Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parallel (törölt)

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagymamám azt mesélte, hogy a negyvenes években feléjük (vidéki város) sokkal gyakrabban szültek otthon a nők, mint kórházban. Akkoriban ez volt természetes, ennek oka jórészt nyilvánvalóan az egészségügyi infrastruktúra hiánya volt (és még sorolhatnánk az okokat), de…..
parallel (törölt) 2009.08.14 11:43:16
@Szatori: de most miért vannak kivetítve olyan képek, mintha geréb ágnes a kertből, kapálásból jönne be segíteni szülni szutykosan, és ami a kezébe akad, azt használja segédeszközként??????
beszéljünk már tények alapján és nem a boszorkányüldözés alapjain állva
parallel (törölt) 2009.08.14 22:38:55
@turorudi: ezt az üzenetet kaptam egy hozzászólótól, akivel volt szerencsém kissé összevitázni itt:

"Komolyan gondoltad, hogy kiengedek egy olyan üzenetet a vendégkönyvembe, amelyben faszkalapozol?"

Feltételezem, csak azért gondolta, hogy én írtam mert az én nick nevemmel írt neki valaki és nyilván úgy, hogy ebből arra következtethetett, hogy én voltam.
Tehát aki tette, az itt van a hozzászólók között.

Ezért írtam.
Ahogy azt nyilvánvalóan mindenki csípőből vágja, Z. is, van a KRESZ nevű rizsázásnak egy 42.§-a, annak meg főleg egy 3. bekezdése, hogyaszongya "Megkülönböztető jelzéseket használó gépjárművet előzni tilos. Az ilyen gépjármű mögött a követési távolságot…..
parallel (törölt) 2009.08.06 12:18:13
@FDToth: nem, megtudták, vesebeteget visz a mentő és sietnek átadni a sajátjukat
parallel (törölt) 2009.08.06 12:26:58
@Gagyi-Mami: ha mindenki magával foglalkozna akkor a hajléktalan ottfagyna az utcán, az anyukát a gyerekei előtt alázná a részeg a villamoson, a szomszéd odaszarhatna a közös folyosóra
hülye vagy? vagy csak annak öltöztél ma?
parallel (törölt) 2009.08.06 21:59:44
@Gagyi-Mami: több mellett mint gondolnád és még többről mesélhetnék, ahova a mentőt hívtam és tartottam, hogy ne fagyjon a betonhoz...

a lényeg, hogy igen, szólj mindenért, mert az emberi közönyösség, bunkóság, nemtörődömség olyan mint a gaz, ha elmész mellette, terjed... ráadásul az ember fajtája olyan, ha látja, hogy a bunkóságot, hogy más megteheti, akkor ő is megteszi

hát ideje tépni a gazt
Kisember megunta, hogy az autósok egy részét egyáltalán nem érdekli, ha egy gyalogos át akar kelni a zebrán, akkor sem, ha az már lelépett. Inkább gázt adnak, hogy még átférjenek előtte, meg a felpörgő motor hangjától majd úgyis megijed a puhatestű. Ha egy irányba megy kettő…..
parallel (törölt) 2009.08.02 16:13:33
@espadazo: szerintem ha a zebránál áll valaki akkor illik úgy felfogni, hogy szándékában áll le is lépni rá
időnként az ember melléfog mert az esztelen csak ott beszélt meg randit vagy állva alszik
de inkább megállok minden ilyennél, minthogy egyet is elüssek
a fotózásba beszállok ha van fórum ahova felkerülhetnek a képek
parallel (törölt) 2009.08.02 21:05:28
@nopasaran: na, téged fejbe kéne lőni ezért:

"Tudod, ha elém lép féktávon belül...nem fogom sajnálni...egyértelmű, hogy ezt NEM TEHETI."

az emberi társadalomra nézve veszélyes vagy és nincsenek meg a normális érzéseid

nem fogod sajnálni?
ki nevelt téged? állat volt az anyád?

számtalanszor KELL lelépni féktávon belül MERT NEM HAJLANDÓAK MEGÁLLNI

remélem nem fogsz szaporodni mert tragédia lenne az emberiségre nézve
parallel (törölt) 2009.08.02 21:13:48
@Lakatos Baltazár: nem azért van autód, hogy A pontból B pontba megállás nélkül elhajthass

a zebrát meg úgy kell megközelíteni, hogy számítani kell rá, hogy lelép az, aki a közelében van

a rákóczi úton két hete gyalultak le hárman is kis híján köztük a bkv-t is mert mennek mint az állat és kurvára nem érdekli őket, hogy NEM MŰKÖDNEK lámpák (feketék a gyengébbek kedvéért...)
senkit nem érdekelnek a gyalogosok
háromszor csaptak majdnem el úgy gyalogost elöttem, hogy a rühes parasztjának nem állt össze a kép, hogy a zebra táblánál a mellette lévő sávban ÁLLNAK az autók
egy picsa a tétényin ütött el egy gyereket akit a busz elengedett de a csigaagyú nem tudta értelmezni a zebra jelzést és nyilvánvalóan fel sem merült benne, hogy a busz nem a megváltóra vár, hanem elenged maga előtt valakit

a zebrát minden esetben úgy kell megközelíteni, hogy számítva a lelépő gyalogosra, meg kell tudni állni rajta

