Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cornelius Sulla

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég jött emailben, sok igazság van benne... 25 éve fiatalok voltunk. Ma öregek vagyunk. 25 éve szocializmus volt. Ma kapitalizmus van. 25 éve a Szovjetunió volt a szövetségesünk Ma Kínát szeretnénk szövetségesnek. 25 éve Szűrös és Pozsgai elvtársak az emelvényen Kádár…..
Cornelius Sulla 2013.12.26 11:32:54
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
Live Info Tüntetés a nácik ellen 2012.12.02 12:30:12
Ma délitán 3 órától közösen demonstrál a Fidesz, az MSZP, az LMP és az Együtt 2014 Mozgalom az antiszemitizmus, a nácizmus és a nácik ellen. ..
Baj van, kamerad. Zárjuk le a zsilipkapukat. Mostantól se ki, se be! Fegyveres őröket a parlamenti büfé és a 600 forintos narancslé mellé! Ertsey Katalin izraeli állampolgári is. Izraeli-piréz! (A Barikád már találgatja biztos, hogy a piréz askenázi fajta-e vagy szefárd...) A…..
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
Kettlebell snatch lassított felvételen. Jobbról, balról, szemből; 16 kilós kettlebell és egy nagysebességű kamera segítségével. A swing is le lett filmezve, nanáhogy. 24 kilós bell lengedezik a tavaszi szélben.  ..
Satya kérdezte tülünk: Szerda Úr!Érdekelne a véleményed!(a blog olvasóké is)Ugyebár ránk rakták a szivattyút a dohányzás beszüntetésével.Az üzlettől 5 méterre lehet csak cigizni.És itt jön a Cigi!Vagy 10 percenként mehetsz söpörni,mert a sok surmó az ajtó előtt dobja el a csikket,vagy vásárolhatsz…..
Cornelius Sulla 2012.03.23 17:56:15
Ekkora hülye nincs! - mondhatja bárki és jogosan.A helyzet az hogy van ekkora hülye, én vagyok az és szerintem nem egyedül.A sztorimat azért mondom el, hogy tanuljon belőle, aki hasonló helyzetbe kerül, bár attól tartok, ha másnak ugyanúgy leszáll a vér az agyából a farkába mint…..
Cornelius Sulla 2012.03.23 15:04:52
Take the Red Pill Namivanmár 2012.02.06 12:42:00
Nemtom. Elkezdett hatni a fogalmazásgátló.Majd jövök, ha elmúlt a hatása :)..
Lassan véget ér a balatonparton töltött első ledolgozott nyaram. Már bemutattam nektek főnökömet Gyulát, azt is elmeséltem, hogy hogyan szedte meg magát a kis rohadék, de a zenés estékről az éttermében, nem sok szó esett.Gyula sógora, a Gyurika, egy igazi ösztönlény. Eszik,…..
Félve kezdek neki ennek a bejegyzésnek, mert a borravaló nagyon kényes téma, mind a vendéglátó, mind a vendég szemszögével. Számtalan blogon, netes írásban, olvastam a borravalóról, eredetéről arról, hogy hogyan állnak hozzá az emberek, mit gondolnak róla és a szakmában…..
Hétvégén beszélgettünk a spanokkal, előkerültek régi balatonparti sztorik, meg kérdezgették, hogy milyen formában akarom folytatni a blogot, mert sztori az annyi van, hogy könyvet meg lehetne tölteni vele, aztán eljutottunk a kurvákhoz, mert ha hiszed ha nem, a kurválkodás és a…..
Kezdetben vala a sötétség, aztán Kenneth Jay megteremté a Vo2Max snatch workout-ot, és az elhullott áldozatok lelke lebegett a roncsok felett. És látá a Viking, hogy ez jó. Aztán jő Tracy Reifkind, és mondá, hogy jó-jó, de ez azé unalmas. És lőn a Beyond Max. És örvendezett…..
 Állandó szakértőnk Lakatus Endre István, azaz Pista bá is ott járt a megyei elnökökkel az azori-szigeteken. Őt kérdezte riporterünk.Miről volt szó a megbeszéléseken? Főleg területfejlesztésről, meg pináról. De én már csak a pinás szekcióra értem oda. Így mentem…..
