Regisztráció Blogot indítok
Adatok
facew0w

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...és nem Hoan. Mert azt hiszem régebben Hoan néven tettem ki az asztalát. Ez meg azért van, mert sokszor egy sor nélkül jönnek a képek, így a mailfiókban beállított feladóból reszelek egy nevet a képnek, remélve, hogy így nem keverem össze őket. Ez eddig rendben is volna, de…..
Amikor azt mondjuk, hogy hülye tánc akkor pontosan arra gondolunk amit itt bemutatnak az idióták. Ennél bénábbat még a világon nem láttunk, pedig már került a kezünk közé Sámsonról pelenkás kép is. ..
Sly-1-től jött ez a 3 képecske még tavaly, mellettük ez a pár sorocska:Hello! Sly-1 vagyok a PH!-rol. Gondoltam kuldok en is nehany kepet(mint a testver blognak is, http://pcplacc.blog.hu/2008/10/28/2008_10_28_1 ), amit hatternek hasznalok.Altalaban 4-5 naponta cserelgetem oket. Kedvencem…..
Mint észrevettétek, az utóbbi időben lényegesen kevesebb a poszt a megszokottnál. Ennek több oka van, épp ezért ha valaki beszállna a szerkesztésbe az szívesen venném. Jelentkezéseket a megszokott emilre várom. Köszi!..
Botond harmadszor veszi a fáradságot, hogy megmutassa mije van. Ezúttal komolyabb változás tapasztalható, talán innen is merített ihletet az újhoz. Hangot adnék reményemnek, hogy a háttérkép a háza elött készült (mégjobban örülnék ha az én házam elött, bár ez erősen…..
Tom és Jerry óta tudjuk, hogy a világ a jó és a rossz harcáról szól. A "Ne használd ki a részeget" sorozatunk második részében a jó ismét egy mérkőzést eldöntő savas csapást mér a gonosz ellenfélre. Ne becsüld alá a részegembert!..
Gondoltam megint írok magamról, mert már sok lesz a populáris poszt a blogban. A baráti társaságomban a legtöbb fiúnak van normális barátnője, én mindig csak futó kapcsolatokat és msn-szerelmeket fogok ki magamnak. Végre már egy olyan lányt találnék akivel hosszú távra is…..