Regisztráció Blogot indítok
Adatok
khetzal

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rége volt ennyire erős tételmondatunk: Ha a szakítás ennyire fájdalmas, akkor nem is éri meg szerelmesnek lenni.  Sziasztok! Az én történetem főszereplője egy 24 éves srác, aki egy hatéves kapcsolatból kiszabadulva kalandokat keres, és egy 21 éves lány, aki kevés…..
khetzal 2009.04.17 00:41:30
@Cassidy:
Kedves cassidy, hál Istennek, hogy nem mindenki gondolkozik így. : )

az hogy vkinek többet adtál mint megérdemelte volna(ami már eleve egy balfaszság) nem azt jelenti h mindenki elől el kell menekülnöd. egy csomó lehetőség elvész így.
és a második ponttal sem értek egyet.
a cím viszont igaz.
Az érzelmek változnak, egy állandó, a hazudozás. Sziasztok! Az én történetem nem valami extra de azt hiszem egynek jó lesz. Érettségi előtt álló, a tavasz közeledtét érző, éppen 18. életévét betöltő srác voltam. A lány kb. 3 évvel volt fiatalabb, aranyos, kis bájos. Az…..
khetzal 2009.02.01 16:42:28
@mütyür [csigaházban, de már BalatonSoundra készül]:
bizonyám, a csajok is tehetnek erről- meg arról.
de kérdem én, ha vki normális, miért nem gondolkodik? mindenki a maga szerencséjének kovácsa.
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
Mai tanítás:  Lányok, sose kezdjetek olyan férfival, aki pár hónapja van túl a szakításon, és még nem heverte ki az elsőt!A kép innenKedves szakítós brigád!Több hónapnyi olvasgatás (magamra ismerés, röhögés, elképedésâ026stb.) után határoztam el magam, hogy megírom…..
khetzal 2009.01.16 20:17:32
@kártékony:
ja, ha őt "dobták" volna , más hangnemben írt volna. :)
mi ez a "dobom" stílus? nem értem. mert ő a kiskirálylány, aki sportol? (mégis kövér:?P)

viszont a hangsúly megint nem azon van h hogyan bukkant az intő jelekre. ez a pasas meg egy döntésképtelen, tenyérbemászó, kétszínű pancser, másból is rájöhetett volna erre, mint tárcamatatásból.
Rákaptatok a La Fontaineségre: Azt hiszem a tanulság elég világos: időben fel kell ismerni és jó messze el kell kerülni az ilyen "lebeszélem rólad a bugyidat"-típusú pasikat :DA kép innenSziasztok! Jópár éve történt, hogy egy internetes társkereső oldalon…..
Fake? Nem-fake? Tényleg van ilyen lista?A kép innenSziasztok!Kérem az email címem ne kerüljön sehová az oldara. KösziA történetem:Sziasztok!Nagyon sokáig hezitáltam, hogy megírjam-e ezt a történetet.Ennek oka, hogy eléggé letörte a férfiasságomat, viszont kíváncsilennék…..