Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sixtynine

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A nap képe 2012.04.22 19:41:00
Megvan az első rész!! Tücsök, a nagydumás életbarbár humorzsák (emiatt a név és a jelzők miatt egy akkora nagy faszkorbács jár!!) beszédjéig birtam nézni, ill. a müsorban termékmegjelenités látható feliratig. Na de ti lehet jobban bírjátok! ..
Subba Norbinak fáj az ország 2012.01.25 15:39:00
Norbi UpdateValaki összekarcolta az autóm minden elemét, amíg sportoltam reggel. Szentendre, Casino parkoló. Most elmondom a gondolatom: Egyrészt elszomorít a gyávaság és a gonoszság ilyen ötvözete. Egy autó nem tehet semmiről. Másrészt céges bérlemény, tehát nem is az…..
sixtynine 2012.01.25 21:13:14
@KJ4prez:
:)
Éreztem, hogy végig kell olvasnom a kommenteket.
Hát ezért volt.
Köszi!
:)
Subba Meanwhile in the VIP 2011.12.02 16:31:00
Szerencsére Gáspár Evelinnek van már jegye!..
sixtynine 2011.12.02 18:48:15
MLM átverés Botanoo 2011.05.30 22:38:00
Botanoo, a Carbon Credit kereskedelemre építő újabb lehúzó Multi Level Marketing csoda. Újfent a környezetvédelemre érzékeny és egyben hiszékeny embereket akarja valaki jó rászedni és más kárán gazdagodni. Miről is van szó? A marketingduma az, hogy vegyél Carbon Creditet,…..
sixtynine 2011.10.06 22:32:44
@J_O_L_A_N:
Attól tartok ezt is töröltetik hamarosan!
De milyen érdekes 2 hónap hallgatás után pont ma, pont ezen az egyetlen megmaradt blogon előkerült egy nyertese a Botanoonak.
Vajon miért most keményítettek?
Nem jönnek az új befizetők?
Ja igen, ez még él:
www.alon.hu/botanoo-reloaded-nyilatkozott-ceg-es-pszaf
Mex Deluxe valami egészen fantasztikus titkot tudhat, ha 149.900 forintot kér el egy mindössze három napos kurzusért, bár honlapja szerint ez az ország legintenzívebb és legtöbb terepgyakorlattal rendelkező tanfolyama, és női oktatójuk is van is van. Ha szemfülesebbek lettünk volna,…..
sixtynine 2010.01.28 14:15:15
@okoska100: "milyen alja komplexusokkal küszködő ember az aki tanfolyamon akarja elsajátítani a csábítást?"
A válasz: Azok az emberek akik "sután is de szívből próbálnak meg hódítani", de úgy pattintják le őket a lányok mint a huzat (valószínűleg jogosan).
Sok ilyen lepattintás képes komplexusokat okozni és az önérzetet csorbítani.

"Hogy akarhat valaki egy nőt úgy megismerni,hogy már az elején hazugsággal indít?"
Tehát egyetlen olyan férfi(vagy nő) sincs a világon, aki pl. az első randin szebb ruhát vesz fel, jobb parfümöt használ,a jobbik énjét adja,bókol,stb. , vagy italt vesz vadidegen lánynak tulajdonképpen "megvásárolva" a vele töltött időt? Aztán persze ha összejön a "kapcsolat" idővel ezek szépen elmaradnak. Ez nem hazugság?
Ilyenkor tényleg magukat adták ezek az emberek?

"Sokkal inkább egyéjszakás kalandokat hajkurászó idióták fognak egy ilyen tanfolyamra elmenni"
Ez nem igaz. Szerintem azok akik úgy érzik, hogy nincs rendben az életük ezen része, és nem hajlandóak ebbe beletörődni. Az meg hogy, ez az ember az igazit keresi, vagy kóbor numerákat az már az ő neveltetésén/becsületén stb. múlik.

"inkább a női nem részéről sérelmezhető,és felháborító ez.Hisz így pont őket minősítik megszerezhető tárgyakká ezeknek a tanfolyamoknak a szervezői."
1. Azért ez nem arról szól, hogy ha "így tartod a bal kezed, így nézel, és ezt mondod" akkor a nő öntudatlanul belehullik a karodba.
Nem búgatópor ez...
2. Azt meg sztem. annyira nem sérelmezik a nők, ha több olyan férfi van aki érdekes/izgalmas/vonzó stb. .
3. Az előző gondolat kicsit másképpen: MINDENKÉPP a nő választ.
Mi lenne, ha egy kis odafigyeléssel, tanulással, változással el lehetne érni, hogy legyél olyan"jó", hogy téged is válasszanak.
(Nem személyeskedni akartam, nem ismerlek, biztos van párod, csak így jött ki a mondat.)

Nagyon fontos: Semmi közöm ehhez a tanfolyamhoz, nem reklámozom, nem vagyok Pua, inkább csak a kommented miatt írtam le ezeket a dolgokat.
"Los Angelesben élek és az egyik nap átugorottam néhány barátnőmmel Vegasba egy kis táncolásra." Imádjuk, ha egy sztori így kezdődik, és nem azzal, hogy "bár ne vettem volna meg kéz alatt azt a lámbgombakrémet a Moszkva téri emberpiacon." Pedig itt is ember-,…..