Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pálkata Péter

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utoljára valami Bee Gees jutott el ilyen magasságokba, de most simán lecsapdáztuk, meg különben is, ki a fene akar rájuk emlékezni, mikor itt száguld tovább a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
Pálkata Péter 2009.10.30 17:05:06
Pálkata Péter 2009.10.30 17:06:20
@Pálkata Péter: vagyis "bWin.com vs. elűz.com"
Létrejött a talán leginkább várt BL döntő, melyen elsősorban nem is a Barcelona és a Manchester United, hanem a futball két legmeghatározóbb fejlődési irányának csúcsképviselője játszik majd. All-around atléták a labdaszerelmesek ellen. A két – bizonyos szempontból…..
Pálkata Péter 2009.05.07 15:47:08
@JClayton: Csak kettőt lőtt Casillasnak hétvégén + 1 gólpassz. De nem volt fontos a clássico..

Mit nyafog mindenki, ahogy nem úgy zsenizik Messi, ahogy épp látni akarja.. A legtöbben nem is látták a Barca bajnoki és kupameccseit és a Chelsea elleni meccsből kiindulva röhörésznek. Messinek semmit nem kell már nyújtania az aranylabdához, megérdemli a szezonért és meg is fogja kapni - még ha ez nem tetszik itt sokaknak.

A Chelsea taktikája egyetlen egy esetben lett volna elismerésre méltó, ha bejön. Nem jött be. A Barca már megmutatta, mit tud, aki nem látta, sajnálhatja. Barcásként engem már csak a végeredmények és a trófeák érdekelnek, csodáltam Xaviékat egész évben, még sosem láttam ilyen meggyőzőnek a csapat játékát.

Messi soha az életben nem mondta, hogy ő a világ legjobbja, csak róla mondták. De a lényeg: nem is viselkedett úgy sosem, mintha annak képzelte volna magát. Akkor meg mit képzel az, aki bármit is a szemére vet?

Az első BL elődöntő után beláttam, nemzetközi szinten meg lehet állitani kemény védekezéssel egy sztárcsapatnak a Barcát. Most mégis sikerült eljutni a döntőig, sok szerencsévevel. Biztosak lehettek benne, hogy a lelküket is kiteszik majd a MU ellen a katalánok - örülök is, hogy nem ajnározzák tovább végre a Barcát, mert aki nem látta őket az idényben minden hétvégén, nem érti, miért nem csodás gólokat kapott tegnap, a nagy igéretekhez méltóan.
Guus Hiddink fura húzása, mely szerint nem Bellettit, hanem Braniszlav Ivanovicsot állította a védelem jobb oldalára, minimum kétszáz százalékosan bejött. Ha az volt a néderlandus terve, hogy a szögleteknél fogalmatlan Reinát meg fogja alázni a középen is bevethető szerb védő -…..
Mielőtt nekiveselkednénk a Bajnokok Ligája-sorsolásnak, lássunk két fontos alapszabályt, hogy ezekkel már később ne kelljen foglalkoznunk: -    Azonos szövetség által benevezett (aka: egy országbeli) csapatok nem kerülhetnek össze. -    A csoportok…..