Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efpont

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hungarian Cycle Chic Tengerparti 2010.07.17 07:11:00
Átlagos péntek délután a Kossuth téren. (No ezzel ugye még nem árultunk el semmit, hiszen a FŐ az mindenütt Kossuth, Petőfi vagy Széchenyi.) Ami koránt sem átlagos, az a városban elurakodó bicikli-áradat. És kérem most tessék megkapaszkodni, az egész helyi biciklis életnek van…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/raszt_lynex/rizmayer_peter_suly_iiv/feed", "width":"500", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
Forgácsolt Kultúra Dobozfejek 6 2009.04.15 09:01:00
Bajnai Gordon féle próbatétel a gazdák teherbírására. A tesztelés elkezdődött, de a neheze csak most következik   ..
Forgácsolt Kultúra Dobozfejek 4 2009.02.03 11:12:00
(Hugyecsek Balázs - Kecskés Tibor - Rizmayer Péter) Kortárs Magyar népmese a hatalom visszásságairól. A cselekmény a pilisi havasokban játszódik, ahol főhősünk politikai erdőirtását megzavarják. Aki nem hiszi, járjon utána!   ..
Lélegzetelállító hullámvasutazás Sarah animációs világában, amint revansot vesz a férfin aki összetörte a szívét.Írta, rendezte és szerkesztette Robin KingA "pixilation" (állóképes animációk valós emberekről) 2006-ban készült a Screen South számára a UK Film…..
efpont 2008.12.29 16:07:03
ejha! ez igen. nekem eddig az itt látható: istvancsekk.extra.hu/html/motionpictures/mozgokep.html Mix up volt a kedvenc pixillációm, de ez most megdőlt. bár azt is csak azért imádtam nagyon mert szkennelt cucc
(Hugyecsek Balázs - Kecskés Tibor - Rizmayer Péter)2008. december 21.-én Gyurcsány Ferencet (született: 1961. június 4-én  Pápán, anyja neve: Varga Katalin, beosztása: miniszterelnök) a helyi élelmiszerboltban több rendbeli lopáson értük kameránkkal. Az ügyet nem kísérte…..
Hugyecsek Balázs, Rizmayer Péter és Kecskés Tibor Melankólia, jelentése fekete epe (Hippokratésztől származik). Tíz liter kóla a fej körül: kóla-sötét. Az arc a szemünk láttára tűnik el. Az ego körbevétele cukros, széndioxiddal dúsított ,,üdítőitallal”. Nem…..