Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raziel

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hozzászólások törlésére joga van a szolgáltató által megbízott moderátoroknak, ha jogsértőnek ítélik, akár előzetes tájékoztatás nélkül is, hiszen csak így tudja elkerülni a felhasználói tartalomért való felelősséget.  Persze elegánsabb, ha a felhasználási…..
Mit kapsz ha Doktor House szakmai hozzáértését (NEM modorát és függőségét!) összekevered MacGyver kézügyességével? Egy sorozatot, amely Royal Pains névre hallgat, és amit most egy kicsit meg kell védjek. Itthon mostohagyerekként kezelték, pedig szerintem korántsem olyan rossz,…..
comment:com A szupercélpont 2010.04.22 10:30:00
Míg az idei sorozatszezon tele volt olyan kezdeményezésekkel, amiket sokan és nagyon vártak (sajnos ezek buktak is mind nézettségben, mind minőségben), addig számomra az abszolút esélytelenként induló Human Target sunyi módon belopta magát szívembe, pedig igazából meg sem akartam…..
comment:com Még egy évad Castle 2010.03.31 14:30:00
Ma már volt egy Castle-posztunk, de azt nem akartam elrontani mindenféle szövegeléssel, meg eleve, Beckett vörös ruhája mellé ugyan írhat az ember, amit akar, úgy sem arra figyel a jónép. A mostani posztban viszont a szöveg a lényeg: újabb, inmmáron a harmadik évadra rendelték be a…..