Regisztráció Blogot indítok
Adatok
khabe

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabolcs szerencsére igazi öntudatos strandoló, aki előtt a Homár nyilvánosan meglengeti médiamunkásbőr süvegét, amiért nem hagyta annyiban, hogy a Dagályon olyan hangosan bömböltetik az elviselhetetlen zenét és reklámokat, hogy a szomszédja szavát sem értette már, nem…..
A Bors információi szerint a nemrégiben a TV2-höz szerződött Vágó István helyét Fábry Sándor foglalhatja el. A bulvárlap fotóval bizonyítja, hogy az RTL Klub hetekkel ezelőtt leforgatta a kvízmester nélkül maradt Legyen Ön is milliomos! próbafelvételeit. Rényi Ádám, az RTL…..
Próbáltam magam kivonni az új Lorenzo Lamas film hatása alól de nem tudom. Ezt meg kell néznem, azonnal! Ahol ilyen jelenetek vannak, az a film koronát érdemel! ..
khabe 2009.07.14 09:28:19
@jpmjpm: "ezmiez? mi a címe? mikor lesz a mozikban, tékákban, torrenten"

Mega shark vs giant octopus :)
Mozikban ne keresd, de a torrentoldalakon már fenn van rég. Én megnéztem és visítva röhögtem végig az egészet:D:D:D Jobb mint egy jó kis vígjáték, és akkor még Lorenzo Hosszúhaj Lamast még nem is említettem...
Olvasónk története következik álláskeresésről, csalódásokról, mindennapi küzdelmekről.   Eleinte én is optimista voltam , amikor egy-egy állásinterjú után még csak válaszra sem méltatott azon munkáltató, aki miatt órákat utaztam, aki éppen csak hobbiból keres…..
Csaba megpróbálta felmondani előfizetői szerződését a Fibrenetnél, de talán a szolgáltató úgy próbálja megtartani ügyfeleit, hogy nem reagál semmire, csak küldi a számlát. A lenti levelet is nekik írta, de mi jobban bízunk a Homárerőben. 9 hónap nagy idő. Ennyi idő alatt…..
Jó reggelt mindenkinek, kivéve a MÁV-vezérkart, Gaskó István vagyok, és elmondom Önöknek, hogy mit nem fogunk csinálni. Például utazni nem fogunk, se ki, se be, bár hozzá kell tennem, hogy a buszosokban kicsit csalódtam. Miért is kellene folyton utazgatni, amikor otthon is lehet…..
Miután Kozma Lajos remek tetőlakásának hirdetésénél már egész komoly ötletelést váltott ki egy öreg bútordarab, talán erre az izére is születik pár tipp. Ez a XIII. kerületi lakás a hirdetés szerint "extravagáns megoldásokban bővelkedik". Bár az összetartó falak tényleg…..