Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nembagos

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dohányzás életstílus. Legtöbben szinte észre sem veszik és már a dohányzás nyújtotta életritmus rabjai. Milyen már a kávé cigi nélkül? És mit csinálsz szex után? Hogy kínálod meg a csajt cigivel, ha nem dohányzol? (Egy ismerkedési lehetőséggel kevesebb.) Hogyan…..
nembagos 2010.01.27 21:58:31
@az igazi Sipi: "ne legyel mar demagog..:-DDD
majd ha kitiltod nem munkacelbol tartott autokat, motorokat, egyeb fustokadokat a varosbol, akkor legondolkodhatsz a cigin, jo..?:-DDD"
Tokeletesen igazad van, de ne hagyd felbe a gondolatot. be kene zarni az osszes orvosi rendelot, gyogyszertart, rakkutatast megszuntetni, sot semmifele orvosi kutatast nem folytatni.
Majd ha nem lesz tobb kozuti baleset akkor lehet folytatni, addig csak egy demagog dolog, hiszen ugyis tobben halnak meg autobalesetben mint rakban vagy influenzaban.
Ugye igy gondolod?

"Itt siman annyi van, hogy nehany oinjhelolt faszkalap nem birja elviselni, hogy ne ugasson bele masok eletebe. ennyi."
Fejen talatad a szoget, pontosan errol van szo. Es ez a sok faszkalap csak fujja es fujja masra a fustot attol fuggetlenul hogy az mast esetleg zavar vagy eppen alergiaja esetleg asztmarohama lesz tole.

A csarnokban egyszer sorban allva megkertem az elottem allo bagost, hogy legyen szives legalabb a masik kezebe fogni a buzrudat hogy ne ram jojjon, mert alergias vagyok ra. Mondta, hogy semmi kozom hozza, es a kepembe fujta a fustot.
Erre en elajultam. Persze neki allt feljebb, hogy minek megyek emberek koze, ha nem birom a bagofustot.

"nekied jogod van a fustmentes legkorhoz, vannak helyek, ahova nekem nem szabad cigivel bemenni. lehet hasznalni. en nem lazadok miatta, tudomasul veszem a jogodat."
Pontosan az ilyenek miatt kellene nyilvanos helyen betiltani a dohanyzast, es akkor nem lenne kerdes hogy van-e hozza joga.
Otthon szivja nyugodtan, oda nem megyek, de amig a fustmentes etterem nem visz el oda ahova a piros hetes addig had ne kelljen mar szenvednem attol hogy ramkenyszeritik a cigarettat.

"mert azt csinalok magammal, amit akarok es senkinek semmi koze hozza.
te sem orulnel, ha a nekem nem tetszo szokasaid miatt baszogatnalak. "
En szeretek arnyekboxolni, vizipisztollyal lovoldozni es szargolyokkal zsonglorkodni.
Nem is ertem hogy miert baszogatnak amikor ezeket emberek kozott teszem.
Elvegre jogom van hozza, ahol tilos nem is teszek ilyet.

"en szeretnem az influenzasokat bezarni a lakasukba...
ne mehessen el otthonrol amig beteg. ne fertozzon masokat. csakis ervenyes egeszsegugyi bizonyitvannyal lehessen emberek koze menni!:-D"
Na ez kb ugyanaz mint a bagozas.
Nalunk a cegnel pl. nagyon megszolnak ha fertozo betegen mesz dolgozni, mert mast is megfertozhetsz.
Es hidd el, ha annyian mennenek influenzasan emberek koze mint ahanyan masra fujjak a fustot akkor azonnal riadokeszultseg lepne eletbe!

"de ahol szabad dohanyozni es degenek kozott vagyok, ott ra fogok gyutani, ha a kedvem ugy tartja es ebben senkinek nincs joga megakadalyozni."
Igen es ezt a jogodat kene megnyirbalni, hogy ne szabadjon barhol dohanyozni, csak kijelolt helyeken ahonnan a fust nem szallhat arra akit az zavar.
nembagos 2010.01.27 22:05:21
@Celtic: "El tudod kepzelni, hogy a kalauzneni minden WC-be benyit, hogy ott eppen szarnak vagy ragyujtanak? Enelkul eleg nehez megallapitani, marpedig amig nem bizonyitjak, csak diktaturaban szabnak ki buntetest."
Szerinted a repulon jarja a kalauz a wc-ket?
Fusterzekelo jelez a kalauznal, az ajto azonnal zarodik (hogy ne mondhassa, hogy o nem is gyujtott ra, csak epp most lepett be valaki elotte volt).
Ezutan bent ul a vegallomasig es majd egy ora mulva atkiserik a forgalmi irodara egy fejmosasra es buntetesre.
Hamar megtanulnak :-)

