján kifejezheti ezt azzal, hogy egy szál virágot, ágat, követ elhelyez a színház főbejárat előtti lépcsőjén és ezzel részt vesz a csendes véleménynyílvánításban.
Arra kiváncsi lennék, hogy Te bajszom prtiumos vagy-e?
Helyes hétfő - a hét legnépszerűtlenebb napján, olyan HELYekről olvashattok, ahova érdemes benézni vagy csak egyszerűen észrevenni, hogy van. Aki már észrevette és már ismeri, az egészítse ki az infókat, vagy csak egyszerűen meséljen el egy ott megesett sztorit.A mai Helyes…..
garu 2009.03.24 00:26:23
@puja: igen ez néha jól jöhet, mert sok helyen ez nem megengedett...
PKE blog Kolis Kedd - Lakótársak 2009.03.17 21:19:00
Túlélési tanácsok kezdőknek és haladóknak - bentlakóknak és albérleteseknek, többek között az otthon lakók tanulságára. Legyen az ember kolis vagy kintlakó, de mindenképpen közös mindkettőben, hogy vannak lakótársai. Én négy éven keresztül voltam ebben a…..
Csemege Csütörtök, egy ínyenc filmmel.... ...Woody Allen ismét nagyot alkotott    A Vicky Cristina Barcelona az a film, ami rögtön eszembe jut ha valaki  megkérdezi: mit érdemes mostanában megnézni? Az tetszik a legjobban benne, hogy megmozgatja az ember érzékeit,…..
A SZAKI SZERDA célja, hogy a hét közepén, biztos pontként álljon azok rendelkezésére, akik szakmaisággal, tanulmányokkal, illetve ezekhez lazábban vagy szorosabban kötődő írásokra szomjaznak! Az e heti Szaki Szerda a múlt héten beharangozott előadásról szól, melynek…..
PKE blog KOLIS KEDD 2009.03.10 20:19:00
Túlélési tanácsok kezdőknek és haladóknak- bentlakóknak és albérleteseknek, többek között az otthon lakók tanulságára. Egyik este hasonlóan bentlakó jó barátommal elgondolkodtunk azon, hogy vajon hogy fogunk élni egyetem után a sok berögzött koleszos szokásainkkal…..
Helyes hétfő - a hét legnépszerűtlenebb napján, olyan HELYekről olvashattok, ahova érdemes benézni vagy csak egyszerűen észrevenni, hogy van. Aki már észrevette és már ismeri, az nyugodtan kiegészítheti az infókat vagy csak egyszerűen elmesélhet egy sztorit ami ott esett meg. A…..
A Vegyes Vasárnap a hét utolsó napján arra alkalmas, hogy bármi, ami nem fért bele a hét másik hat témájába, arról lehessen írni vasárnap. Ahogy a neve is mutatja igyekszünk minél színesebb dolgokról írni, ami azért kapcsolódik hozzánk partiumosokhoz vagy csak egyszerűen…..
Amint már arról olvashattatok, újjászülettünk, aminek folytán és gyakorlati következményeként rendszeresíteni fogjuk a blog történéseit. Ahogyan már András is megírta, minden nap más, de legalább is a hét minden napja különbözik egymástól, ezért a hét minden egyes…..
PKE blog Aranyszobrok 2009.02.22 04:18:00
Körülbelül 24 órával azután,hogy e bejegyzés felkerül a blogra, kiosztásra kerülnek az idei Oscar díjak, melyek 2008. legjobb filmalkotásait hivatottak díjazni. Ennek kapcsán osztanék meg néhány gondolatot.Az első, és talán legfontosabb kérdés az Oscar-díj (hivatalosan…..
PKE blog március 9 2009.02.25 19:55:00
2009 március 9stand by me...a többit majd később, de addig is lehet találgatni hogy ez mi lehetsok sikert ..