Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maximio

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr A jegybankelnök úr 2013.03.13 08:31:00
Nem történt meglepetés, ahogy vártuk számítottunk rá, Orbán Matolcsyt nevezte ki a jegybank élére. Persze nézhetjük a dolog pozitív oldalát is: a miniszterelnök leváltotta többszörösen megbukott nemzetgazdasági miniszterét.... Gyuri nagyon készült már a koncepciós pereket…..
Gördült egyet az MSZP-s kampány, lássuk, hogy mit főztek ki a boszorkánykonyhában:   Minden jó, ha jó a vége, ez egy csodálatos sikertörténet, csak még nem fogjuk fel a borsónyi agyunkkal, le is írták Nekünk: pénzügyileg mi vagyunk a legeslegeslegstabilabbak (költői…..
Csúcsott döntött a munkanélküliség, sajnos ... Tavaly ősszel 3 millió 788 ezer volt a foglalkoztatottak száma, míg a munkanélkülieké 445 ezer fő, ami 10,5 százalékos munkanélküliségi rátának felel meg. És ne feledjük, ez csak a regisztrált munkanélküliek száma, arról…..
Jó estét, jó szurkolást! Péntek este kiderült, hogy Rio nyerte el a 2016-os Nyári Olimpia Játékok rendezési jogát, a budapesti olimpia bűvöletében élők a "Csak ne Madrid nyerjen" jeligével szurkoltak. Egy madridi győzelem esetén csak 2028-ban jöhetett volna újra…..
Ha nem is méltánytalanul, de az utóbbi időben mindenki a BKV-ra figyelt: mi lesz a következő botrány? Ki van benne? Hány milliót loptak? És mindeközben sok más dolog nem kapott kellő visszhangot. Mert ugye az a hülyének is világos, hogy más állami cégeknél nagy-nagy örömünnep…..
Kissé felpörögtek az események a BKV háza táján. Hagyó Miki alulmaradt a párharcban, kirúgták Molnár György titkárságvezetőt a hamis közlemény miatt, majd a több mint kétórás szerda délutáni koalíciós egyeztetést követően Demszky bejelentette, hogy visszahívják az…..
Vastagbőr Te blokkolnád Lulut? 2009.09.01 12:00:00
Költői kérdés, természetesen. De nem azért, mert tudom a választ, csak egyszerűen nem akarok senkiben csalódni. Tudjuk, hogy van az a pont, amikor már elönti az örökítő anyag az ember agyát és bárkit, bárhol, bármikor - kár, hogy ezt általában megérzik a nők a randikon és…..
A Loki meccs lefújása után a szimpatikus idegenlégiós kolléga kért egy magyar zászlót a szurkolóktól, és körbefutott vele a stadionban, nagy-nagy mulatságot okozva a nézőknek. Majdnem hibátlanul abszolválta ezt a feladatot: Amúgy tiszta szégyen, hogy az elmúlt 5 évben…..
Augusztus 4-én, már három, hosszú héttel ezelőtt írtuk: "Azt susogják a székház folyosóin, hogy kemény hatalmi harc folyik a párton belül, a két csoport pedig a BKV-nál is kirajzolódott: Balogh Zsolt a Hagyó-féle csoport embere, Kocsis a másiké. Nos, olyasféle…..
Maximio 2009.08.25 13:13:21
@turner:
Várjatok, messze még az év vége...
Avagy gyakorlati tanácsok marihuána temesztéséhez, fogyasztásához. Már tavaly óta terjesztik -19 állandó helyen + 6 fesztiválon- a Cannabis Kultusz nevű újságot, ami pótolva az eddigi hiányt, megválaszolja a gyakorló és leendő füvesek kérdéseit, és segítséget, támpontot…..
Na végre! A nagy érdeklődésre való tekintettel, és példálózási célzattal a Szociális és Munkaügyi Minisztérium honlapjára felkerült a hiányolt lista: kik és mennyit fizettek be a Krízisalapba. A kuncsorgás sikeres volt, augusztus 12-ig 3 milliárd 188 millió 463 ezer forint…..
Maximio 2009.08.18 09:33:11
@Seduxen:
Nem is feltétlenül a pénzre van szükségük a szociknak, hanem hogy lehessen lobogtatni: "...még a zorbán is befizetett, annyira kitaláltuk ezt a krízisalapot..."
Mondjuk így meg azzal baszogatják, hogy nem fizetett be egy kanyi vasat sem.
Maximio 2009.08.18 10:13:12
@fmj:
Nem nagyon tudom, hogy megy ez. Talán egy jogász majd elmagyarázza.
Többszörösen "híres" falu: Itt nyert Nyakó Pisti 2006-ban 99%-kal, és Csenyéte a legszegényebb falu az országban. Az Index már tavaly is forgatott Csenyétén, aztán az RTL "Házon kívül" műsora vette fel rejtett kamerával a segélyosztást, majd megint a…..
Maximio 2009.08.07 09:41:56
Azért a videót elnézve csak a szemembe ötlik a digis antenna a házakon.