Egy, az origo.hu-n megjelent cikk szerint amerikai túdusok sikeresen teszteltek egy zsírfogyást okozó gyógyszert majmokon. Se szeri, se száma az effajta álmegoldásoknak. Valódi megoldás helyett újból egy tüneti kezelés, mely átmeneti időre oldja csak meg a helyzetet. Aztán vissza…..
Kérlek Benneteket, hogy fogadjátok hatalmas szeretettel újabb sikersztorinkat! Laci, 33, Gyöngyöshalászról írta a következőket. "Kérted a sikersztorikat, hát remélem, én is tudok vele szolgálni, nekem mindenesetre EGY ÓRIÁSI SIKERSZTORI, és köszönöm neked, hogy megismertetted…..
Csak ez most másféle fűrész volt, nem olyan mint a múltkor :) A kezdőcsoport a dupla kettlebellek szépségeivel kezdett ismerkedni leginkább, a haladók meg fűrészeltek bőszen, mármint többek között. 10 percig folyamatosan: Get-up-sit-up + SLDL 3-3 Dupla clean&front squat: 8…..
Na jó, leírom azt is, micsináltunk szerdán. Aztán meg a többit. A kezdőcsoport, kis ízületi bemelegítés után Regan light kis golyóval: 1 TGU fel, 5 push press, 5 squat, 5 clean, 5 egykezes swing, kézcsere, 5 egykezes swing, 5 clean, 5 squat, 5 push press, TGU le. Másik oldalra is. 3…..
Van, aki ösztönösen tudja. Az idősebbeknek sajnos már tanítani kell. Ennél jobbat viszont még tanítani se lehetne :) (Valamikor mindenki tudta ugyanilyen hibátlan tartással, csak menetközben elkutyulódtak a dolgok.)   Bár a guggolásba azt az utolsó ismétlést már nem kellett…..
Cornelius Sulla 2011.11.20 15:32:53
Tegnap sikeresen elstartolt az új kezdőcsoport, el is kezdtük a leásást a deadlift és a swing mélységeibe.A haladóknak meg olyan jó kis gonoszságot fundáltam ki, hogy ihaj. Elmesélem, hallga:Bemelegítésnek némi GN és 1-1 TGU üresen1 swing + 1 snatch + 1 negative press + 1 front…..
Take the Red Pill Tempófokozó 2011.09.13 11:42:00
Ilyen már volt! És tegnap megint. Tracy anyánké az eredeti workout, legalább egyszer már csináltuk is, csakhogy most nem álltunk meg félúton, hogy aztán ne jussunk ötről a hatra:) Kezdtük az órát némi GN-gurulgatással úgymond, aztán jöttek a törökök, windmillekkel…..
Cornelius Sulla 2011.09.15 22:15:00
@Juci RKC:
Ebben bent volt a bemelegítés(kb 5 perc) és Tgu-is(3-3),willdmillt hagytam ki egyedül mert azt még meg kell tanulnom.
Standard edzés volt frankón felpörgetett közben arról álmodoztam milyen lesz 32kg-val csinálni:)
Take the Red Pill Meleg 2011.09.06 13:42:00
Kis demotiváció. És még eléggay régi is. Én kérek elnézést :)Hang nélkül semmit se ér, dalszöveget lásd lent. I've been meaning to tell youI've got this feelin that won't subsideI look at you and I fantasizeYou're mine tonightNow I've got you in my sightsWith these hungry eyesOne look…..
Cornelius Sulla 2011.09.07 11:49:42
Edzés Tracy-vel, de az ízületi átmozgatást meg a Banyika RKC tartotta. Szóval csapatmunka a javából :) És valóban nagy élmény volt, nekem is. Ez a videó meg tök állat! Update: A workout leírása megtalálható Tracy blogjában, KLIKK IDE. ..
No ami az RKC II-es hétvégén történtek precíz és kronologikus leírását illeti: ezt Ricsi már hibátlanul megcselekedte, úgyhogy nem ismételném meg azt, hogy mikor-hogyan oktatták a windmillt meg a jerket, tessék szépen odacsődülni és ott elolvasni, ha eddig még nem történt…..