ja...egyébként autóvezető vagyok
Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánunk! Sziasztok!  Látom mindenki mennyit nyüglődik az álláskereséssel és én is szaporítom ezek számát.  Már azt nem is említem, hogy mennyi helyre pályáztam, inkább arról írnék, hogy miért van az, hogy ha van interjú és…..
parallel (törölt) 2009.04.11 17:58:46
@egoist: Igazad van! Mindig, mindenhol, mindenben van kivétel. Te ugyan nem vagy az mert kellőképpen el vagy szállva magaddal: "Mennyetek kapálni krumplit, azt nem érdekli mit gondoltok róla és tudtok-e együt dolgozni vele a jövőben." Na....ebben meg az sántít, hogy nem az interjúztat, akivel együtt kellene dolgozni. Próbáljuk már ki, hogy legyen úgy orgazmusod, hogy majd egy közvetítő megmondja a partnerednek, hogy szerinte mit kell csinálnia. Megnézem az eredményt.
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
parallel (törölt) 2009.03.21 09:26:50
@Joe Forster/STA:
"Én inkább azt tenném kötelezővé, hogy a(z autós) jogsi megszerzése előtt minimum párszáz kilométert lebringázzanak a kedves jelöltek: 1) megtanulnának igazán közlekedni - úgy, hogy semmi sem védi meg őket a balesetektől, tehát a játék az ő bőrükre megy ki -, 2) megismernék a sok barom állatot, aki autóval közlekedik, és 3) az előzőkből tanulva esetleg ők nem válnának barom állattá. "
Ha valaki elkezdi az aláírásgyűjtést akkor aláírom!
...ahogy az emberek nagy részére ráférne egy-két év nyugat európa a balkán helyett...és megtoldanám azzal, hogy a nőnek külön alkalmassági vizsgát kelljen tenni a jogsi megszerzéséhez...
parallel (törölt) 2009.03.21 23:11:00
@Joe Forster/STA: :)
A nőknek nem az a baja, hogy az utak és autók férfiakra vannak tervezve (??? :_D ) és, hogy másképp gondolkodnak. Hanem, hogy teljesen fordítva vannak bekötve. Amikor gondolkodni kellene akkor ész nélkül cselekednek, amikor azonnal cselekedni kellene, akkor hezitálnak és próbálnak agyalni.
parallel (törölt) 2009.03.22 08:22:43
@Joe Forster/STA: Ne haragudj, nem értek egyet, több oldalról túl van misztifikálva a nő mint autóvezető. Lehet, hogy ha van ideje akkor megfontoltabban tud dönteni, de egy "helyzetben" képtelen rá a nagy többség. Lásd a sávváltás, vagy a "jajj most merre kell menni" a kereszteződésben. Az, hogy a statisztikákban a férfiak jönnek ki vesztesen, nem azért van mert a nők olyan "hej de jól" vezetnek. Hanem mert a legtöbbször olyan helyzetekben okoznak balesetet, ami ésszerűtlen és a normális autós nincs felkészülve rá. (példa: a zöldhullámban, a háromsávos úton a belső sávban a kereszteződésen átérve úgy, hogy senki sincs előtte, nyom egy satut és elkezd 20-szal csorogni mert rájön, hogy ő a másik sávba akar menni és csak állóhelyzetből meri megtenni és vár, hogy a középsőben majd elfogyjon valamikor a kocsisor. Szerinted aki hátulról belerongyol mert egyáltalán nem számít erre, mit kap a rendőrtől? Megmondom, hogy nem tartotta be a követési távolságot. Nagyjából egy év pereskedés, ha egy ilyen szerencsétlen idiótánál be tudod bizonyítani, hogy indokolatlanul fékezett. Mert logikátlanul cselekedett és ezzel te nem tudsz számolni.)
Sajnos ez a feltételezés, hogy milyen jól tudnak vezetni, már így is túl nagy önbizalmat adott annak a részének akitől még a jogosítványt is el kellene venni.
(egy nő)
"Fehér tojás könnyen törik." - szokták mondani, s ebből kifolyólag általában a magyar ember nem szereti a hófehér héjú tojásokat. Ez a tévhit is - akárcsak a brojler csirke esetében - egy afféle "városi legenda". A vidéki emberek előszeretettel hangoztatják, hogy a tápos…..
parallel (törölt) 2009.03.18 14:02:41
@ff48bp: Ha annyit étkeznénk és azt amire a szervezetünknek valóban szüksége van, bőven kifizethető lenne az ára. De a sokat olcsón még mindig divatosabb mint kevesebbet minőségből. Akkor nem is léteznének állatszaporító zombihálózatok olcsóért...
parallel (törölt) 2009.03.18 15:41:27
@Imre Laci: Ha a szakmai hozzáértést helyes beszéd vagy írás alapján mérnénk akkor a televíziók munkatársainak a nagy része mehetne sepregetni az utcára. (hogy csak egyetlen mindenki által ismert területet mondjak)
parallel (törölt) 2009.03.18 17:16:34
@salapapa: Kínával nem az a baj, hogy silány a nagyja ami onnan kikerül, hanem az alaphelyzetben fennálló gátlástalan haszonszerzés céljából elkövetett tudatos mérgezés. Lásd tejpor-melamin.