@zero:
Hogy miért nem lehet krumplit ültetni:
"Csenyétén utoljára egy korábban afrikai önkéntesként dolgozó holland férfi próbálkozott társadalomfejlesztéssel: egy Afrikában bevált burgonyafaj termesztésére próbálta rábírni a lakosokat, ám végül a túlerőnek engedve inkább ő asszimilálódott a helyi életformához. A férfi által hozott vetőburgonyát a falubeliek nem elültették, hanem megették." (Eric korábbi csenyétés posztjából)
Kis magyar abszurd: senki nem tudja hol lesz a Madonna-koncert, röpke 3 héttel a koncert előtt! Ismét égetjük magunkat a világ előtt, gratulálok! Január végén először azt jelentették be, hogy Madonna anyagilag rendkívül sikeres Sticky & Sweet turnéja 2009-ben újra Európába…..
Még két hét ... De hogy egy kis V'bőrös vonatkozása is legyen a posztnak: "Az elmúlt héten százezren fertőződtek meg az új influenzavírustól Nagy-Britanniában. Az előző héten csak 55 ezer új beteget regisztráltak." A Szigetre látogatók nagy része külföldi.…..
Vastagbőr Mr. Istvan Kocsis perel 2009.07.09 09:01:00
Mivel nem minket ért jogi támadás, nincs más dolgunk, mint hátradőlve röhigcsélni az annak idején "nagy-nehezen megválasztott" rátermettnek nevezett idióta BKV-vezér legújabb lépésén. Ugye nemrég rá nézve finoman szólva is kompromittáló hírek láttak napvilágot:…..
Ahogy a magyarázkodásban utolérhetetlen Göndör Pityu fogalmazott: egy kis "baki" csúszott a képviselői költségtérítés átkeresztéléséről szóló törvényjavaslatba: százezrekkel emelték meg saját fizetésüket. Eredetileg arról volt szó, hogy az ún.…..
Újabb és újabb remek hírek látnak napvilágot a Margit híd felújításáról. A tervek szerint a felújítás július 20-án kezdőik, de a közbeszerzés eredményét csak július 24-én hirdetik ki. Akkor vajon ki fogja elkezdeni a munkát? És milyen szerződés alapján? No, üsse kő,…..
Maximio 2009.07.02 12:00:43
@picur3ka (vergodik, mint az mszp:
Megy, de nincs benne pontonhíd, így az autók nem tudnak rajta keresztülmenni.:)
Maximio 2009.07.02 12:02:31
@mind2:
Befagyasztani a Dunát, ilyen fasiszta gondolat, még megkoronáznák rajta azt a bizonyos valakit...
Nagyobb kihagyás után a blog kedvence, Kolor újra jelentkezett. Bár ne tette volna... "Kolompár Orbán pénteken, Kiskunlacházán újságírók előtt részvétét fejezte ki az áldozat hozzátartozói, barátai, ismerősi számára. Egyben kijelentette, hogy visszautasítják a…..
Hétfőn szavazott a parlament arról a Btk. módosításról, mely akkor is büntetné a holokauszttagadást (idézem): A nemzeti, etnikai, faji vagy vallási gyűlölet keltését, valamint a faji felsőbbrendűségre vagy fajgyűlöletre alapozott eszmék terjesztését a büntető törvény…..
Mivel a 4-es metróval elsütöttek mindenfajta botrányt, amit csak lehetett, Demszky és csapata új játékot talált magának, amivel újra és újra megmutathatják nekünk, hogy totálisan alkalmatlanok lennének akár a kelenföldi resti vezetésére is ... A Margit hidat 1876-ban adták át,…..
A rakamazi plakátragasztási ügy után a tatárszentgyörgyi cigány kisebbségi önkormányzat elnökhelyettesének, Horváth Lídiának kigyulladt házánál is megdőlt a rasszista támadás teóriája. Már az elején sejteni lehetett, hogy nem stimmel valami, ugyanis - a bezárt házat…..
Tegnap lezajlott a Magyar Élemiszerbiztonsági Hivatal ülése a fuzáriummal fertőzött gabona ügyében, íme a honlapjukról a hivatalos verzió, mit sikerült megállapítani: "A tanácskozáson részt vettek az illetékes minisztérium (FVM) és hatóság (MgSzH), a gabonatermelés,…..
Maximio 2009.06.23 10:40:22
@otvospeter:
Nyithatsz cukrászdát Bécsben.:P

Egyébként nekem is az jutott eszembe, hogy ez az ország simán meg tudná termelni a saját gabonaszükségletét, és még exportra is jutna.
Maximio 2009.06.23 10:41:08
@Maximio:
De persze nem ez történik.
Kilenc hónapja vezeti Kocsis István a BKV-t. Az új főnök nagy változást még nem okozott a fővárosi tömegközlekedésben, nagy reformok nem történtek. Ötletelések mentek ezerrel (holdingokká alakulás, HÉV eladása), volt formacipő és formaruha-botrány, de nem tettek le az…..
Maximio 2009.06.03 11:45:33
@turner:
Jaja, Fehérváron ez teljesen normális. Nekem Debrecen után fura volt, mert arrafelé mindenki ott száll fel ahol tud, meg a jegyfelezős érvényesítés is, de hamar meg lehet szokni. Viszont mindenképpen a meghatározott ideig, nem csak egy utazásra alkalmas jegy a megoldás. A metróban például igencsak hasznos, amikor pl. a Déliből igyekszem a Nyugatiba. Bár a költségekből kiderül, nem elsősorban az utasok miatt van szarban a BKV.

Demszky meg menjen a picsába.