Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fitz Róbert

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre belevághatunk ebbe a blogba! Kezdtem is egy kaland-fantasy játékkal a Harry Potter and the sorcerers stone (magyarul: harry potter és a bölcsek köve) szerintem nagyon jó játék bár elég kezdetleges grafikával de megéri vele játszani! ez egyébként a trilógia első része.…..
Sziasztok! A nevem Fitz Róbert alias robcsi22. Nem copyzni akarok senkit nehogy azt higgyétek én csak szeretnék egy blogot ahol egybegyűjteném a lehető legtöbb játék végigjátszásait. Kommentben is kérhettek majd játékokat. Remélem azért valaki olvas majd engem: A következő…..
Baaad Movies Baaad Movies - Mafia 2008.06.01 15:17:00
A keresztapát mindenki ismeri/szereti/imádja/isteníti, lehetne még sorolni. A szerkesztők közül egyikünk sem rajong érte túlzottan, de az kétségtelen, hogy nagyon jó filmről beszélünk. És most jöhet a kérdés: Milyen legyen a filmtörténelem egyik legnagyobb…..
Az első videómnak ezt választottam? Nem vagyok komplett(Kb mint a filmben szereplő csórikám)! 4 hét és megannyi agyzsibbadás után megvan a videó! El se hiszem... De sikerült!Remélem tetszeni fog mindenkinek!..