"Amugy volt mar? "a bagosok miatt tart itt az orszag es a valsag is a dohanylobby mesterkedesenek a kovetkezmenye" "
Engem szemely szerint nem zavar ha valaki bagozik egesz addig amig a fust nem ram szall. Ha ezt meg lehet akadalyozni (akar ugy hogy a bagosok buvarsisakot huznak) akkor felolem annyit sziv amennyit akar, sot szivjon minel tobbet megdobva a koltsegvetes beveteli oldalat, csak azutan a tudorakjat onkoltsegen kezeljek csak.
nembagos 2010.01.27 22:27:30
@Elcseszett nick: "Ugyan már. Az egészségemet jogukban áll rombolni az autósoknak, a gyáraknak, stb."
Lehet hogy ujdonsag a szamodra, de egyre szigorubb a szabalyozas a kipufogogazokra
ugyanakkor a bagofust az elmult 100 evben nem lett igazan egeszsegesebb.

"Pont ez a gond. Ezen a hozzáálláson kéne változtatni."
Ha menne akkor nem kene szabalyozni.
A szabalyozassal olyanoknak sem szabadna akik kulonben is eleg kulturaltak ahhoz hogy ne csinaljak, tehat oket nem fogja zavarni. Szabalyozas nelkul pedig sokakat zavar.

"Viszont emberek vagyunk, tökéletlenek. Mindenkinek van valamilyen káros szenvedélye. Mindenki árt valamilyen módon másoknak. Ezt egyszerűen nem lehet kikerülni."
Igen ez teny, de az ember tarsas leny es minimalizalni kene az olyan karos szenvedelyek engedelyezeset amivel masnak arthat.

pl. senki nem fog beledkotni hogy reszegen szaguldozol, felteve hogy a sajat maganautopalyadon teszed ezt.
Ugyanigy senkit nem zavarna a bagos ha titokban csinalna es masok eszre sem vennek.

" Kérdés, hogy ezt te (vagy én, vagy más) megpróbálod minimalizálni a másokat ért károkat, és nem örülsz neki, vagy azt hiszed, hogy ehhez jogod van, és beleszarsz."
ill. a harmadik eset hogy ugy vegzed a dolgot hogy mast ne erjen kar.

Az elobbi peldanal maradva ha reszegen fejreallsz onkoltsegi aron kezel a korhaz es nem kapsz rokkantsagi nyugdijat.

"Te sem próbálod megérteni a dohányosokat, fogalmad sincs, milyen a függőség, ők sem próbálnak megérteni téged."
Gondolod hogy ha reszegen elutok valakit es azt mondom hogy "de hat en fuggo vagyok ertsek meg" akkor mar minden rendben?
Akkor miert kellene nekem szenvedni egy szenvedelybeteg mellektermeket?

"Lehet, hogy dohányzom, és minden figyelmem ellenére zavarok ezzel másokat, de legalább vígasztal a tudat, hogy nem leszarom az egészet, hanem próbálok odafigyelni másokra."
Engem meg vigasztal a tudat hogy csak hajnali haromkor szaguldozok reszegen igy kisebb az esely hogy valakit zavarjon :-o

"Kíváncsi lennék, ha neked kéne lemondanod a rossz szokásodról, ami megnyugtat, segít a gondolkodásban, levezeti a feszültséget, ébrentart, stb., vagy csak nagyon kellemes számodra, akkor ennyire egyetértenél-e. "
Szeretnek minden delben kellemesen ellazulni egy par kupicatol, megsem teszem mert 50 km-t kell hazaig vezetnem :-)
Ennek ellenere tamogatom hogy kemenyen buntessek az ittas vezetest.
Igy kenytelen vagyok csak hetvegen inni amikor at tudom adni a kormanyt a csalad fejenek.
A megértés nagykövete korábban már küldött nekünk sztorit, de a szokásos és akkor is érvényes "mindig a posztíró a hülye" elv sem vette el a kedvét, hogy ismét kopácsoljon egy keveset a klaviatúráján és megüzenje nektek, nem minden nagydarab és nagyon rövid…..
nembagos 2009.07.08 12:43:05
@SilentSound: Ugy erted ha fekete meg elmegy, de ha piros akkor regen rossz? ;-)
nembagos 2009.07.08 16:27:45
@craft75: de csak ha rozsaszin kormanyvedod is van, a kocsi hatuljan meg "powered by fairydust" matrica ;-)