Regisztráció Blogot indítok
Adatok
destroy_erase_improve

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Idoru nemrég fejezte be az októbertől januárig tartó, a Subscribe-bal, a Leander Risinggal és az Insane-nel közös, 14 állomásos országjáró turnéját, és ennek örömére rögtön különlegességeket is adnak a rajongóknak. Egész pontosan két új dalt, amik közül az egyikhez…..
destroy_erase_improve 2013.01.19 21:57:28
Emlékeztek még a Space Invaders-panoptikumra? Valami hasonlót találtam ma a szélesnagy világszőttesen, csak a Pac-Man szellemeivel. Az idén harmincéves játék négy szellemének neve Blinky, Pinky, Inky és Clyde, ők láthatók a bal felső sarokban. A többit tessék kitalálni, kettőt…..
Az újkígyósi Baby Bone második nagylemezéről itt azt írtuk, hogy az Angyalszív című dal az egyik legjobb róla: "össze van rakva, működő, fasza, sodró rockzene, ami kicsit talán a Black-Outra is emlékeztet, de annál azért tömörebb, keményebb." Azt nem tudjuk, hogy…..
destroy_erase_improve 2010.04.08 20:57:33
@lessknownJFK:
Sajnos te meg sötét vagy, mint az ágyú. Ha nem tudsz okosat szólni, akkor csend.
 Hácsé olyan meggyőzően alkotta meg a híres Playmate, Meszliner Szabina alakját a múltkor, hogy azóta sokan csak a képzeletbeli nyuszi nevére keresve találnak rá a Modorosra - talán némi fénykép reményében.Szabina után kaptunk még egy kolosszális írást Hartay úrtól -…..
 Ma egyik kedvenc olvasói posztom EVÖR fog következni - a tisztelt szerző, hácsé ráadásul le is buktatta magát, mert azonnal felismertük benne a profi alkotót. De erre a poszt után még visszatérünk :) A tipikus-modoros playmate  Huszonöt éves, nálunk ez az első…..
Egyszerűen elnémultam, percek óta levegő után kapkodok, a világ lelassult, én meg mintha harangzúgást is hallanék, miután elolvastam Zsonatan f képviccének megfejtését. Hirtelen minden távolivá vált, Michael Jackson halála sem kavar fel, csak végtelen zsibbadtságot érzek.…..
Mandiner blog Aus der Reihe Derrick 2008.12.19 07:01:00
 Igen szomorú aktualitása van első bejegyzésemnek itt a Reakción, hiszen múlt hét végén, 85 éves korában elhunyt Horst Tappert, generációm, illetve szüleim és nagyszüleim generációjának emblematikus tévéfőfelügyelője. Az alábbiakban egy korábbi írásom…..
destroy_erase_improve 2008.12.19 13:09:13