Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissl

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnyugtatnék mindenkit: még mindig jó itthon! Londonra keveset gondolok, akkor is inkább emlékidézés, mint visszavágyódás kapcsán, és egyelőre úgy tűnik, hogy az életemnek ezt a szakaszát lezártam.Amellett, hogy családozom, barátkozom, squasholok, főzőcskézem, nagymamázom,…..
kissl 2011.05.17 10:47:57
Az előző részek tartalmából: Londonba nem csak kiköltözni nehéz, de a várost elhagyni is (vagy csak én voltam béna). Az utóbbi hetek másról sem szóltak, csak a hazajövetel előkészítéséről, valamint a párhuzamos pánikolásról, hogy úristen, még ezt se felejtsem el, még ezt…..
Már január 26-án betöltöttem a harmadik hónapomat a Mikinél, de most csütörtökig várnom kellett a hivatalos véglegesítésemre, ami meg is történt, így hivatalosan is a csapat tagja lettem. Megmondom őszintén, volt olyan pillanat, hogy kétségbe vontam, hogy idáig egyszer eljutok,…..
kissl 2010.02.08 08:58:18
+++
Mióta le lettem hurrogva a Two Lovers című filmajánlóm (véleményem?) alapján, óvatos vagyok a moziélményeim megosztásával. Egyrészről nem szeretném még egyszer megkapni, hogy nem érem fel ésszel a történetet, vagy túl magas ez nekem, másrészről pedig be kell látni, hogy nem…..
Már régóta tudom, hogy az ország, ahol élek, magas szociális érzékenységgel bír, és előszeretettel támogatja a hátrányos helyzetű társait. A politika vonzatába nem mennék bele, mert hiányzik a kellő szakértés ahhoz, hogy érdemben tudjak írni, de mikroszinten, az emberek…..
Tavaly azt mondta a Jézuska, hogy vehetek magamnak egy telefont. Akármilyet, amilyet csak szeretnék. És én egyből a régóta áhított BlackBerry-re gondoltam. A hibát ott követtem el, hogy ahelyett, hogy december 27-én elmentem volna az első üzletbe, és megvettem volna, elkezdtem…..
Először hármat akartam írni, de aztán rájöttem, hogy megy ez egyben is, felesleges szeparálni. Érdekes, hogy ritkulnak a blogbejegyzések, mert kevés a kaland, és sok a hétköznap, az apró-cseprő sztorikat meg inkább kihagyom, mert nem szeretnék unalmas lenni, vagy túlságosan…..
Mindeddig harmonikus kapcsolatunkban mostanában enyhe törést vélek felfedezni. Tudhattam volna, én naiv, hogy a kezdeti lelkesedés után jön majd a mélyebb megismerés, ahol mások is elvéreztek már, de én szentül hittem benne. Meg magamban.Amíg kizárólag a hálószobára…..
Zsu to Mam: Eddig minden oké, nagyon profi a hely mindenki kedves és segítőkész. Most 2 hetes tréninget nyomok, és utána kezdődik a meló ezerrel.Mam to Zsu: Örülök, hogy tetszik, hogy jó az első benyomás. Azért Malee biztos hiányzik.Zsu to Mam: Hiányoznak mind a hárman, most is…..
kissl 2009.10.27 16:00:26
Úgy éreztem, lassan írnom kell róla, mert úgy tűnhet, hogy nem foglalkozom vele, és nem prioritás, pedig nagyon is az. Igen, egy éven belül sokadszorra is nekifogok, hogy találjak egy jobb melót, bár most kisebb a nyomás, hogy van stabil jövedelmem, és ennek megfelelően kevesebb az…..
kissl 2009.09.30 10:31:56
Azt olvastam ma a londonpaper-ben (tudom, nem a kultúra és a színvonalas híradás magasiskolája!), hogy London ezerrel készül arra, hogy az idei ramadan (augusztus 21-től kezdődik) előtt tárt karokkal várja az ideérkező arab túristákat, ezek az emberek ugyanis rengeteg pénzt fognak…..
Amikor kicsit kiszakad(hat)ok a hétköznapi rutinból, és körülnéz(het)ek, akkor mindig rádöbbenek, hogy a város, ahol élek, egyszerűen nem áll meg. Van egy olyan pörgése, amiből nem lehet kivonni magad.Vasárnap a Trafalgar Sq-re mentem, ahol pár pillanatra olyan volt, mintha…..
Elkezdődött a 2009-es lakás (szoba) projekt, úgyhogy feltétlenül be kell számolnom.Úgy döntöttem, hogy közelebb kell menni a városhoz, nincs mese, mert az kicsit fellendítené a londoni életemet, többet járnék el és be, kevesebbet utaznék a hotelbe, szóval mindenképpen előnyös…..
Ritu, aki 2 évig főnököm volt az előző munkahelyemen, ezen a hétvégén Londonba látogatott a barátaival, és sikerült is találkoznunk. Szombaton munka után összefutottunk a Selfridges-ben az Oxford Street-en, és vicces volt, mert rácsörögtem, hogy merre van, mire kaptam egy smst a…..
(Ez a bejegyzés nem arról a volt kollégám Chris-ről szól, akit már a blogról ismerhettek.)A történet olyan 2007 magasságában kezdődött, és ha jól emlékszem, pont a szülinapom környékén. Még javában a volt munkahelyemen dolgoztam, és épp az egyik termékünk németországi…..
Pontosan 7 hónapja, hogy megérkeztem Londonba, és ideje egy kis összegzésnek. Igyekszem kerülni mostanában a személyes hangvételű írásokat, mert nem vagyok túl jó passzban, most azonban erőt veszek magamon, és...Sokszor eszembe jut, hogy hogyan hoztam meg a döntést, hogy kijöjjek.…..
London lázban ég a csütörtökön, azaz április 2-án kezdődő G20 csúcstalálkozó okán, és meg is tudom érteni, nem mindennapi alkalom, hogy a világ legbefolyásosabb gazdasági és politikai szereplői itt gyűlnek össze. Persze, az apropó szomorú, mert a válságot kell elemezni, de…..
Holnap végre eljön az a nap, amire már november óta várok, bár nem így képzeltem, hogy csak kilépek a nagy semmibe, és nem tudom majd, hogy hogyan tovább, de ilyen az, amikor az ember lánya kockáztat, hiszen kockázat nélkül nincs siker.Ma már elbúcsúztam sok embertől, de…..
Büszkén tudatom mindenkivel, hogy befejeztem a karácsonyi vásárlást, és még éppen tudok lépni a szobámban a rengeteg zacskótól! Tegnap vettem észre először magamon, hogy megszállt a karácsonyi hangulat, amikor a Dia ajándékát csomagoltam. Vettem nagyon dizájnos szalagokat,…..
kissl 2008.12.19 13:47:31