Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagybátyám hülye megjegyzései (törölt)

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szaffy Boldog Karácsony! 2008.12.24 11:22:13
Békés Szeretettel, mákos bejglivel, töltött káposztával, halászlével és ajándékcsomagolással teli Boldog Karácsonyt kívánok minden ismert és ismeretlen olvasómnak! ..
nagybátyám hülye megjegyzései (törölt) 2008.12.24 17:44:20
Az ünnepi időszakban nem lesznek hagyományos posztok, hanem a verspályázatra érkezett munkákat fogjuk kiposztolni. A szám az érkezési sorrendet jelöli.A kép innenMOUFLES duplakesztyűben vártuk a vonatotMíg a kalauz füttye szét nem ugrasztottBennünket, elutazott újra Sopronba.Az…..
Az ünnepi időszakban nem lesznek hagyományos posztok, hanem a verspályázatra érkezett munkákat fogjuk kiposztolni. A szám az érkezési sorrendet jelöli.A kép innen Andersen nekem nem kellHát szakítottamFél év utánNem volt könnyűDe jött a csajos nyaralás Hát FORMÁBA hoztam…..
Szolgálati közlemények következnek: 1. A szakítósblog az ünnepekre bezár. Meghánytuk-vetettük a dolgokat, és arra jutottunk, hogy a szeretet ünnepén nem akarunk mocskos szakításokkal foglalkozni. 2. Helyette a szakítósvers-pályázatra érkezett verseket fogjuk leközölni,…..
Szaffy Cipősdoboz 2008.12.19 19:13:25
Szerdán csodaszépen becsomagoltam és leadtam az Áronnal közösen összevarázsolt cipősdobozunkat a West End előtt. Volt benne sünimama a gyerekével, gyöngyök, könyv, csoki, dínós fogkefe és fogkrém.Jó érzés volt. Soha nem csináltam még ilyet, de megfogadtam, hogy nem ez volt az…..
nagybátyám hülye megjegyzései (törölt) 2008.12.23 05:19:41
Vasárnapi szabály: Pipogya pöcsfejet, aki pénzt számol, és anyukának nyafog, azt rögtön dobni.Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros, fekete, néhány XL-es és L-es, valamint sok M-s és S-es, férfi és női változat…..
Szombati szabály: Mindenki néz pornót, kivéve, akinek nincs bekötve. Vagy akinek UPC-je van. Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros, fekete, néhány XL-es és L-es, valamint sok M-s és S-es, férfi és női változat vegyesen. AKi…..